hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (12.11.2014 19:23:28)
|
foletto bome, lijepi veliki folikul! a to za test, ne znam kako ti testovi izgledaju, ali znam da u smjernicama za MPO u HR pored tog testa stoji zvjezdica s komentarom da ga dio svjetskih MPO organizacija ne uzima kao relevantan podatak jer je dio studija pokazao da taj nalaz ne mora značiti neuspješni ishod. Tako da glavu gore, navijamo da vrijedni super plivač dođe do super jajašca i da nam ugledaš plusić. Ja složila hrpetinu nalaza, sve što sam iskopala. Grupirala ih po vrstama, operacija mioma, operacija septuma, hormoni+spermiogram+brisevi, hashimoto i nalazi za štitnjaču s povijesti bolesti Od operacije mioma imam krvnu grupu, nalaze od sistematskog od pred nekih 10 mjeseci, sve nosim [sm=smiley1.gif] Sad idem prepisat preporuke od dr. daxy na šalabahter, pitanja koja mi se vrzmaju po glavi i odradit akciju ako budemo imali snage. dr daxy Fali mi AMH, i ovo što si pisala za oboje: markeri za hepatitis B i C, HIV 1 i 2 , krvnu grupu i rh imamo. E sad za drugo ovisi o bolnici i doktoru kakva im je praksa, Nalazi hormona i briseva su od svibnja, tj. taman 6 mjeseci, ne znam hoću li ponavljat. Ako treba, budu me bocnuli i to je to. Budem malo gnjavila oko štitnjače i antitijela da vidim mogu li tu izmust još neku preporuku ... ili nek mi objasni zašto ne trebam to vadit. papa test nemam isprintan ,valjda će mi vjerovat na riječ da je dobar. Jedva čekam!!!
|
|
|
|