Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (27.8.2014 7:16:27)
|
Jutro! Daxy, navijam![sm=bravo.gif] Hipo, hvala ti što pitaš...[sm=smiley1.gif]Jučer sam svašta mužu servirala za brz oporavak, sve je uredno uzeo, danas ćemo u druženje (stalno čekam, a nikako dočekati [sm=smiley13.gif]).. I nastavljam s kurom za oporavak. Inače, više nema temp.[sm=bravo.gif] Ma držala ga je samo 24 sata, sva sreća. Emi je stanje nekad bolej, nekad malo gore, nema više zavoje po rukama koje sam stavljala uslijed češanja do krvi, ali tu i tamo počeše te svoje problematične dijelove kože. Čuvaju je moji pa nije pod mojim nadzorom. Kad sam bila na GO, bolje je to šljakalo.... Stalno sam je škicala da si ne bi naudila češanjem.... Eh, čitala sam da je kod atopičara važno izbjegavati stres. Stvarno, ovo moje biće je stresno, osjetljivo, ajme meni... Onda tu svoju nervozu prenosi meni, a ja svoju nervozu njoj. Začarani krug![sm=smiley13.gif] Moram biti što više smirena, zbog nje prvenstveno... Nije lako![sm=smiley13.gif] Stanje je pod kontroom zbog magarećeg mlijeka, odgovorno potpisujem. Strah me prestati ga koristiti.[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|