RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 11:00:48)

jutro/dan!
Tealitas, jesi li ponovila test?
Ruzmarin, sto je bilo s kumom?
Snjeguljice, mislim da ti je sve ok s temperaturom.[sm=smiley1.gif]
Winkice, zao mi je zbog [sm=hudicek1.gif], zelim ti da ti se dogodi[sm=nosecka.gif] i prije jeseni da ne morate u postupak[sm=smiley1.gif]
Pčelice, razumijem te, i ja padnem u takva razmisljanja, al moramo bit pozitivne[sm=smiley1.gif]
Perlice, zivila akcija[sm=bravo.gif]
Mali andjeo, kad sam koristila najosjetljivije trakice onda su mi par dana znale bit dosta tamne, skoro pozitivne, ali nakon toga bi imala zapravo pozitivne samo jedan ili dva dana. Tesko je bez temp vidit di si sad, al bez brige, vi odradite akcije pa ste sigurni.
Hkajo, kako je?
Ema?
Teazg, nema te?

Ja sam se napokon ispuhala iz svog pms natecenog stanja i vratila se u normalu. Malo sam ljena s mjerenjem, al nece O prije 13dc sigurno pa ce od 10 mjerit redovno, a do onda kako mi se bude dalo. Sinoc sam ionako grozno spavala i budila se tako da mi mjerenje ne bi ni stimalo.

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 11:36:33)

Jel postoje digitalni toplomjeri koji ne vriste kad je mjerenje gotovo nego npr imaju lampicu koja blinka?

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 13:33:26)

Mali andeo, meni se dogadalo kao i hipo, kada sam
imala te jako osjetljive trakice, bila bi mi poz 3/4 dana pa ne bi znala točno
kada je O, al tada bi pokrili svaki drugi dan, što je isto ok,
budući spermiji žive nekoliko dana... Sritnoooo [sm=smiley1.gif]
Hipo, ne znam ti za digitalca, svog sam bacila jer nije bio točan, tak da sam
vijerna starom toplomjeru..
Daxy na mob sam čitala link koji si stavila, al ću morati ponovno na lapu
pročitati... Bila mi je muka jer sam na mob-u bila, pa stalno vrtila strnicu
pa bi je slučajno povećala, pa dok je smanjm... Joj tak mi se vrtilo u glavi,
da sam mislila da cu rigati [sm=smiley36.gif]
Gdje su piškilice???? Tealitas pa gdje si ženo?????

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 13:39:28)

bas pisalice strajkaju ili su nas zaboravile, nije ok![sm=smiley13.gif]

pcellica -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 14:02:32)

,

tealitas -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 14:09:12)

evooo meeee.....bila sam na moru jutros,a ma je lijepo [sm=smiley36.gif] ponovila sam test, jučer sam u popodnevnim satima piškila na neki clear blue ili kako se več zove od oko 30kn i odma mi se pokazala druga crta slabija ali dobro viđena, a dana san piškila na onu trakicu od 13kn i jako slaba je druga crta jedva vidljiva...jedino objasnjenje je da sam ostala trudna 2 dana odma nakon menstruacije....

pcellica -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 14:13:09)

Pa to je supeeer [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nije bitno objasnjenje, važno je da je [sm=rozacrtici.gif] Čestitam!

hkajo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 14:18:48)

tea čestitam
meni je sinoč bilo toliko muka i bila sam uzasno vruca ali nisam imala tem, neznam šta se dogodilo [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif], jutros sam išla pišnuti i naravno bio je -
vidjet čemo šta će biti sutra
winkice joj neznam šta reci [sm=smiley31.gif]

danas sam dignula noge na balkon, napravila si u ogromnoj krigli ledeni čaj, knjigu u ruke, cvike na nos i uživam

šaljem svima [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_big_green.png][sm=zajcek.gif][sm=zz_mstickle.gif][sm=zz_mstickle.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_wub.gif][sm=zz_twins.gif][sm=zz_twins.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 14:20:09)

Tealitas[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_frown.png][sm=zz_dance.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=kuza.gif][sm=sloncek.gif][sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=darilo.gif][sm=metulj.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
Četitam, ma to je super, nije vazno kad i kako, glavno da si [sm=nosecka.gif] al isto nam odaj ako imas koju tajnu[sm=smiley36.gif]

Ajmo odma jos koji plus, dok je vruce!

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 14:22:58)

tealitas cestitam ti,meni je sestra ostala trudna dan nakon menge,nisu svima ovulacije školske,zato i curke mjere temp.i koriste trakice 😊

tealitas -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 15:30:11)

Nakon 2 i pol godine pokusavanja ja sam sada malo u soku od srece sto sam vidjela[sm=modricrtici.gif]. Pila sam 3 mjeseca vrkutu do ljeta i prestala pusit cigare i ja i muz presli na e cigaru. Nista posebno nisam pila, osim sto sam prije 10 mj promjenila posao i radnu okolinu i smirena dolazila kuci.... kako kazu sve ima svoje kad i kako i zasto.... pussa curke

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 17:10:33)

tealitas, drago mi je da si nakon toliko vremena docekala svoj plus. Zelim ti urednu trudnocu, lagan porod i zdravu i velesu bebu!
Javi nam kako je muz reagirao!

ucitelj -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 17:41:55)

hej curke ja sma skroz slabo na netu zadnji dana nidi me:/ a vidim sve prsti od akcije,keksa,i novi [sm=rozacrtici.gif] wwweeeee cestitam i zelim nam uskoro svima jedan debeli tocni[sm=rozacrtici.gif]

ruzmarin222 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (9.8.2014 17:54:11)

Cestitam na [sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif] ma nevjeruje ni ona da je pa ce pricekati ako joj bude kasnila a ja imam sve simtome za [sm=hudicek1.gif] i jos plus teza na vagi kad ju trebam dobiti to vec pratim dugo ocito da nemamo ovaj mj srece za [sm=rozacrtici.gif] malo sam[sm=smiley19.gif]

monjikica -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (10.8.2014 0:41:52)

ljep vam pozdrav :) evo ukratko da vam objsnim, i prije sam zalazila i pogledavala vaše dopisivanje i tolik osam željno iščekivala da vam se pridružim. naime bila sam s mužem sadašnjim u vezi 3 ipol godine no međutim nakon 2 godine veze zavjetovali smo se i odlučili živjeti čistoću baš zbog toga što silno želimo bebu a puno se ružnih stvari događa i htjeli smo da sve ide onao kako treba, po Božjem. i evo svadba je bila 1 . 8 . i sad i ja željno iščekujem to ljepo kašnjenje.. :) menstruacija mi je uvijek bila redovita dobivala sam ili 4. ili 5. medutim prosli mjesec red svadbu mi je kasnilo 20 dana i evo sad nemogu računati ni plodne dane.. :( daali ipak postoji mogućnost da mi je u ovih 9 dana bilo moguće da zatrudnim? [sm=zmeden.gif] neželim vas sad zamarati svojim početničkim pitanjima ali vojlela bi da me primite [sm=smiley1.gif]

pcellica -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (10.8.2014 8:27:54)

dobro nam dosla [sm=bravo.gif]
Koliko sam shvatila ciklus ti je poceo prije 15 dana? Koliko ti dugo inace traju? Naravno da si mogla ostat trudna [sm=smiley1.gif] drzim fige da bude [sm=rozacrtici.gif]
Strpi se jos malo pa uradi testic
Ostale dame, dobro vam jutro [sm=smiley31.gif][sm=kava.gif][sm=smiley27.gif]
Samo hrabro! Idemo u nove ''radne'' pobjede [sm=smiley2.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (10.8.2014 10:17:02)

Monjikica dobro došla [sm=smiley1.gif]
Ni ja nisam shvatila kad ti je bio prvi dan zadnje menge?
Dal vam je ovo prvi ciklus da pokušavate napraviti [sm=duda.gif]
Sretnoo [sm=rozacrtici.gif]
Hipo Daxy kaj VM kažu za lubrić??? Moj nije oduševljen
kaže da mu je pre mokro [sm=smiley36.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (10.8.2014 10:46:42)

monjkica, dobrodosla! nisam shvatila nista, kad ti je bila zadnja M, koliko ti traju ciklusi?
zelim ti [sm=modricrtici.gif] sto prije!

perlice, onaj moj je prvi to htio, a vecer kad smo to isli isprobat je bio neraspolozen za bilo sto jer je dosao kasno s posla i prigovarao na sve, kako je taj dan test bio +, morao je, a "morati" njega ubija psihicki
tako da se bunio i prigovarao na"moje" sulude ideje[sm=zmeden.gif] onda je reko da je mokro, ali se to nakon nekog vremena "razradilo" pa je postalo svilenkasto i ugodno i reko je da bi opet

daxy -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (10.8.2014 11:18:52)

Ola,curke.

tealitas čestitam! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Dodat ću te na listu.

Idem sad vidit šta ste mi pisale. Tek sinoć kasno sam se logirala i nije mi se dalo tipkat.

daxy -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (10.8.2014 11:42:14)

perlice još nismo problali jer su mi trakice negativne.
Javim kakve su reakcije.

monjikica dobrodošla. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Lijepo nam napiši kad ti je bio prvi dan menstruacije,ja isto nisam skužila dobro.
Računanje plodnih dana (kako naš perlica voli pisatu) je jedna velika greška. Ovulacija može biti ili ranije ili kasnije nego kalkulator kaže,pa se može dogodit da ju ne pogodite.

ruzmarin to s vagom ti ne priznajem! Čisto da znaš. [sm=jezicek.gif]
Dok [sm=hudicek1.gif] ne dođe nema odustajanja.

winkice jako mi je žao. Drž mi se. Hej,bar si uspjela dobit te dvi [sm=rozacrtici.gif]! Sljedeći put nek bude sve u redu! Nadam se prije MPO.

pcellice nemoj mislit negativno.

A ja sinoć poludila! Izgrizli me hebeni komarci! Probudila se u 3:00 sata sva crvena. Kako sam zaitila onaj aparat protiv komaraca kroz prozor,mislim da je letio 100 metara!!!
Ma nemoš vjerovat! I nisam se probudila na vrijeme za izmjerit BT i mjerila ju u 9 jutros i bila je naravno 36,5. I sad nemam pojma hoću li ju uopće upisat jer će mi nagrdit ovaj lijepi školski graf! [sm=zmeden.gif] Baš sam ljuta! Mrzim komarce,a ni ljeto mi nije drago!

daxy -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (10.8.2014 12:47:34)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] nutella2009 - 30.07. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] tealitas - ponosna [sm=nosecka.gif]

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] ema55 - 06.08.  
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] hkajo - 10.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] ruzmarin222 - 12.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] katy1503 - 15.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Snjeguljica_83 - 18.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] mali andeo - 20.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] perlica - 23.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] pcellica - 27.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] daxy - 31.08.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Fiona0802 - 31.08. ?

perlica55 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (10.8.2014 13:56:29)

Ja sam tek sada skontala da nisam čestitala Tealitas na [sm=nosecka.gif]
Čestitam ti od srca, želim ti ugodnu trudnoću i dobru bebicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Kod mene negativna LH danas, boli desni jajnik, idem zavesti MM prije
plaže, jer večeras izlazi s dečkima [sm=smiley1.gif]
Daxy pop kada zaboravim izmjeriti BT na vrijeme, obvezno upiši da si
kasnije mjerila, il je nemoj uopće upisati...

monjikica -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (10.8.2014 18:32:06)

Hvala svima :) Ciklus mi je inace uvijek bio redovan 28 dana, i uvjek 4.ili5 u mjesecu. medutim u 7.mom mjesecu nisam dobila 4. ili 5.og vec 28. i trajao mi je 6 dana. na tečaju sam bila i tamo su nam objasnjavali da nije moguće zatrudnjeti osim u plodnim danima koji bude 13,14.ili 15. dan ciklusa i ja sve sad kontam da vise ne mogu ni računati jer mi je toliko puno kasnilo. ali evo dale ste mi nadu da je moguće :)) znači po nekoj logici trebala bi dobiti 30? nadam se da neću :D

hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (10.8.2014 18:43:05)

Daxy i mene grizu[sm=zmeden.gif] gamad. Sve mi natece i stoje tocke po meni jos tri do cetiri tjedna[sm=zmeden.gif]
Monjkica je li ti se da ispunit ovaj upitnik http://www.ringeraja.hr/forum/osnovne-informacije-o-nasim-trudilicama/m_896756/mimage1/tm.htm#896756 tu nas je dosta napisalo podatke pa da se bolje upoznamo i izbjegnemo ponavljanja.
A plodni dani i ovulacija ti NE moraju biti uvijek 13-15 dana, nekomeje odmah nakon menstruacije, nekom 18. Nekom 23... dan, kako kome... Nema pravila. Evo je tealitas prijavila [sm=rozacrtici.gif] i imala je ovulaciju cini mi se dva dana nakon menstruacije.
Zato mjerimo temperaturu i radimo LH trakice da bi vidile kad nam je O. Meni je nekad 13. Nekad 16, 15,17 dan.....
Želim ti plus od prve!
Ema, hkajo kakvo je stanje?
Snjeguljice di si mi, ne ostavljaj me samu, znas da tu ima strasnih ljudi[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
Nema nam anamihe,valjd se preselilai nema net[sm=zmeden.gif]
Eternity syringa[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
Daxy i perlice sve se trese od akcije[sm=jezicek.gif]
Lourdessnadam se da si mi se malo odmorila za vikend[sm=morje.gif]

Moja vjestica jos nije skroz gotova,bas me odlucila gnjavit. Sutra mozda odemo na izlet na omiljenu plazu na cijeli dan, sunčat moj trbuščić a MM spremit u plićak na rashladjivanje ili u hlad [sm=smiley36.gif]

tealitas -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (10.8.2014 18:54:55)

Hvala cure na svemu, da ja sam sigurna sto posto da sam drugi dan nakon menstruacije ostala trudna jer kasnije nismo imali odnose. Jucer mi je i mama rekla da je i ona samnom ostala odma nakon zavrsetka. Pa eto....muzu jos nisam rekla jer nam je godisnjica 18.08 pa cekam da mu bude lijep poklon. Pussa cure,svima zelim puno srece a meni je ovo jos nestvarno nakon 2,5 godine i jednog spontanog tada.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>