PinkyFunkyBirdy
|
Curke moje drage, oprostite što se ne javljam, ali stvarno sam u gužvi zadnjih dana. Idem probat poloviti većinu stvari ... krećem od zadnjeg posta dok ne dođem do svog zadnjeg. Draga anamiha, navijam da je su to dobitni simptomčići i da je mali bebonja u buši! Daxy, moja milena, hvala još jednom za sređivanje listi. Mislim da ćeš morati preuzeti održavanje liste na duže vrijeme jer stvarno ne stižem ništa, a još kad moja mrvica dođe na svijet pitanje je dal ću uopće stići na WC, a kamoli na RR. Uuuuuu Snjeguljice, itekako da sam imala mokre snove. Imala sam svakakve snove i svi su bili jako živahni, tj. skoro svih sam se sjećala i djelovali su jako stvarno. Ali mislim da niti u jednom nije bio MM. Tealitas, dobro nam se vratila i čim brže otišla na trudnički dio. Draga Marti, dobro nam došla među trudilice i držim fige da čim prije pređeš u trudnice! Vidim da ste se rapisale o MPO. Da, privatno to izađe sve jaaaako skupo, a preko socijala se mora užasno dugo čekati na lijekove. Užas. Joj, moram vidjeti dal nam je naša tintin ostala odmah na porodu ... možda već ima svoju Saricu na rukama. Draga moja ikaaa, vidim da pitaš za mene. Evo baš imam hrpu posla i ništa ne stižem. Buša mi fino raste i mučnine su još malo prisutne, ali sve to ide u opis "posla". Kako si mi ti milena? Dal raste buša? Perlice draga, ova bucka sve više macka bušu s kremicama i divi se ujutro sama sebi kako buša fino izgleda. Baš su se oni moji šlaufovi na trbuhu spojili u jedno veliko brdašce. Jedva čekam da mi se i ti tako zaokružiš. Kako je tvoj tata? Supergirl, koje si nalaze radila? Ako si radila LH i FSH daj napiši vrijednosti jer kod njih je bitniji njihov omjer, a ne toliko sama vrijednost. U biti daj nam popiši sve. Joj, spominjete odlazak k frizeru. Ajme kako ja dugo nisam bila. Baš bi se trebala malo počastiti. I, lili, dal se plavuše više zabavljaju? Gdje nam je Pubica nestala? Kako se osjeća naša trudnica? Pričale ste i o molitvi. Ja sam sama sebi obećala da ću do kraja trudnoće pročitati cijelu Bibliju. Malo sam uporila zadnjih dana jer sam navečer katastrofa, ali kad ulovim malo slobodnog vremena onda čitam. Sve ostale koje nisam spomenula grlim puno i javljajte se češće!