Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (11.8.2014 7:54:27)
|
Jutro! Tealitas, čestitam!!![sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Ruzmarin, čekamo još tvoju potvrdu, ali i to je to![sm=bravo.gif] Hipo, baš ne možeš bez mene...[sm=smiley1.gif] Drago mi je...[sm=smiley36.gif] Ma tu sam... Ema se razboljela, imala je temp. cijelu noć sa subote na nedjelju, onda cijeli dan jučer.. Provela sam cijelu nedjelju u kući. [sm=smiley13.gif] Ah, gidišnji! Ma bitno da njoj bude bolje... Na lupocetu je. Koja stvar - sat vremena nakon lupoceta Ema bi živnula, držalo bi ju je 1 sat i onda bi opet klonula, prvo bi sjela, pa legla i zaspala. Tako svaka 4 sata.[sm=smiley13.gif] Jela je pa gotovo ništa. Ponavlja da je boli trbuh....[sm=smiley13.gif] Cure, u zadnje vrijeme ne idem u isto vrijeme spavati, ali mjerim BT u isto vrijeme. Tako, nekad spavam 5,5 sati, a noćas sam čak 9 sati....[sm=zmeden.gif] Temp. je skočila![sm=bravo.gif] Kako je i MM slobodan nekoliko dana, išli smo malo u noće šetnje pa bi došli kući kasno... Očito je Ema pokupila prehladu zbog prohladne šetnje uz more.... Bar joj je atopijski dermatitis daaaaaaleko bolje. Napreduje. Bolje da zašutim, da ne ureknem.[sm=hudicek.gif] Križa me i dalje bole.... Ajmo, cure, akcija, akcija i akcija!!![sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Pa vani je 98 posto vlažnosti![sm=smiley29.gif] Diše se na škrge..............
|
|
|
|