|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
28.2.2014 11:34:40   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image sremica - 05.03.
user posted image Snjeguljica_83 - 05.03.
user posted image anamiha - 05.03.
user posted image folletto - 05.03.
user posted image winkica - 05.03.
user posted image daxy - 09.03.
user posted image syringa - 12.03.
user posted image supergirlzg - 14.03.
user posted image Pumba - 20.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?
user posted image Leonee - 31.03. ?

Navijačice:
Ruža, njanja, tiha, sanjalica, FJ, Mariachi, anne, tonkica, mikihg, Tsmee, ninolina, čokolada, troubled, koka, mirna, Dora04, božica, Candy, tikica_69, Ellenora, piggy, zvrk, tinka, maslacak, Wukovarka, Iva Piva, Thea, CATE, dami, selina, Marta j, ejmama, curice, tonkica, lelo, Ira_ , sina, anaxx, derulja, rahela, CICKA, dami, ninaa, sena, zaba, mamika, mlada mama, nikoleta, dominik, nenica, pupica, mariola, ima nas još, m600, novamama, pepeljuga, dominik, pula25, pufna*, mjesec, kiara2709, natalijax, Viky, minchi, Zvonki, miha, martina87, mamamery, Noblica, lavica81, mali_macic, buduca mamica, lilivana, maja, Nancy, MaTana, uciteljica, boba125, gljiva, maja, katy mama, BUMBI, lee, BruMa, osobno, anuska08, crvenkapica, bomboncic02, boba125, Domy, JUdy, anuska08, adryosijek, cuba, vlatkam, leptir5, Lee, anonno17, AntonijaV, gogule, lidac0605, graško, pakić, breskvica22, gianna, točkica28, fever, pincirotvajler, mariola, sarah_zg, amarnat, nessy, PinkyFunkyBirdy, winkica, anamarijapupek, malena 35, Lotte, maminangel, dada2101, Andydea, zvončica1, Tania, angel@, Bucika001, danijela8, Afrodita83, mamino zlateko, tintin, tinast
user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 26
28.2.2014 11:36:11   
PinkyFunkyBirdy
Draga Andy, slažem se s curama. Gravignost (bilo koji) je jedan od boljih testića, a nije jako skup. user posted image

Supergirl, javi nam kako napreduju folikuli. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 27
28.2.2014 12:16:45   
lelaluna
pisala sam na prethodnoj stranici, samo još da pitam, dal je neka od vas koristila peruansku zlatnu maku, čula sam da je jako dobra, a obzirom da sam uključila svašta ne znam koliko bi dobro bilo da kupim i tu maku?

jedan veliki mamin dječak

Neposredna veza do poruke: 28
28.2.2014 13:24:13   
folletto
Preselilili smo se vidim, ooo pa lijepo nam izgleda lista, a i prošla je dobro završila čak 4 ponosne user posted image

missmaven, pinky ele1, dacana user posted image , mazite se, pazite se i ostanite tu s nama i dijelite svakodnevne simptomčiće, savjete i naravno navijajte user posted image

Nadam se da će i ožujak donijeti barem iste rezultate, ako ne i bolje user posted image
Ipak je ovo mjesec žena!

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 29
28.2.2014 13:25:40   
daxy
leonee koliko prije menstruacije si vadila krv?
Ne sviđa mi se nikako ovako nizak estrogen. Pogotovi jer ti je testosteron malo preko granice. Nizak E2 u kombinaciji sa višim Testosteronom može upućivati na PCOS i/ili preranu iscrpljenost jajnika,odnosno mali broj jajnih stanica. Višak muških spolnih hormona onemogućava ovulaciju.
Pinky zna više o tome. Pinky pomagaj.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 30
28.2.2014 13:38:45   
tinast
anamiha,ja sam prošli mjesec imala slične simptome tvojima: bolne grudi,umor,pospanost,učestalo mokrenje,glad.

na kraju je došla user posted image to mi je bilo prvi put da sam imala tako izrazene simptome,ovaj mjesec jako slabo, skoro nista a i user posted image je trajala kraće. daj boze da iste simptome osjetim za koji tjedan ali da bude user posted image

koji test uzeti? ni sama neznam,prije sam uzimala clear blue,vidim da su ga sad promjenili, ali meni se onaj prozorcic razmazao,cili je postao smeđ,nema teorije da se vidi bilo kakva crta. kod prima sticka su oni prozorčići smeđi ali ona prva crta se još vidi,sad kad budem za koji tjedan ili mjesec ponavljala test tko zna hoće li i on prolupat do kraja tj.razlit se ta smeđa boja unutar testa user posted image ja sam od kraja godine za dva testa dala 80kn! ovaj na G nikad cula za njega,morat cu zapisat pa ga uzet. ja mislim da si ti nasa user posted image sad nam samo potvrdi to za koji dan user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 31
28.2.2014 14:11:40   
syringa
cosak draga, bit će sve dobro! user posted image user posted image user posted image
andy čekamo sutra ujutro da nas sve razveseliš svojim crticama. user posted image
perlice, nemoj biti tužna. bit će dobro. oporaviti će se tata. user posted image
kod mene, stanje- pikaju jajnici, pomalo bolucka trbuh, jučer ujutro jako čudan osjećaj u trbuhu, kao neko treperenje.
možda mi je malo mučno na mahove, umorna i da i ne, mokrenje možda učestalije, napade gladi ali grudi me ne bole uopće niti su osjetljive (kao što je to bio slučaj kad sam bila user posted image ). user posted image
ma ne znam ni sama jel si umišljam simptome od silne želje ili ih zbilja imam. luda sam skroz! user posted image
dio dana sam delirično sretna jer sama sebe uvjeravam da sam user posted image , onda opet pomislim ma nisam pa suze same na oči krenu.
poludit ću čekajući tih dva tjedna da prođu prije testa. user posted image
sretno svima!

< Poruku je uredio syringa -- 28.2.2014 14:14:23 >

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 32
28.2.2014 14:14:02   
daxy
leonee Mislila sam ESTRADIOL,ne estrogen. Krivo sam napisala. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 33
28.2.2014 14:49:14   
Leonee
daxy ravno 14 dana

ali sam taj dan nakon vadjenja krvi krenula sa Duphastonom da potaknem menstruaciju (20.10. zadnja m), ako to ima kakve veze user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 34
28.2.2014 15:04:44   
anamiha
TINAST ja sam prošli mjesec imala večinu simptoma i jaku žgaravicu, mislila sam to je to... al prošli ciklus me nisu bolile grudi, ni malo, nit sam imala to probadanje, user posted image je došla, al nije uopće bila bolna, ko što zna biti.

Ovaj ciklus, me dosta probadaju jajnici, grudi jako bolne, otečene čak 7 dana prije očekivane user posted image , a takve mi nikada nisu bile, užasna nadutost, već 3 dana..samo bi nešto slano jela... a vidit ćemo, možda su to sve simptomi user posted image ... ipak ne opterečujem se time, očekujem user posted image i to je to..ako na kraju user posted image ne dođe, pa nitko sretniji od mene... user posted image prošli mj sam se jako razočarala, i rekla sam ovaj mj neću ništa očekivat, bit ću mirna, i odmarat psihu. user posted image

nadam se da ćeš uskoro ugledat user posted image user posted image od user posted image ti to želim user posted image

(Odgovor članu Leonee)
Neposredna veza do poruke: 35
28.2.2014 16:03:30   
angel@
Drage moje cure i nove i stare....vratila sam se.... sjećate li me se još??? user posted image user posted image user posted image

Prvo da čestitam našoj dragoj Pinky!!! Draga neka ti trudnoća bude lagana i školska tako mi je drago zbog tebe... ljubim te!!!
Naravno i ostalim curama koje su uspjele želim sve najbolje,a onima koje nisu više sreće u ožujku... navijam za sve vas!!!

Oprostite mi što sam vas zanemarila,ali dogodilo mi se toliko toga...ali najbitnije od svega je to da je David već velika beba skoro puni 9 mjeseci i prava je igračka,zove me ama kad mu nešto treba... inače ne,a tata ga obožava pa je to navečer igra kad muž dođe sa posla...
Ja sam smršavila 5 kg i kad se dotjeram ako sve bude u redu idemo po još jednu bebicu,jedva čekam....

Nadam se da me niste zaboravile i da sam vam falila!!! Puse svima!!!! user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 36
28.2.2014 16:12:45   
tinast
anamiha ja i ti po simptomima skoro iste. eto,u siječnju skoro imala sve sto i ti,ovaj mjesec skoro nista od simptoma,osim osjetljivih grudi i nesto lagnije boli pred user posted image i trajala je kraće,skoro je nisam ni osjetila. ja ti od srca zelim da i ti uskoro ugledas svoje user posted image user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 37
28.2.2014 16:25:58   
andydea
Curke testić kupljen-gravidnost mini..hvala vam drage na savjetuuser posted image
Kod mene nema naznake mengi,samo sam primjetila da mi se piški čim se popiškimuser posted image
angel@ draga..baš mi je drago da si nam se javila,naravno da si falila..pusa velikom dečkuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Snjeguljice evo i ja držim fige i molim za tvoj testićuser posted image user posted image user posted image ..i da budemo zajedno trudnice...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 38
28.2.2014 19:28:40   
ikaaa
pozz drage moje....od srca vam svima vama želim da u ovom mjesecu ugledate user posted image i user posted image i da mi postanete prave okruglice....user posted image user posted image user posted image user posted image
andy draga držim fige da sutra budu veeeeelike dvije crte ..... NAVIJAMOOOOOOOOuser posted image user posted image ..
snjegulijce, winkce, anamiha, folleto ma to je to ovaj mjesec startamo sa user posted image ...držim vam fige drage moje i navijam za vas....
pinky ja bih u navijačiceuser posted image user posted image user posted image ...još nisam tamo....user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 39
28.2.2014 19:30:07   
ikaaa
i sremicu sam zaboravaila napisati navijama za 5.3. da nam na ovoj listi zablistaju novopečene user posted image ...
naravno andy se sa nestrpljenjem čekauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 40
28.2.2014 21:38:41   
daxy
leonee jesi tada radila UZV? Jep bilo kakvih naznaka O?
Ako je ovo rezultat u folikularnoj fazi,nije dobar jer je LH u omjeru sa fsh 2:1,a to definitivno upućuje na PCOS. Ako je ovo bilo u lutealnoj fazi,onda mislim da je rezultat OK.
Pošto si uzimala terapiju za dobit user posted image bojim se da nalaz nije u redu.

Trebaš svakako vadit ove hormone 3 DC. Tad se može sa sigurnošću nešto zaključiti,ovo je sve samo nagađanje.

ikaaa pa kako si nam ti?

angel@ pa tko bi tebe zaboravio? Fališ. Joj,poljubi sina za mene. Drago mi je da napreduje.
I bravo za kile! user posted image user posted image user posted image

syringa ma kakvo umišljanje. Mi smo sve trudne. Amen!

anamiha se pravo razbacala sa simptomima. Neka,bit će od toga nešto user posted image user posted image user posted image

andydea sretno! user posted image user posted image user posted image user posted image

lelaluna mislim da nevalja prejerivati. Pokušaj s maruljom i vrkutom,pa vidi kako to djeluje.

Pinky pitala si me na onom odbrojavanju. Nije stalo. Danas sam imala dosta gust i taman iscjedak. Baš zgrušana krv. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 41
28.2.2014 22:13:03   
cosak
ajd nastavit cu ovdje posto je veljaca gotova...
hvala vam jos jednom drage moje... user posted image puno mi znaci kad vidim da ce se sve moci srediti..
daxy draga, sjecam se da je tm isao raditi s-gram, ali nesto sam zaboravila da je imao los.kakvo je njemu sada stanje...jel on sto koristio za poboljsanje? MM je isao u kbc (drzavni) bas gledam gdje otici privatno...pa mozda i tako napravimo, ne znam ni sama.... A sto onda znaci ovo kod morfologije, jel ispada da je normalnog oblika samo 26% sta li? to sto pise patološki oblici to znaci da nevalja pa onda objasnjava pojedinacne djelove koji koliko, ako samo dobro skuzila....?
perlice iskreno se nadam da ce sada nakon tih terapija nalaz biti bolji...i da ce roditelji biti bolje, pa da mozete nastaviti s planovima. Daj mi samo reci jel se te tablete uzimaju bez recepta, jel? da znam, ako gin. nista ne bude spominjao da mogu kupiti na svoju ruku...u svakom slucaju cu ja pitati gin. za to... a ne znam hoce li mm trebarti ici kod urologa vjerujem da hoce, sad bas razmisljam ima li tu neke razlike izmedju privatnih i drzavnih...

*Bog će uvijek svakom dati, samo treba vjerovati!!!*

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 42
28.2.2014 22:42:09   
perlica55
Leone draga, najbolje da s nalazima ideš
kod G i vidiš kaj će on reći.. Imaš jaako duge
cikluse i gledajući nalaz hormona rekla bi
da imaš policistične jajnike, al G to nije
spomenuo na UZV user posted image Točno
stanje hormona vidi se kad se u prirodnom
ciklusu vade 2-5dc, jer nakon Dabrostona i sl
ciklus se neprirodno izazove, tak da niti onda
nalazi nisu vjerodostojni.. Odi kod dobrog G
pa nek utvrdi razlog dugih ciklusa!!
Cosak, Biastin ne ide na recept. Ima ga kupiti u boljim
ljekarnama i dućanima sa sportskom prehranom i
dodacima. Kutija od 60 tableta košta 180kn,
al piju se 4 tbl dnevno..
Najbolje da s nalazima TM ideš kod svog G i
vidiš što će ti on reći.
Andel nedavno sam pitala gdje si, ljubi
svog dječaka i javi se češće!!
Piškilice sretno!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu cosak)
Neposredna veza do poruke: 43
1.3.2014 7:32:09   
andydea
Evo meuser posted image ..imam jako slabu drugu crtu,ali takvu sam imala i sa Di ...drage moje još ne vjerujem da smo ovaj put uspjeli iz prve...trudna sammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
U ponedjeljak ću pišnuti još jedan,da budem mirnija,ali to je to..evo simptomi se javljaju -dole me lagano zateže i stalno mi se piški...ljubim vas sve
Lili kako si mi ti???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 44
1.3.2014 7:47:23   
angel@
Čestitke od srca draga!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 45
1.3.2014 7:59:58   
sarita 22
draga andydea cestitam ti od srca bas mi je drago nemas pojma kolko cesto svratim na ovu temu da vidim sta ima novo i stalno se nadam da cu ugledat da napokon imas user posted image ...drzi se draga user posted image user posted image

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 46
1.3.2014 8:00:45   
lili22
Evo meni je jutros dosla user posted image
Ali dobro san, vec smisljan strategiju za iduci misec.user posted image
Andy draga BRAVO od prve! Ja te pratinuser posted image i u ovoj zadnjoj smo trudnoci bile misec razlike. Ponovi test ali to je bez sumnje to!!!user posted image zelin da ova lista bude jednako savrsena ko prosla. Ajmo cure akcija nema zeke, nogice visoko!!!!!

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 47
1.3.2014 8:03:23   
elle1
Andydea cestitaaaaaaaam,zelim ti laganu i prekrasnu trudnocu,da sve prodje u najboljem redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 48
1.3.2014 8:42:11   
perlica55
Andy draga, čestitam ti od srca user posted image user posted image
Molim te ovaj put ne čekaj predugo da
ideš na pregled!!!
Lili draga, držim fige da drugi ciklus bude user posted image
Daxy Milena moja, kakvo je stanje? Dal je
uranila menga il je stao spotting?!
Pumbica gdje si??

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 49
1.3.2014 8:48:54   
tintin
Andy draga presretna sam zbog tebe user posted image user posted image user posted image cestitam , veliki zagrljaj
Lili žao mi je šta ti je stigla, želim ti svu sreću u idućem odbrojavanju

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!