daxy -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (5.11.2014 14:13:52)
|
Evo mene. Nemam me cca 24 sata a vi se raspišete... Jel to zbog toga što nema meneili? [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] noemaa kakvo je stanje? Vas čeka popravni u studenom. [sm=smiley36.gif] Treba popravit ocjene. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Lourdess kad ponavljaš briseve? Ajde jedva čekam tvoje hormone. Žao mi je što su simptomi [sm=hudicek1.gif] tu. Znači stigla je [sm=hudicek1.gif]? [sm=smiley13.gif] Možeš normalno i jesti i popit kavu jer se hormoni ne vade na tašte. [sm=smiley1.gif] kika draga,dobrodošla (nazad)! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Držimo fige. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] katy jel stigla ta [sm=hudicek1.gif]? Ispleti taj šal,pa da idemo dalje. [sm=bravo.gif] Nemoj nam sad nestat... [sm=smiley13.gif] mali andeo za akciju nije bilo kasno,nadam ste da ste pokrili jučer. [sm=smiley1.gif] snjeguljice vidim ovaj tvoj citat i zgrožena sam takvim razmišljanjem. To je slično onom staromodnom (čitaj: zadrtom) mišljenu da je uvijek problem u ženi,samo je okrenuto prema drugom spolu. Užas! I to još od jednog ginekologa,za ne vjerovat. [sm=zz_eek.png] Po meni je glupo uopće razmišljat na taj način da je problem u jednome budući su partneri u tome zajedno. U dobru i zlu,u zdravlju i bolesti. Zar ne? Da,možda jedno od njih ima zdravstveni problem,al zajedno su i zajedno trebaju radit na tome da ostvare potomstvo. Općenito mislim da ako se otkrije nešto kod jednog od partnera,bez obzira na to i drugi treba napraviti osnovne nalaze jer u 10-20% (ovisno o statistici i zemlji u kojoj se radi ista) slučajeva oba para imaju neku dijagnozu koja ometa začeće. U svakom slučaju bi i muž i žena trebali obaviti osnovne pretrage. Često su žene te koje prve krenu s pretragama,pa se onda uključi i muž. Iako bi trebao i on stisnut zube i napravit najjednostavniju moguću pretragu! Po meni bi to bilo prvo na redu i uvjet za daljnje uputnice. Jesam,stroga sam. [sm=smiley36.gif] perlice je,prošla mi je O. [sm=smiley1.gif] Draga,nadam se da ćete se s dr.P naći negdje na pola puta. Ne bih ti solila pameta,al laganini se pripremajte i na opciju IVF,pa AKO dođe do toga. Mislim da bi trebali spustit malo kriterije za IUI. Kad bi išli TM i ti u KBC,vjerujem da bi vam napravili IUI za početak. Jeste o tome razmišljali? [sm=zmeden.gif] syringa možda je spoting samo najavio [sm=hudicek1.gif],pa će ona malo kasnije danas ili sutra? Držim fige da brzo dođe. Nadam se da endo neće odmahnuti rukom i da ćete shvatit ozbiljno. Javi nam detalje. [sm=smiley1.gif] mkmkmk draga,moguće je da je od klomifena,al ako ne svrbi ne pecka i nema neugodan miris onda nije za brigu. eternity štirkalice,drago mi je da si brzo na redu kod hematologa. [sm=smiley1.gif] Minnieme dobrodošla na RR! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Žao mi je zbog vanmaternične. [sm=smiley13.gif] miasplit dobrodošla i ti. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ujutro s prvom jutarnjom mokraćom napravi novi test. I naravno javi nam! nina drago mi je da je sve u redu s tobom i bebom. Ponašanje sestre i ginekologice me ostavilo bez teksta! Lijepo ti njih prijavi,pa će drugi put razmislit malo. Grozno! [sm=smiley13.gif] lili88 dobrodošla na odbrojavanje! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ne mora se uvijek dogoditi implantacijsko krvarenje. Zapravo je ono iznimka a ne pravilo. Događa se rijetko. Držim fige za [sm=rozacrtici.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Da ponovim "pravila" za nove cure: -Kad prijavite datum za listu,morate nam i javiti jeste li dobile [sm=hudicek1.gif] ili [sm=rozacrtici.gif]. -Ako se ne javite 5 dana poslije datuma na listi bit ćete izbrisane s iste,odnosno pretpostavit ćemo da ste dobile [sm=hudicek1.gif] -Nema brisanja s liste dok [sm=hudicek1.gif] ne dođe. Znači spoting i osjećaj "dobit ću" nije razlog za brisanje s liste. Mi se nadamo dok god se ne zacrveni. -Nije pravilo,al bi bilo poželjno da na ovoj temi odgovorite na postavljena pitanja: http://www.ringeraja.hr/forum/osnovne-informacije-o-nasim-trudilicama/m_896756/mimage1/tm.htm#896756 -Ako ste do sada bile trudne/rodile,molimo vas da i na ovoj temi odgovorite na postavljena pitanja (nama to puno znači): http://www.ringeraja.hr/forum/iskustva_na%C5%A1ih_trudnica/m_896073/tm.htm Unaprijed se zahvaljujem i želim vam ugodan boravak na Ringeraji i naravno da se što prije preselite na podforum Trudnoća,a i mi skupa s vama!
|
|
|
|