hipo -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (28.8.2014 9:05:33)
|
snjeguljice, vidim na grafu označeno PM tj. da je muž ozdravio [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] Cure, vidim da neke od vas na grafovima u drugoj fazi ciklusa imaju označene C tj kremasti iscjedak. To imam i ja, i sve ok, ništa ne pecka, ne svrbi, samo kremasta vlaga. Nije sirasto. Nego je neke dane baš obilan da moram 2-3 puta dnevne uloške mjenjat[sm=zmeden.gif] Najradije ne bi imala te dnevne uloške jer ih ne volim, nego pamučne gaćice, al mi je malo tlaka nosit više gaćica na posao pa ih mjenjat jer bude baš dosta vlage. Sad sam se sjetila vremena prije nego što su se u dućane pojavili ti dnevni ulošci, tamo kad je bio rat još....tad su se taman pojavili ovi neki normalni... a dok sam bila u osnovnoj (80.-godine prošlog stoljeća [sm=jezicek.gif]) imali smo samo Ona uloške [sm=smiley1.gif], a o dnevnima ni čut....tad sam fakat morala mjenjat gaćice više puta na dan... ne znam koji je dio ciklusa bio, nisam baš tad pratila, samo znam da mi je mama rekla da je i njoj tako i da je to ok. Uglavnom htjela sam pitat jel vama koje ste kremaste u tom dijelu ciklusa, isto tako obilno i jel to ok da bude tako obilno...kod dr. planiram za dva tjedna, a ko će do tad čekat na odgovor [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|