Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (2.11.2014 6:57:49)
|
Jutro! Hipo, tvoj šogi me ljuti i ne sviđa mi se![sm=jezicek.gif] Jako čudan lik, s jako čudnim prohtjevima![sm=jezicek.gif] Moj graf liči na što liči, a ne može biti ovulacija na 19 DC, dan kad sam cijeli dan osjećala menstrualne grčeve i križobolju.[sm=smiley13.gif] Ma nema veze što to nije pokriveno, to ako je i bilo koje jajašce, nije kvalitetno. [sm=smiley36.gif] Sad u 11. mj. možda idem na put na tri dana, i sad, ovisno o tome kad ću procuriti, treba nekako akcijati, a plodni dani ne smiju trpiti. [sm=jezicek.gif] Eto, još jedan predivan dan, iskoristite ga![sm=bravo.gif] P.S. Što se tiče limuna, užas! Baš ću obratiti pažnju na deklaracije, piše li uopće išta po tom pitanju.... Zimi ih uvijek puno kupujem pa ću morati biti oprezna. Inače, par mjeseci na godinu opskrbljeni smo samo domaćim krumpirom, lukom, češnjakom, blitvom, salatom. Šteta A truju nas odsvakud.... I onda se još nemoj čuditi kad se N mama žali na svoju djecu s dermtitisom....[sm=smiley13.gif] Opet smo nabavili magareće mlijeko, eto prisiljeni smo trošiti na izliječenje deramtitisa, užas.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|