syringa -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 10:01:54)
|
Jutro drage moje! Perlice, mali andeo, zao mi je zbog vjestice. [sm=smiley19.gif] grlim vas! Daxy, ne brini se, znas da smo sve napucane hormonima i zivcane! [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif] navijam za tebe, jos malo, jos malo! Noema, sretno sa uputnicama. [sm=smiley1.gif] Minnie, drugi put sa sobom nosi rokovnik i kemijsku. Ma bit ce sve ok, ne brini. [sm=smiley1.gif] Hipo, jel opet tulumaris ili imas miran vikend? [sm=smiley1.gif] Lourdess, iduci put zahaklaj ginku u kabini. [sm=jezicek.gif] mozda ti ne naplati ak joj das popust. [sm=smiley1.gif] Snjeguljice, kako si mi ti, trudnice? Ima simptoma sad kad ih napokon treba biti? [sm=smiley1.gif] Eternity, folleto, gdje ste vas dvije? Kathy, navijam za tebe. Nek je sretno! [sm=smiley1.gif] Sad o nom autu. Od jucer navecer boli trbuh, desna strana. Na toj imam cistu na jajniku. Ne znam dali mi je o prosla. Po iscjetku bi rekla da je jer mi je jucer bio kremast, a prije toga voden. Al sta je ovo danas s tom boli? Jucer za vrijeme sexa kaze mi nije mi se dalo vadit. [sm=zmeden.gif] pa mislim! Dogovorili se da necemo pokusavati dok ne obavim pretrage i sad eto. Naravno da sam sad sva van sebe. Mixed feelings! Sta ako!? A nemam sve nalaze, terapiju? Idem nesto radit da ne mislim jer cu poludit. Hug svima!
|
|
|
|