|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
1.3.2014 9:03:06   
andydea
Hvala vam drage mojeuser posted image , mm i ja još uvijek gledamo testuser posted image
Perlice,naručila sam se unaprijed zadnji puta -idem 8.4 mislim da je to ok!
Kako si ti,hvala ti kaj brinešuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lili jao mi je žao da je vještica došla,ali biti će veliki plusić sljedeći mjesec sigurnouser posted image user posted image
Daxy kakvo je stanje?,curke koje piškite 5.3 kakva je situacija..jao želim vam sve od reda..punoooo plusićauser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 51
1.3.2014 10:02:42   
bebac24
andy draga pa cestitam od srca :-) sad ljepo odmaraj i cuvaj se puno :-)
moja vjestica prosla evo sinoc vec bili u akciji i jutros brzinski hahaha bas volim kad mi tako pocne dan :-P
ja sam vam bas razocarana svojom g jucer ju zvala i rekla da je nalaz stitnjace los a ona meni " to nije moj dio to rjesava tvoj dr. opce prakse i mene se to ne tice" uglavnom jos uvjek sam u potrazi za endo tu u istri ali mislim da ne budem te srece da cu ga nac... a mislim da jos god dana da cekam samo na pregled pa dok odluce sta ce...uffff
proc ce jos jako dugo do nekog rezultata....
neko mi je reko da mi dr.opce prakse da terapiju..ja sam vam ovakvog misljenja...
sve probat prije nego pocet pit tablete.. pogotovo hormone jer kad jednom pocnes moras pit cjeli zivot u vecini...
tako da cu se informirat o svemu pa makar se na trepavice postavila... za hipotireozu je u vecini kriv stres a hvala bogu u stresu sam zadnjih godinu dana jako...
vidit cemo kako ce bit dalje i sta cu uspit napravit..
popodne pocinjemo spremat za maskare sutra pa eto malo veselja hehe
kako ste mi vi cure? snjeguljice,pinky,tintin,ikaa,daxy,tinast,jasmina,pumbice,eternity,i sve ostale?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 52
1.3.2014 12:08:18   
tinast
znala sam user posted image user posted image yaaay user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke od srca andy! želim ti bezbriznu, skolsku trudnoću i lagan porod user posted image
eternity, anamiha, snjeguljice,daxy, vi ste nam sljedeće, ja tako osjećam, imam neki osjećaj da cete nam uskoro prijavit svoje user posted image

bebac ja sam ti ok, ima trenutaka kad to i nisam, user posted image ima doć 10og. nadam se da je ovaj mjesec dobitni i da cu do rođendana ugledat user posted image zapravo mi je malo glupo davat sebi neke rokove do kad očekujem user posted image ali se nadam od sveg srca da ce to bit do kraja ove godine.

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 53
1.3.2014 13:36:36   
ikaaa
user posted image user posted image user posted image Andyuser posted image user posted image user posted image čestitam ti od user posted image .... konačno nam je krenulo tu na rr, svaki mj smo sve bolje i bolje.... Andy draga moja sad se samo odmaraj koliko možeš i želim ti 9 ugodnih i bezbrižnih mj..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... čestitke još jednom veeeeelikkkkkeeeeeeeeeeeee.........
lili žao mi je zbog glupe user posted image user posted image ...nemoj mi biti jako tužna....user posted image user posted image
daxy draga ja sam ok, samo me noge stalno zezaju tj vene na nogama, masiram sa svim i svačim ali to je sve kratkotrajno, i ta sva neka mirisna ulja su mi tako nekako smrdljiva da mi malkoc i muka dođe od njih ali preduram samo da me nogice tj.... već sad pravi bukvić user posted image ne bole....
curke koje ste mi blizu datumića za user posted image imali kakvih naznakica već sada?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 54
1.3.2014 13:44:22   
ikaaa
bebac draga žao mi je zbog štitnjače i lošeg nalaza.... naravno nekad su dr, tj ne nekad ponekad i stalno toliko nerazumni... nadam se da ćeš što prije naći endića i da će si uspjeti naći terapiju koju nećeš morati dugo trošiti...jesi probala sa endićima u zg? ja sam išla endiću u kb dubravu dr.božikovu jer sam tamo došla odmah nakon mr na red, a da sam čekala druge došla bih tek za par mj..... a sa stresom smo svi na dobar dan i teško ga je ignorirati, meni je doslovice trebalo dobre tri godine da se oglušim na sve i svašta hoćeš od posla pa do privatnih stvari...ali eto na kraju se sve lijepo zakruži....tako ćeš mi i ti, držim ti figice da mi što prije postaneš okruglica...bebacuser posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 55
1.3.2014 16:34:00   
winkica
O pa ne mogu vjerovati, nema me kratko a vec 3 trudnice...pa cestitam curama Elle, Dacana, Andy velike cestitke....
Ja cu poludit.opet imam anginu i pijem antibiotike.koma uglavnom...ja naravno ne ocekujem plusic kao ni sve predhodne mjesece.ne pokrecem se uopce s mjesta...iskreno sam luda. U petak strucni pa sam zivcanb ko pas..sve mi nekako krenulo nizbrdo...a taj mali plusic bi me vratio u zivot.stvarno sam sva slomljena...
Svejedno vam svima zelim velike plusice,a kako je krenulo mislim da ce ovaj treci mj biti baby boom

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 56
1.3.2014 18:56:19   
anamiha
ANDY Cestitam od srca, bas sam sretna zbog tebee :)
lijepo nam je poceo ozujak ;)

kod mene svi simptomi i dalje prisutni, danas me cijeli dan boli lijeva strana prsnog kosa, prilikom udaha... :/ nezz sta je, sad je malo bolje... :) jajnik pika cijeli dan, BT je povisena ... ne mogu jest....napravit cu test u utorak, jako sam nestrpljiva... nadam se da ce bit || ;)

(Odgovor članu winkica)
Neposredna veza do poruke: 57
1.3.2014 20:00:37   
Fiona0802
Curke drage, nisam doma za vikend, pa samo ukratko...Andy dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti školskih 9 mjeseci! user posted image user posted image user posted image

Al'' duge su minute, u svakoj od njih može po jedna vječnost stati...

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 58
1.3.2014 23:50:01   
kisica
Cure moje, eto mene malo k vama… Prvo čestitam novim trudnicama, želim vam predivnih 9 mj.

Cosak – čitam što ti cure pišu i ako se čini sve jako loše, ipak po pisanju njih iskusnih i nije tako loše. Jel vam dr.pogledala taj nalaz i što ona kaže? Nemoj toliko biti tužna jer za sve ima rješenja.

Lili od srca ti želim što prije ds budeš trudnica, ako i ne uspješ ovaj mj.nemoj se bedirati jer kao što si i sama rekla prvi je tek mj. Kad tjelo bude spremno, bit će plusić.

Anamiha kakvo je stanje kod tebe?

Perlice vidim da je operacija prošla dobro. Mislim da nitko nakon op.nije baš poletan, a pogotovo stariji ljudi tako da vjerujem da sve ovo sad sa tatom je ipak samo par dana dok malo ne dođe k sebi. Jako mi je drago da je prošlo sve oke.

Ika trudnice naša kako si ti? Kako nam bebica?

Pinky mila ja sad čitam da ti radiš, pa jel nisi rekla da ćeš raditi od doma ili sam ja nešto preskočila?

Snjeguljice moram ti reći da koliko uspjem čitati čini se i meni da nisi imala onaj svoj ispad kao što inače bude, i to je super. Možda neki dobar znakić.

Tinast meni su se najjeftiniji pokazali najboljima.

Syringa umislila ili ne, ovi tvoji simptomići jako su lijepi. Nadam se da je to ipak ono, nikakvo umišljanje.Doći će i tvoj plusić pa ćemo te pratiti 9 mj. I ostatak :D

Andydea – čestitam od srca, i želim ti najljepših i najboljih 9 mjeseci. Ovo ej zaista jako lijepa vijest.

Bebac bogme te lijepo ova otpilila…mogla je to malo lijepše reći barem.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Fiona0802)
Neposredna veza do poruke: 59
2.3.2014 9:27:03   
supergirlzg
Andy cestitaaaaaam!!! bas lijepa vijest!!!!!!!!
Inace kod mene nista novo, jucer su folikuli bili prekjucer 1.7 tak da nista od pregnila, trebam ici opet u ponedjeljak.. :(((

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 60
2.3.2014 9:29:44   
eternity
ja sam ovih dana u takvoj gužvi da bi stigla samo uletiti na raju minut-dva i na brzinu pročitati što ima nova a evo sad da ponešto i napišemuser posted image user posted image user posted image user posted image
najprije čestitke našim novim trudnicama elle, dacana, andydeauser posted image user posted image user posted image , želim vam mirnu i školsku trudnoću,žive i zdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako su naše trudnice pinky i ikaa?
ostale cure kako ste mi vi? tinast,pumba,bebac,perlica,daxy,nadamse,fiona?

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 61
2.3.2014 10:58:21   
maja42
evo cure koje niste vidjele u temi za veljacu da sam i ja ugledala svoj plusic jucer da vam se javim tu... bile su dvje velike crtice jake boje presretna sam.... cak sam i muza u kupaonu zvala da vidi i onda smo obojje toliko sreetni bili zvali smo prijatelje i sviju na slatku...

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 62
2.3.2014 11:31:23   
perlica55
Majo user posted image user posted image user posted image čestitam
ti od srca user posted image
jao cure, ožujak nam je počeo prekrasno!
Tek je 2.3. a imamo već user posted image user posted image user posted image
nek se nastavi tako

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 63
2.3.2014 12:04:15   
Snjeguljica_83
Dan! user posted image

Jutros sam popišala kineza i nakon tri minute je pokazao drugu crtu...user posted image Istina, jako slabu, pa je nakon pola sata nestala, ali je bila tu. Rano je stvarno, po nekoj mojoj računici 12 DPO, stoga.... Popodne ću opet, suzdržavam se da ne idem na wc user posted image Za dva dana ponavljam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andy i Maja, ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 2.3.2014 12:05:00 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 64
2.3.2014 12:16:52   
tintin
Maja cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image
Snjeguljice to je to, nije rano 12 dpo probaj jos jedan popiskit, joj draga drzim fige, ma sigurno si trudna user posted image veselim se s tobom

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 65
2.3.2014 12:29:17   
perlica55
Juhuuuu Snjeguljice čestitam draga!!!
Bilo kako svijetla druga crta znaći user posted image
Ja ne vjerujem, pa ovo su superrrr novosti.
Kaj mislite da i ja popiškim testić
kad je svima user posted image možda bi i
kod mene bio user posted image Šalim se naravno!
Uživajte cure, zaslužile ste!!
Ja sam na mobu, pa ne mogu ažirirati listu.
Pinky daxy, gdje ste cure?! Lista nam je
SAVRŠENAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 66
2.3.2014 12:34:19   
anamiha
Perlice slazem se s tobom, lista je savrsena... jako sam sretna zbog vas trudnica, jos da i mi trudilice ugledamo plusice :)))

Snjeguljice, to je to, i ti si nam trudnica, cestitam od srca :)))

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 67
2.3.2014 12:39:21   
PinkyFunkyBirdy
Snjeguljice, pa čestitam i tebi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neka bude laka i školska! user posted image
Ajme, pa stvarno je super krenulo ovaj mjesec. user posted image

Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image Snjeguljica_83 - 05.03. - ponosna user posted image
user posted image sremica - 05.03.
user posted image anamiha - 05.03.
user posted image folletto - 05.03.
user posted image winkica - 05.03.
user posted image daxy - 09.03.
user posted image tinast - 10.03.
user posted image syringa - 12.03.
user posted image supergirlzg - 14.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?
user posted image Leonee - 31.03. ?

Navijačice:
Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek, cuba, vlatkam, leptir5, Lee, anonno17, AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22, gianna, točkica28, fever, pincirotvajler, mariola, sarah_zg, amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica, anamarijapupek, malena 35, Lotte, maminangel, dada2101, Andydea, zvončica1, Tania, angel@, Bucika001, danijela8, Afrodita83, mamino zlateko, tintin, tinast, ikaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio PinkyFunkyBirdy -- 2.3.2014 12:40:48 >

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 68
2.3.2014 12:48:16   
perlica55
Jao zaboravila sam elle, dal sam joj
čestitala ne znam user posted image
Ma čestitam svima redom. PET ponosnih user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 69
2.3.2014 12:49:03   
anamiha
Folletto, Winkica kakvo je stanje ko vas? ima li kakvih simptoma? :*

Neposredna veza do poruke: 70
2.3.2014 12:52:39   
PinkyFunkyBirdy
Curke, tu sam samo na kratko dok me MM ne skuži. user posted image

Lelaluna, nemoj uzimati peruansku macu za sad. Ja sam ju pila i imala sam spotting od nje. user posted image Ako ti ne pomognu kroz par mjeseci ovi čajevi onda razmisli dal ćeš ju uzeti. I, da, ima odvratan okus. user posted image

Leonee, slažem se s daxy ... ovo dosta sliči na PCOS. Najbolje da popričaš s G. user posted image

Draga angel@, pa gdje si ti ženo? user posted image Fališ puno! Hvala na čestitci. user posted image Baš mi je drago da tvoj frajer tako lijepo napreduje. Izljubi ga u moje ime. I nemoj nas sad opet zaboraviti nego piši. user posted image

Daxy, draga vidim da je spotting stao. user posted image I tempica raste! user posted image user posted image user posted image

Lili, žao mi je zbog user posted image . user posted image

Drage moje trudnice Andy, Snjeguljice i maja, želim vam još jednom sve naj, naj u mjesecima koji su pred vama i da te male štruce budu velike i zdrave! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kisice, osjećam se bolje pa radim. Mislila sam ostati doma i raditi od doma da su mi se nastavile tako grozne mučnine, ali na svu sreću nisu pa za sad još tajimo moju trudnoću i ja normalno radim. user posted image

Ništa ... gibam ručat. Čujemo se sutra curke i uživajte u ostatku nedjelje. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 71
2.3.2014 13:04:24   
ikaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juuuuuhu pa stvrano je na rr krenulo.......user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image snjeguljice čestitam ti od user posted image user posted image user posted image i želim ti 9 ugodnih i školskih mjeseci..... snjeguljice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image maja i tebi čestitam draga od user posted image user posted image user posted image i isto ti tako želim 9 ugodnih i bezbrižnih, školskih mjeseci..... majice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma trudnice moje andy, dacena, elle, maja, snjeguljice veliki user posted image user posted image user posted image user posted image
sremice, folletto, anamiha i winkice kakvo je stanje? imali kakvih novosti?
enternity i kisica ma ja sam vam ok, bebica raste, sad 11.3 idemo na uvz pa da vidimo dali je sve uredu...nadamo se da je, uvijek sam sumnjičava i u tom strahu ali valjda će me s vremenom proći.... tada bih već znali i što nosim, pa se nadam da će ginić vidjeti jeli curica ili dečkić...user posted image

cure ajmo veeelika fešta na rr u ožujku, sad je krenulo i do kraja mj vam želim da ste mi sve ponosne okrugliceuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 72
2.3.2014 13:32:03   
enaaa
Cure, čestitamuser posted image user posted image user posted image
Želim vam školsku trudnoću i da rodite žive i zdrave user posted image ... da i ostale cure sa liste ugledaju user posted image
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 73
2.3.2014 14:15:17   
andydea
Snjeguljice rasplakala si me,čestitam dragauser posted image user posted image user posted image  presretna sam zbog tebe..evo i bebice čemo zajedno dočekatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu enaaa)
Neposredna veza do poruke: 74
2.3.2014 14:27:18   
maja42
hvala cure... ja i nemam neki sitoma bas da se mogu previse zalit na mucninu niti ista samo me ledja bole i gladna sam sve bi poela... i naravno nisam dobila... i testic u sekundi samo sto sam ga popiskila pokaze dvje debele linije plakala sam od srece mal me strah sutra pregleda sta ce doktor reci al bice sve ok... dali ce se vidjet srceko od bebe mog andjela...

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!