daxy -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (3.11.2014 11:18:51)
|
Jutro. Ja popila kavurinu. [sm=smiley36.gif] hipo čitam ovaj tvoj plan Dobro si ti to razradila. Tako nekako sam i ja sve isplanirala s vađenjem krvi,skupljanjem nalaza,posjeta ginekologu,pa reproduktivki,još k tome i odlazak zubaru,.. Naporan je ciklus to bio. [sm=smiley36.gif] Evo što kažem na moje BT: [sm=smiley18.gif] nina drago mi je da je sve u redu. Nke tako i ostane. [sm=smiley1.gif] kisice da,nažalost još smo tu. Nešto nas još drži i ne pušta. [sm=smiley13.gif] Draga,moje kumče je isto imalo "problem" s kilažom. Mala je i sada žgoljavica,al su joj i geni takvi. Mislim da nije za brigu ako normalno jede. Ne mogu vjerovat da već lagano hoda. [sm=zmeden.gif] Mene i brata su smatrali naprednom bebom (prohodali oboje s 9 mjeseci),al ova tvoja G je daleko naprednija. [sm=smiley1.gif] Baš mi je žao što je nezainteresirana za igru i druženje s drugima. [sm=smiley13.gif] Nemam ti pametnih savjeta [sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]. Nadam se da neće dugo potrajat ta faza i da će uskoro malo popustit. perlice žao mi je što te satrala [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif] Jel ti sada što bolje?[sm=zmeden.gif] Trema te trese. Drmni jedan štok,pa zovi. [sm=smiley1.gif] syringa hoće li ta [sm=hudicek1.gif]? Evo i mene je počela nervirat koliko te muči. [sm=smiley13.gif] katy lijepa ti je BT,držim fige za [sm=rozacrtici.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] noemaa baš je ružno kad žena tako rano uđe u menopauzu. [sm=smiley13.gif] mkmkmk šta ima kod tebe? lourdess oprošten ti je ovaj vikend. [sm=smiley36.gif] Kao što rekoh,moja BT je u klincu skroz. Al šta je tu je. (Ne)čekam [sm=hudicek1.gif] između 12.11 i 18.11. Pa kad (ne)dođe. [sm=jezicek.gif] Joj,moram vam ispričat što sam sanjala. [sm=smiley1.gif] Sanjala sam da sam piškila test za trudnoću. Test je imao 10ak-15 testnih crtica (rozih i plavih) i bio je nekako gumenast taj dio gdje su crtice. Bio je dosta širok,oko 2-3 cm. Unutar tih crtica su bile još tanje crtice (taj dio je izgledao kao živa u toplomjeru). Uglavnom,ja sam popiškila test i sve su crtice pokazivale trudnoću: [sm=modricrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]. Tako s tim testom se stvorim u ordinaciji svoje gin i dok čekam red i te crtice unutar crtica postanu pozitivne. [sm=bravo.gif] Meni ništa nije jasno i ne vjerujem u to što vidim,pa pitam druge žene je li to pozitivno ili šta?[sm=zmeden.gif] I sve one mi redom čestitaju. Ja sva zbunjena i nervozna tražim svoju ginekologicu da mi kaže šta da sada radim,nađem je i ona mi govori da se vratim za sat-dva jer joj je gužva pa će me pregledat onda. Izađem iz ordinacije, a moja kuma me čeka,ja naravno počnem plakat njoj na ramenu,suza suzu goni. Dođe MM,ja kao neću da mu kažem dok ne vidim s gin i tako mi odemo kući,a ja se planiram vratit kasnije u grad. Zatvorim se u wc da me MM ne vidi i opet počnem plakat od sreće i brige je li to to. Plačem vam ja u svih 16 i probudim se. Vidim mokra mi kosa i jastuk od suza i pod dojmom sna koji je bio tako prokleto stvaran ja vam nastavim plakat. [sm=smiley19.gif] Eto raspisala sam se o glupom snu,al me se dojmio i bio je tako stvaran. Neki zaspu u suzama,a ja se probudim vlažnih obraza. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|