Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (15.11.2014 8:55:48)
|
Lidac, Syringa, Perlice, Micika, Lili, i još neke koje možda nisam nabrojala, puno vas je, mile moje, hvala![sm=smiley1.gif] Večeras kad budem imala vremena, napisat ću vam tajnu, ali zapravo je nema.[sm=smiley36.gif] A i slikala sam testić pa ću stavitiu album. Još mi treba pomoć oko stavljanja slike u post pa neka mi netko pomogne. Sad brišem u grad uživati. Ono što mi je najviše laknulo jest - nema više rpaćenja ciklusa! Sluz, DC, DPO, grč ova, grč onaj, naštimavanje akcije.... Ovo zadnje pogotovo!!! Cure, iskreno, vjerujem da se sve događa s razlogom, sudbina, Božja providnost, karma, kako želite....U slučajnosti ne vjerujem.[sm=smiley1.gif] Sve ima svoje vrijeme.... Naime, u 11/2013 pitala me Ema jesi li tužna što nema beb, kad sam procurila. Kad sam plakala i rekal da jesam, ona je rekla sa samo svoje 2,5 g nemoj biti tužna, imaš mene. Točno godinu dana poslije imam +... To je samo jedan u nizu dokaza da sve ima svoj razlog...To ja vjerujem.[sm=smiley1.gif] I još nešto. Za dva tjedna mi je rođendan, ovo mije najljepši poklon. Ako bude sve u redu i dragi Bog da, rodit ću par tjedana prije muževog rođendana, to će biti njemu najljpši poklon.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|