syringa -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (8.11.2014 18:23:33)
|
Evo drage, brzinski da se javim. Zadovoljna sam docom. Izgledao mi zainteresiran da ustanovi sta mi je. Ugl. na uzv stitne, imam cvor koji mi je punktirao. Bolilo ko sam vrag. [sm=smiley13.gif] Nalaz iduci tjedan na mail. Valjda bu ok. [sm=zmeden.gif] Sto se endo tice, napisao da trazi pretrage tsh, prl, testosteron, dhea, progesteron. Rekao da pocnem trositi vitamine: abc + selen, d3, mg 300 svaki drugi dan, koenzim q 10 + vitamin e. Kad obavim pretrage hormona da se javim. Bez obzira dal taj moj disbalans u hormonima utjece na [sm=nosecka.gif] ili ne treba se vidjeti sta je. Bojim se nalaza punkcije. [sm=smiley13.gif] Ovaj mi cemo jos strikati dok ne vidimo sta ce biti sa tim nalazima. Nina, smiri se i odmaraj. Citajuci ovo sta si napisala mislim da sam napravila veliku gresku sto sam isla na hitnu kad sam vidjela smeckasto. Trebala sam ostati doma i pojacati duphaston. Ovak od silnog straha, strke i ceprkanja doktora mislim da mi se dogodilo to sto se dogodilo. Napravi sto mislis da trebas, samo kazem da mislim da sam ja pogrijesila sto sam isla u panici na hitnu. Ako nema svjeze crvene krvi i bolova, budi mirna. Smeda krv je ili lazna m ili hematom koji ce se iscijediti i proci. To su meni rekli tek kasnije. [sm=smiley19.gif] Drage moje, perlice, daxy, snjeguljice, lourdess, hipo, eternity, noema, kathy, mkmkmk i sve ostale, svima big hug
|
|
|
|