Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (16.11.2014 6:50:41)
|
Jutro, drage! Hipo, htjela sam staviti sliku testa jer je imam, ali moj komp kući nema instaliran flash niti javascript. Pokušat ću nešto napraviti s posla, ali tek u četvrtak. Cure, neće me biti s vama od sutra do četvrtka. Idem na daaaaaaaleki put, s mamom, Emom i mrvicom.[sm=smiley1.gif] Još ću se večeras možda javiti, ako stignem. Perlice, simptomi.... Ono kad si me prije par dana pitala, to je očito bilo nešto - vrtoglavica. U ponedjeljak je bila onako kao da padnem u rupu, ležećki i stojećki, 4-5 puta, tako i navečer. Jednom-dva put u utorak. To su te jače vrtoglavice, a kroz četvrtak i petak sam ih osjetila sasvim malo, laganije su. I osjetljivost grudi sa strane, sve do očekivanog datuma. Obično mi grudi jenjavaju polako, kako se približava datum. Grudi su jedan dan osjeltjive, drugi nisu.... Ma inače, kod žena koje su već rodile, u 2. trudnoći kao manje su osjetljive. Andy, hvala! Kasno palim, ali čestitam ti na curici!!![sm=smiley1.gif] Ovako, uobičajeno je da se osjećaju menstr. grčeve, a žena ugledala +. Evo, ja sam noćas oko 2 osjećala i uplašila se, koliko su bili intenzivni. Kao da ću ujutro procuriti. Najgori osjećaj, jeza me hvatala. Pomolila sam se i nekako zaspala. Sve je u redu. Da to nisam osjećala s Emom, umrla bih od straha. Daxy, hvala ti na smajliću![sm=jezicek.gif] Tinast, hvala što misliš na nas u svojim molitvama![sm=smiley1.gif] Nadam se još kojem [sm=rozacrtici.gif] [sm=duda.gif][sm=modricrtici.gif] P.S. Zadnja akcija je bila 16 DC, a nakon toga se odnos dogodio 6 dana poslije, čini mi se.... Može cura![sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Ali objeručke primam i dečkića![sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|