nina1210 -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (5.11.2014 12:16:15)
|
Cure da vam se i ja javim i podijelim s vama iskustvo od sinoc. Znaci, mirovala sam prosla 4 dana da bi sinoc pocelo krvarenje, ne previse al dovoljno da i ja reagiram. Crvena krv bez ugrusaka al opet dovoljno za otic na hitnu. Odem u makarsku, sve super nemaju ultrazvuk nista i salju me u st na hitni ginekoloski. Bolova grceva nemam, nista, krv stala ja isprepadana. Dodem u st, skoro ponoc, i cekam. Prvo izide sestra, neljubazna, ka zasto si dosla, da je spontani isla bi krv niz noge. Uvede me unutra, dosla doktorica, ocito nadrkana da se ne dolazi na hitnu ako ne tece krvs ugruscima, da se ne trci za najmanju sitnicu da je njoj dosta ovakvih ko ja. Pogleda me ultrazvukom, vaginalno, najgori i najboloniji uzv ikad, zena je sondu u meni vukla kao da je noz, kao da joj je to prvi put a starija je ima sigurno iskustva. Ugl sve je u redu, vidi se gest vrecica zumanjcana vrecica i embrij vel 2mm. Jucer sam brojala 5+7 znaci 6tjedana. Drago mi je da je beba u redu ali takvo ponasanje doktorice koja bi trebala biti u redu prema preplasenoj osobi, to nije bilo normalno.
|
|
|
|