Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 10:30:08
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Andy moja draga, ma svaka ti čast! Da, maja, i mene zanima dal si bila na UZV? Snjeguljice, sve razumijem. Trudilice: elle1 - ponosna Dacana - ponosna andydea - ponosna maja42 - ponosna Snjeguljica_83 - 05.03. - ponosna sremica - 05.03. anamiha - 05.03. folletto - 05.03. winkica - 05.03. daxy - 09.03. tinast - 10.03. syringa - 12.03. supergirlzg - 14.03. saki84 - 18.03. Pumba - 20.03. perlica55 - 22.03. lelaluna - 24.03. lili22 - 31.03. Fiona0802 - 31.03. ? Leonee - 31.03. ?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 10:43:08
|
|
|
|
anamiha
|
Sremica, Folletto, Winkica... gdje ste? nema vas :/ blizi se datum... imate kakvih simptomica? ja sam danas nesto depresivna, od simptoma bolne grudi, nadutost, iscjedak, bolna ledja... T je danas pala za 0,1 mislim da ce M doci.... :(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 10:53:56
|
|
|
|
Jasmina19
|
Dobar dan svima! Nema me par dana i vec pola liste trudno,to je nasa Pinky donjela srecu,od kad je trudna samo se dalje nižu trudnice Cestitam curke Elle,Dacana,Maja,andy,snjeguljice...zelim vam od srca sretnih i naj,naj,naj....ljepsih 9.mj.Neka sve bude uredu. Ja sam danas trebala dobit ali jos nisam,eto uglavnom za sad je takvo stanje Ostale cure na listi,sretnooooooo
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 11:04:46
|
|
|
|
Pumba
|
Boook curke! Prije svega ova lista je preeeeeedivna!!!!! Curke nemate pojma kako ste mi uljepšale dan, ma ne dan, nego tjedan i mjesec! od srca ČESTITKE svima po redu... sve najljepše vam želim, školsku trudnoću, divne bebe i lagani i brzi porod. Ja sam vam bila odsutna 5 dana, na vjenčanju prijateljima smo bili van lijepe naše. Još smo u vožnji tako da me očekujte na raji ponovno od sutra redovito Poslala sam mail curkama na ringerajke@gmail.com pa vidite! Ljubim vam sve po redu i obecavam jedan od mojih duuuuuuugih postova sutra
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 11:18:56
|
|
|
|
saki84
|
Hvala svima na dobrodoslici ...ja imam brzo 30 a dragi ima 33 godine..on je radio sve pretrage i on je ok ja sad cekam svoj bakterioloski nalaz, do sada je sve bilo ok tj pape su uvjek bile uredne al one naravno nista ne znace...jajnici uredni, ciklus svako 27-28 dana, a ovulacija po osjecaju :D negdi od 7 dc pa do kad izdrzimo svaki drugi dan jos se nije posrecilo a nadamo se da ce uskoro...ovaj mjesec sam bila u priv. gin. i on mi je odredio tocni dan ovulacije tako da je ciljano pa se nadamo da ce ovaj put upalit
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 11:34:26
|
|
|
|
maja42
|
nije radio ultrazvuk kaze da je rano... narucio me tek iduci cetvrtak
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 11:35:41
|
|
|
|
andydea
|
Saki dobrodošla i što prije postala trudnica Curke moje trudilice i trudnice...evo još jednog mog snimanja pa tko želi neka pogleda otvorila sam pod temom Beba- važnost dojenja..vidi se i moj Di na par minuta ,a ja pričam negdje 20-tak
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 12:00:45
|
|
|
|
mali andeo
|
žene,nema me neko vrijeme,a ono....sve bliješti od trudnica ... pa zato drge cure,želim vam lijepu i laganu trudnoću,budite lijepe i ponosne okruglice ja očekujem za koji dan vješticu...i mogu reči ovaj mjesec kako se nemam čemu nadati ,ne osjećam ni simptome da ću dobiti, ni simptome trudnoće ,ni išta drugo...znači sve je u glavi ... 19,03 sam naručena tek kod ginikologa,pa ćemo dalje vidjeti... zato cure sretno...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 12:05:25
|
|
|
|
supergirlzg
|
ja bila na uzv, danas je folikul 2,31 pa sam dobila stimulaciju i propisana mi je akcija iduca 3 dana :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 12:44:28
|
|
|
|
perlica55
|
Supergirlzg, držim fige!! Dal si naručena ponovno na UVZ da G vidi dal je bila O??? Saki odlično za uredne nalaze Cure kad planirate obvezno odite kontrolirati cervikalne briseve na klamidiju, ureaplazmu, mikroplazmu, anaerobne i aerobne bakterije!!! Ne morate imati nikakve simptome, al je važno ako se planira beba da su brisevi uredni! Klamidija ak se ne liječi može začepiti jajovode, a ureaplazma izaziva pobačaj u ranoj trudnoći. Napominjem da bez obzira na uredan nalaz PAPA testa, bakterije mogu biti prisutne!!
< Poruku je uredio perlica55 -- 3.3.2014 12:47:31 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 13:01:07
|
|
|
|
supergirlzg
|
ne, rekao je da ce folikul definitivno puknuti u roku max 36 sati i da nema smisla provjeravati. trebam se javiti za 2 tjedna kad (ne)dobijem M :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 13:02:06
|
|
|
|
supergirlzg
|
osim toga s obzirom na cijenu UZV ( a bila do sada na 5!!!) plus injekcije koje mi ne pokriva osiguranje, draze mi je da ne moram :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 13:35:22
|
|
|
|
nadamse
|
Drage moje cure! Dugo me nije bilo, stalno sam u nekoj gužvi. Najprije čestitam dragim Elle1, Dacana, Maja42, Andydea, Snjeguljica!!!! Od srca vam želim ugodnu i školsku trudnoću! Novim trudilicama želim dobrodošlicu i da što prije presele na trudnički podforum. Moja neće doći 26.03. i to vam je to. Hehehe i ja sam odlučila preselit na jesenske bebe. Eto. Puno se trudimo pa ćemo vidjeti Šaljem vam svima puno pusa!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 13:40:59
|
|
|
|
anaxx
|
Prekrasan početak mjeseca na odbrojavanju! Čestitam svima, uživajte sljedećih 9 mjeseci, a naravno i kasnije sa svojom djecicom 💝🍀💝, sretno svima!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 14:40:48
|
|
|
|
daxy
|
Cureee,dobar vam dan. andydea,snjeguljice,maja čestitam vam od Jako ste me razveselile! lili žao mi je zbog . cosak draga,dobro si shvatila. Al ja bih ti predložila da ponovite S-gram privatno i potvrdite tu dijagnozu. MM je radio S-gram u KBCu i dijagnoza je bila oligoahstenozoospermia,otišli smo u Cita 2 tjedna poslije toga i nalaz je bio savršen. To je nemoguće. Bicili smo taj nalaz iz KBCa. winkice draga sretno na ispitu. Želim ti i da uskoro ugledaš te dvi crtice. seki dobrodošla! Želim ti da što prije ugledaš ! elle draga,bravo za pregled. jasmina ma i ti ćeš se pridružit jesenskim bebama. perlice kako se tata oporavlja? pinky bravo za temu. Sad ću vam se i ja pridružit. Toplo se nadam. Kod mene ništa novo,povremeno me probada u trbuhu,drugo sve isto. Lista nam je predivna,nadam se da ćemo nastavit ovako.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 14:42:52
|
|
|
|
sremica
|
evo me!!jučer sam napravila test i pokazao je - ali svejedno idem vaditi betu u srijedu.Inače ja imam 35 godima MM ima 40. Imamo jednu curicu od 9 godina začetu prirodnim putem bez ciljanja polodnih dana. Ostala sam trudna od prve ali doslovno!!!!Sad eto pokušavamo već jedno 5 gonina i ništa.Ovo je prvi put da smo pokušali sa inseminacijom.Moji nalazi su svi uredni jedino MM su "dečki"malo usporeni
< Poruku je uredio sremica -- 3.3.2014 14:52:12 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 15:06:22
|
|
|
|
cosak
|
Wooooow cure moje svaka cast!!!! Juuuuhhhhuuuuuu za elle dacanu andy maju i snjeguljicu what's going on -napokon je krenulo brzi vlak je krenuo, ajmo svi andy pogledala sam filmic, super ste i ti i Dian...sunce malo, on bi papao, kao narucen je pokazao kako to izgleda na zahtjev a ja vam se moram pohvaliti da su mi svi brisevi ok.... bar nesto dobro bili smo kod dr. za s-g. kaze da nije sjajno, ali u svakom slucaju je dobro to sto ih ima puno. Mi smo svoje obavili za vikend, pa sad sve u Bozje ruke! pinky stavi mene za 17.3 ako do tada ne dodje onda piskim
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 15:22:14
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Joj, lista nam je tako lijepa. Baš ju je milina gledati. Draga anamiha, što si odlučila - kad piškiš testić? Navijam! Jasmina, draga, ma nisam to donjela sreću već sam zaprijetila ječemencem ako ne budu u akciji i vidi kako strah djeluje. Kako misliš da si trebala danas dobiti? Pa tek ti je 10 dpo ako se ne varam? Uglavnom, kako god samo da se ne crveni i da nam se i ti pridružiš na jesenskim bebama. Pumbice, fališ nam! Vraćaj se brzo na RR! Saki, dal misliš pod bakteriološkim nalazom cervikalne briseve ili nešto drugo? Navijam da vam je onda ovo gađanje ovaj put bilo uspješno i da ćeš postati ! Maja, da, još je jako rano da se bilo što vidi na UZV. Sljedeći tjedan bi se već mogle vidjeti gastacijska i žumančana vrećica, a možda i malo srčeko. Andy, moja draga, kako mi se osjećaš? Nadam se da za mjesec dana i ti ja ćemo saznati da je sve super kod obje. Ja sve teže stanem u svoje hlače ... mislim da ću morati ubrzo u shopping. Pa zar nebi trebao trbuh počet rast tek nakon puna 3 mj. trudnoće, a ne ulaskom u 3. mj.? Mali andeo, sad je krenuo val trudnica ... pridruži se u ovu veselu vožnju i sve se onda selimo na jesenske bebe. Supergirl, pa što onda još radiš na RR? Pusti internet i zaskoči TM! Draga Perlice, dal ti se tata oporavlja? Sad su prošli ovi najteži dani pa se nadam da je svakim danom sve bolje. Nadamse, tako treba! Ideš s nama na trudnički dio podforuma. Dodam te sad na listu. Draga moja daxy, tempicu nećemo previše hvaliti da se ne pokvari, ali izgleda odlično! Ma ovaj ciklus si nam sigurno trudna. Osjećaš to, zar ne? Priznaj! Sremice, nemoj se žalostiti prije vremena. Možda je došlo kasnije do implatacije pa nema još dovoljno bete da ti pokaže plus. Pričekaj do vađenja bete i možda se ugodno iznenadiš. Navijam za to! Cosak super za dobre nalaze! Dodam sad i tebe na listu.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 15:24:33
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: elle1 - ponosna Dacana - ponosna andydea - ponosna maja42 - ponosna Snjeguljica_83 - 05.03. - ponosna sremica - 05.03. anamiha - 05.03. folletto - 05.03. winkica - 05.03. daxy - 09.03. tinast - 10.03. syringa - 12.03. supergirlzg - 14.03. cosak - 17.03. saki84 - 18.03. Pumba - 20.03. perlica55 - 22.03. lelaluna - 24.03. nadamse - 26.03. lili22 - 31.03. Fiona0802 - 31.03. ? Leonee - 31.03. ?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 15:56:01
|
|
|
|
saki84
|
Pinky mislim na cervikalne briseve...moj soc. ginekolog mi to nikad nije ni predlozio da vadim, a ja sam nakon pola godine (znam da to nije nista naspram godina i godina truda) otisla kod priv. ginekologa i on mi je tj. ona odma preporucila da to izvadim bez obzira na uredne pape..tako da za 10-etak dana ce mi doc i ti nalazi..a na uv. mi je takoder vidila i folikul i rekla kad da radimo na bebi pa se mozda i posreci. Mada me malo vata i nervoza od tih nalaza, valjda ce bit oni u redu Perlica 55 ja sam prosli tjedan obavila briseve i sad cekam nalaz :)
< Poruku je uredio saki84 -- 3.3.2014 15:57:07 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 16:06:37
|
|
|
|
cuba
|
Mislim da nikada ljepša lista na rr nije bila nego ova sada Bile ste vrijedne za Valentinovo nema šta Andy draga, bilo bi mi jako drago da se vidimo, kavica obavezno, nemoj da saznam da si bila u St a da se nisi javila
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 16:20:32
|
|
|
|
supergirlzg
|
haha Pinky jesam jutros, sad nis do sutra ujutro, trebalo bi biti taman :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 16:39:08
|
|
|
|
Jasmina19
|
Pinky,kod mene ti je to tako kratki ciklusi i kratka druga faza,ne sjecam se kad je bila dulja od 12dpo.10-11.dana i to je to s tim da spotting inace pocinje vec dan prije m.U ovaj mj.ce mi stat cak dva ciklusa.:)))Ma ti si definitivno nasa srećonoša. cosak,super za nalaze supergirlzg,primaj se posla ovih dana Daksice moja budemo se mi skupa preselile u trudnice sa ostatkom liste. Temperatura ti je super,imala si spotting,ma sve se poklapa navijam da je to,to
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 17:08:14
|
|
|
|
supergirlzg
|
ne znam uopce kak to ide sad :) al kaj je najbolje mislim da smo sve krivo radili.. LH trakica mi malo pokazuje pozitivno, malo ne, a dr je tad rekao da folikul nije ni blizu..danas mi je 19 dan ciklusa a jos nije pukao..tak da ja mislim da nema smisla pisat po svim tim trakicama i piti ne znam kaj, nego fino dotkoru na uzv pa kad kaze GO, onda akcija..:) ja vjerujem u znanost :)) (tj valjda budem i za koji tjedan ak ovo upali)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2014. 3.3.2014 17:48:35
|
|
|
|
cosak
|
supergirl sto se tice tih lh trakica ja sam luda idu mi na zivce, a opet ih radim, pogotovo zato sto moj g. tako hoce... uglavnom ja sam u sub. bila sigurna da je pozitivna, jucer nisam ni radila, a danas (popodne) napravim kad ono opet izgleda pozitivno, tj. jednaka kao kontrolna... sad bi se ja tu trebala igrati labaratorija i utvrdjivati u nijansu koja je jaca, a obje su jednako jake kao kontrolne, e sad koja je jaca stvarno vise ne znam... mm sad gleda obje i kaze da je ona od subote testna jaca od kontrolne, ali meni to sve isto... da su barem ocite razlike, pa bi skuzila odmah, ali ovako aj ga Boze znaj..meni to sve izgleda jednako.. ne znam dal da placem ili da se smijem sto sam corava... a trebala bi znati tocno koja je pozitivna jer trebam ici jos jednom vaditi prog. 10dpo...i kak da ja sad znam...ili sam blesava ili za sada imam dvije poz trakice...morat cu i sutra napraviti
|
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!