hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (30.10.2014 13:10:45)
|
syringa Ne znam jesi li u Zg ili negdje blizu? Po bolnicama se čeka, kako u kojoj, ja sam u Vinogradskoj i tamo se mislim za prvi pregled najduže čeka. Mislim da je na sv. Duhu brže. Ako ideš u Zg onda ti je najbolje nazvat svaku od bolnica i vidit koliko se čeka. Moja dr. u Vinogradskoj je ok, pogotovo vodi briga oko cura koje hoće zatrudnit i kad zatrudne, a to mi je u ovoj fazi bitno. Al ima puno uglednijih stručnjaka od nje i poznatijih u toj istoj bolnici pa ne znam što bi ti preporučila. Nekako sam zadovoljna s njom. Pazi samo na koji ćeš odjel ić, na nuklearnu ili na endokrinologiju. Na nuklearnoj idu više ovi koji imaju tumore, i to ti kažem najviše radi toga što znam dvije cure koje su s tog dijela prebjegle na endo jer im dr. nije htio povećat terapiju kad su ostale trudne a TSH im skočio preko 5! Privatno ima dosta poliklinika di dođeš brzo na red, perlica je sad nedavno bil a u Zg. pa ti ona može preporučit. Meni je uputnice za vađenje pretraga dala dr. opće prakse i uputnicu za pregled, a bilo je na preporuku privatnog ginekologa. Sori ako sam te upilala s viškom informacija.
|
|
|
|