hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (11.11.2014 14:07:48)
|
Evo me za kompom. perlice mislim da ću znat što osjećam kad dođem večeras doma i vidim muža [sm=zmeden.gif]. Nakon što sam pokupila uputnicu kod soc. gin. za MPO konzultacije, jurila sam u drugu firmu obavit sastanak, pa na kavu s kolegama iz firme i jednostavno sam imala previše ljudi oko sebe da bi znala što osjećam. Moram bit malo sa sobom da se dogovorim sama sa sobom pa ću vam javit [sm=smiley1.gif] Još se jedno čudo dogodilo, već su mi stigli nalazi štitnjače!!! Mislim prvo su me ušokirali jutros kad su rekli da šalju mailom pa šokirali kad su rekli već su tra, i gledam sad mail i već su došli. TSH 2,88 miu/l ref 0,4-4 ft4 16,1 pmo/L ref 11,5-22,7 Jesu uredni, ali ne za začeće, prema MPO preporukama to je previsoko, tim više što sam zadnja dva mjeseca na većoj terapiji. Al ne brinem se jer će mi u četvrtak MPO-vac reć kako s tim dalje, ako ne on ona endo 24.11. na pregledu. Uglavnom ja već spremila govor kod doktora šta sad dalje, kako dalje, je l moram čekag, možete li mi napisat preporuku za MPO, barem konzultacije, koje pretrage dalje da radim....već mislila složit neku umiljato očajničku facu.... Kad ono....prvo mi je natipkao nalaz, reko da je sve ok, da je očekivano da malo još kapa da to zarasta i da je sve ok, i gleda u papire i kaže, oćemo sad na MPO. Ja kažem može. Izvadi mobitel i zove dr. B. na 5. kat di je MPO, kaže imam pacjenticu koja je obavila (i onda nabroji sve što smo radili zadnjih godinu ipo ).....kad može doć na razgovor, ovaj kaže u četvrtak u 12 i to vam je bilo to. I da mi doktor ruku, zaželi sve najbolje. Ja se dignem i od šoka mi sve popadalo na pod [sm=smiley36.gif] On se brzo dignuo i sve mi pokupio i ispratio me..... E da, bile su neke dvije studentice koje su znatiželjno gledale u međunožje i kojima je objažnjavao na UZV kako što izgleda. Debljina endometrija je 4 mm, inače mi je deblji oko 14 DC na svim do sadašnjim pregledima. To je radi operacije pa se neću nervirat oko toga. Uostalom stigne se još malo udebljat jer prema paprati mislim da mi O neće još bit danas, i O mi zna bit na 17 DC tako da...nada umire zadnja. SOri cure, trenutno mogu samo o svom autu [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|