hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (13.11.2014 12:55:21)
|
eternity ti si naša velika hrabrica. Sigurna sam da će sve bit kako treba i da ćeš na kraju u rukama držat svoju bebu! snjeguljice moji nećaci broje dane do nekog događaja po broju noći koje moraju ić spavat. Po njihovom računanju to je još dva spavanja [sm=smiley36.gif] do piškenja :-) mkmkmk žao mi je radi malene i tvoje glupe [sm=hudicek1.gif] Nadam se da će s malenom sve bit ok. miniemme sretno na pretragama, čekamo nalaze[sm=bravo.gif] A sad o mom ferariju: Kaže doktor da on iz nalaza ne vidi gjde bi bio problem. Dao mi je popis što MM i ja moramo obaviti i da se javim kad to sve skupim. Zapisao me za ljekove za 3. mjesec, do tada ćemo napraviti koju inseminaciju. Reko je da nema liste da bi me odmah stavio na IVF, ali ćemo reda radi i najviše radi liste do 3. mjeseca probat s inseminacijom. Nije isključeno da upali sad bez ičeg, inseminacija...al htio je bit realan pa je reko da bi on najradije IVF odma. O protokolu, ljekovima tj. vrsti stimulacije za inseminaciju i IVF ćemo na slijedećem sastanku kada dobijem sve ove druge pretrage. Dr. je ok. Na sve je odgovorio, bio je pristojan i ljubazan, imam neki ok osjećaj. Svašta me ispitivao, nije samo gledao papire. Moramo odradit AMH, markeri (hepatitis, HIV, sifilis), ejakulat bakteriološki, spustit TSH ispod 2.5. Pitala sam za spotting i antitijela i štitnjaču. kako se iscjedak smanjio na 2 dana i više nije tjedan dana, i hormoni su ok, ne vidi problem. Antitijela ga ne brinu tj. bitno je da se spusti TSH. Ne trebam se naručivat, tamo je četvrtkom, dali mi broj telefona da provjerim oće li bit tu. Sutra popodne idem do gin.a po uputnice, a onda do opće prakse (imamo istu mm i ja) po uputnice za njega. U pon naručivanje a ako se dugo čeka idem privatno tako da sam slijedeći četvrtak ili najdalje za 2 tjedna kod doktora na razgovoru. Za dva tjedna - to bi bio 27.11. a kod endo sam 24.11. tako da ću imat i njezin odgovor. Uglavnom bilo je sve nekako kako sam očekivala. Sad ide bockanje, nalazi pa opet razgovor-dogovor.
|
|
|
|