eternity -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (7.11.2014 9:35:56)
|
dobro jutro[sm=zz_sleep.gif][sm=zz_sleep.gif][sm=zz_sleep.gif], ja vam napola spavam, noćas sam se vrtila po krevetu do 2 iza ponoći, pa malo zaspala,onda opet budna oko 5, pa zaspala oko 6, ustala u 7, hoću svoj krevettttt[sm=zz_sleep.gif][sm=zz_sleep.gif][sm=zz_sleep.gif] nelly izvadi betu, držim fige da bude velika[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] evo sad ste me zamislile sa tim nedostatkom željeza i hemoglobina u krvi?[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] ja od kad znam za sebe sam anemična, kad mi je željezo preko 4 a hemoglobin preko 100 ja sam extra[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif], nije onda ni čudo što me moja hematologica toliko gnjavi sa anemijom i traženjem uzroka[sm=smiley24.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley23.gif][sm=smiley24.gif][sm=smiley29.gif] syringa sretno danas kod dr. sve je fino ispitaj, izganjaj pretrage i ne izlazi iz ordinacije dok ti sve ne pojasni[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] hipo jesi nam živa, imalo odmorila od putovanja? perlice , daxy, snjeguljice , [sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_spin.gif][sm=zz_rolleyes.png][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif]
|
|
|
|