noemaa -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (12.11.2014 13:14:28)
|
jao, cure, kud prije se tako raspišete? meni fali stalno sati da napravim sve što trebam na dan, a vi se stignete i tako puno raspisati... sad to treba sve i pohvatati[sm=zz_help.gif][sm=zz_rolleyes.png] uglavnom, vidim da je hipo pripremila super dobar plan - dvojčeki u rujnu; taman da možeš i na more, a opet da maleni stignu na vrijeme da slavite zimske blagdane zajedno [sm=smiley36.gif] želim ti svu sreću i ostvarenje tog planića! [sm=bravo.gif] daxy, jaooo, super za sad vijesti... pridružujem se pozitivnim vibrama i želim ti iskreno najveći [sm=modricrtici.gif] na svijetu! (ma, taman da bude i mali, mali - bitno da su[sm=modricrtici.gif]) [sm=bravo.gif] perlice,kako si? jesi malo došla k sebi? drago mi je da ipak doktor kaže da ima dalje. [sm=smiley1.gif] tako da je to uvijek sve samo korak bliže.... želim vam od srca sve najblje, točnu terapiju i sve ostale pretrage da budu s lijepim rezultatima!!! syringa, sviđa mi se tvoj optimizam, nastavi tako! snjeguljice, i ti nešto zračiš lijepo?!? [sm=smiley1.gif]javljaj nam sutra kako je s grafom!!! ostale drage cure,kako ste? lourdess, katy, eternity, mkmkmkm...?
|
|
|
|