RE: Odbrojavanje studeni 2014. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

noemaa -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (21.11.2014 21:48:09)

e, da. zabor reć šta mi je G rekla. uzela mi briseve, 3 vrste i odmah sam to nosila na zavod, u sri će biti nalazi gotovi. idući tjedan će ona kontaktirati nuklearnu medicinu da mi ubrza valjda odlazak tamo. rekla mi je da je ovaj TSH loš i da za sad ona još to ne bi definirala kao hipotireozu već nekakav klinički poremećaj ne znam još što. G brzo priča, a tiho, tako da moram šestera uha naćuliti, sve je pitam duplo, a treći put me sram pa šutim i skontam koliko skontam. [sm=smiley36.gif] i da ona smatra da bi za [sm=nosecka.gif] TSH trebao biti max. 2,5. kojoj ono curi su rekli čak i niže? uglavnom, mjerena sam tamo i snizila sam se 2 cm!!!! [sm=zz_eek2.png][sm=zz_confused.png]
sad mi samo još nije jasno - je li mi zaboravila dati uputnicu za spolne hormone, ili oni spadaju pod one briseve, ili će mi to dati kad me naruči na nuklearnu?!?[sm=zmeden.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (21.11.2014 21:58:56)

noema, prasinu u kantama bacaju trudnice na nas netrudne
inace nema ucinka, ko da kupis kinesku prasinu- ne radi, nemamo moc [sm=jezicek.gif]
za uputnice-negdje, za narucit se traze da vec imas uputnicu kod narucivanha, npr bilo sto u Vinogradskoj, drugdje ne, uzmes uputnicu tek nakon narucivanja

inace nakon sto sam ostala paf da sam u vinogradskoj nalaz dobila mailom nakon 3 sata, danas me zove neka sestra
i jaze da mi endo ne moze u pon u 14:45 nego samo ujutro
pa da dodjem u 11:40
inace te samo utovare drugom doktoru bez pitanja, osim ako se sam ne grebes
pa me ugodno iznenadilo!
svasta cu od njih jos dozivit[sm=smiley1.gif]

tajci bravo, sve si dobro skopcala!

Minnieme -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (21.11.2014 22:12:46)

Noemaa draga hvala na pitanju, dobro sam. Odmaram, uglavnom mi se samo spava...
Nemam mucnina (jos) a nek tako i ostane. Slijedeci tjedan kupim nalaze i idem na kontrolu, tak
mi je gin. rekao prosli put da dodjem. Drzim fige da brisevi budu ok. A taj TSH ti sam i ja sad
morala vadit, al sam proljetos isto kontrolirala bio je ok. pa mislim da ce i sad. Moze li se on kako
lijekovima regulirati?
E i moj g. brzo prica[sm=smiley36.gif] i sve mi je prosli put objasnio i na kraju me pita jeste sad razumjeli,
a ja kao malo dijete...potisteno idgovorim: pa ne bas....[sm=zmeden.gif]
Mislim da cu na ovu kontrolu nosit nesto da si to zapisem sve [sm=smiley36.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (21.11.2014 22:23:52)

minniemme super sto nema mucnina!
za poviseni TSH se dobije Eutyrox, za prenuski nekad ljekovi ili zracenje
ne znam kako trudnicama s preniskim TSH, ne znam takve, cure koje uzimaju lijek za previsoki TSH, u trudnoci obicno trebaju vecu dozu.

daxy sta si se prepala radi vikenda, znas da ima ovisnica[sm=jezicek.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 7:37:13)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] nelly. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] unna - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] lili88 - 11.11. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Minnieme - 12.11. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Snjeguljica_83 - 14.11. - ponosna [image]http://smileys.on-my-web.com/repository/Babies/pregnant-woman-123.gif[/image]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] mutilica - 25.11.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] andy1 - 26.11.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] hipo - 26.11.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] eternity - 29.11. [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] folletto - 30.11.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] syringa - 30.11. [image]http://www.forum.hr/images/smilies/hekla.gif[/image]

daxy -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 7:59:15)

Dobro jutro. [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]

mali andeo tek sam sad vidila da je stigla [sm=hudicek1.gif].
Žao mi je. [sm=smiley13.gif]

noemaa možda će ti dati uputnicu kad te zapiše na nuklearnu. Ne možeš vadit SH bez uputnice.
Ne kužim kako funkcionira naručivanje za SH. [sm=zmeden.gif]
Super da je uzela briseve.
Svakako bi trebalo snizit TSH. Moj mora biti do 2,00 za MPO.

Meni internet preko mobitela savršen funkcionira,ne znam u čemu je problem kod tebe? Jel imaš one postavke što ih šalju SMSom?

hipo ma ja sam ti baš plašljiva. [sm=smiley36.gif]

minnie sljedeći put ponesi šalabahter. Vjeruj mi pomaže. [sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 8:03:07)

jutro, jel spavate jos? mi se nekako probudili sad cekam kavu-vikendom je on radi.

daxy, je, je bas djelujes ko neko plaho biće[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

katy vidim da si imala+ na LH trakici, nadam se da ce O biti danas!
moha zna nekad bit dva sana nakon +
Ceka te vikend-sexona!

noema danas bi ti FF trebao potvrdit O!

eternity, syringa, Lourdess [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

jutros sam spavala sat i 20 duze pa imam mjehur na grafu[sm=smiley36.gif]
pitala sam MM je li kad bio na pregledu prostate
kaze da je, pitam kad, kaze da je potisnuo tu uspomenu [sm=jezicek.gif][sm=smiley31.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 8:08:08)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ajme grozne smo,čemu se smijemo. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Jesam,skroz sam plašljiva. Vako se tresem [sm=zz_cold.gif].

Ček,ti to čekaš TM da se ustane i skuha kavu? [sm=jezicek.gif]
Kraljica si! [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 8:10:56)

IZVORNA PORUKA: daxy
Ček,ti to čekaš TM da se ustane i skuha kavu? [sm=jezicek.gif]
Kraljica si! [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

A bar da vikendom ujutro budem kraljica[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Za nagrafu cu mu dat rucak[sm=jezicek.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 8:16:46)

Zaslužio je i večeru i kino sam zbog spominjanja pregleda prostate. [sm=jezicek.gif]

Neka,ja sam kraljica svako jutro koje se on digne prije mene. Bude mu dosadno (ako nema nekog posla),skuha kavu pa me budi.
Zna da bez kave ne izlazim iz kreveta. [sm=smiley36.gif]
A uvik me iz noćne probudi oko podne s gotovom kavicom. Duša moja. [sm=love.gif] [sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 8:20:08)

cure, ne stignem puno tipkat jer odoh na mali put [sm=smiley1.gif]
uglavnom, danas mi temp.opet nešto viša.... valjda će napisat O pa ću vidjet koliko ni/sam fulala s BD [sm=smiley36.gif]
budite mi sve dobro i ugodan vam vikend!!!! možda se tipkamo veceras! [sm=smiley1.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 9:23:27)

Jutro, evo i mene s kavicom [sm=smiley1.gif]
Noema, FF ti je označio O [sm=bravo.gif] Dal si upisala sve akcije?
Vidim na dan tvoje O je uredno upisan PM [sm=smiley1.gif]
Tvoja G uz to kaj je tiha, je i glupa... Ne može te ona naručiti
za spolne hormone u lab, jer se oni vade 2-5 dc!! Fino idi ponovo
i traži dvije crvene uputnice, na jednoj svi spolni i hprmoni štitnjače,
a na drugoj progesteron koji se vadi 7 dana nakon O!
Minie, uživaj i ne prizivaj mučnine [sm=smiley1.gif]
Daxy i ja sam sutra odsutna, budem kratko škicnula igru ...
Kak si? Pika li što?
Hipo, eno MM u wc-u, kao da je rodio, pa ide na prvo pipi
nakon poroda... Pop ćuuu...
Mali ando, kaj da ti velim... Žao mi je [sm=smiley19.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 9:42:47)

noemaa lijepo se vidi O na grafu! [sm=bravo.gif]

perlice malo me počinju pikat jajnici,niš strašno. Ostalo sve ko jučer...
A TM isto malo pretjeruje,ha? [sm=hudicek1.gif]

Igra traje cijeli tjedan,nije samo sutra. Sutra počinje,a mene trta hoće li vam se svidit pokloni. [sm=smiley13.gif]
Ako vam se ne svide budite blage prema meni. [sm=smiley36.gif]

syringa -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 10:01:54)

Jutro drage moje!
Perlice, mali andeo, zao mi je zbog vjestice. [sm=smiley19.gif] grlim vas!
Daxy, ne brini se, znas da smo sve napucane hormonima i zivcane! [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif] navijam za tebe, jos malo, jos malo!
Noema, sretno sa uputnicama. [sm=smiley1.gif]
Minnie, drugi put sa sobom nosi rokovnik i kemijsku. Ma bit ce sve ok, ne brini. [sm=smiley1.gif]
Hipo, jel opet tulumaris ili imas miran vikend? [sm=smiley1.gif]
Lourdess, iduci put zahaklaj ginku u kabini. [sm=jezicek.gif] mozda ti ne naplati ak joj das popust. [sm=smiley1.gif]
Snjeguljice, kako si mi ti, trudnice? Ima simptoma sad kad ih napokon treba biti? [sm=smiley1.gif]
Eternity, folleto, gdje ste vas dvije?
Kathy, navijam za tebe. Nek je sretno! [sm=smiley1.gif]
Sad o nom autu. Od jucer navecer boli trbuh, desna strana. Na toj imam cistu na jajniku. Ne znam dali mi je o prosla.
Po iscjetku bi rekla da je jer mi je jucer bio kremast, a prije toga voden. Al sta je ovo danas s tom boli?
Jucer za vrijeme sexa kaze mi nije mi se dalo vadit. [sm=zmeden.gif] pa mislim! Dogovorili se da necemo pokusavati dok ne obavim pretrage i sad eto.
Naravno da sam sad sva van sebe. Mixed feelings! Sta ako!? A nemam sve nalaze, terapiju? Idem nesto radit da ne mislim jer cu poludit.
Hug svima!

perlica55 -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 10:24:45)

Daxy ma svidjet će nam se darovi ne brini [sm=smiley1.gif]
MM je, ko većina M, časti izuzecima [sm=jezicek.gif]
Syringa, rekao bi ti moj deda nakon j nema plakanja...
Bilo bi fino da je TM poštovao dogovor i da si riješila nalaze,
kaj je tu je... [sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 13:22:15)

Evo me s moba [sm=bravo.gif] ups,ja mislila da sve smo vile[sm=smiley36.gif] perlice,dopusti tm da odboluje porod.[sm=smiley36.gif] neka kuka,bitno da je on to rijesio! Daxy,hipo,obje ste kraljice! Syringa, tm uzasno zeli [sm=duda.gif],al obavezno drugi put razmislite sto je najbolje za tebe i bebu,da ne bude problema. Ja ti zelim sve naj. Daxy,nagrade ce bit super,bitno da se zabavimo[sm=smiley1.gif] mali andeo,katy,miniemi, lourdess, zagrljajjjj! Perlice,krajem tj cu ic kod G i sredit sve

LourdessPadme -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 13:46:52)

Ej curkee [sm=smiley1.gif]

Ja svom nisan jedan mj govorila kad mi je O jer onda misli da ja "odrađujem" akciju, i onda ga je frajer izvadija van nakon miseci i miseci da radimo bebu. Kad sam ja vrisnila zastoo ! On sta kao ukopan pa kaze nisi mi rekla da je O a bas san mislija kako bi moga za promjenu malo vani iz gusta.
Uf sta san bila ljuta kad je [sm=hudicek1.gif] dosla taj mjesec odma san u glavi zakljucila da je to zbog tog.

syringa kako perlica kaze ,sta je tu je. Drzim palceve da sve bude u redu bez obzira kako se situacija rasplete ❤️

daxy cekam tvoju nagradnjacu,ima da postam do besvjesti ,ne sumnjam da si nam priredila odlicne nagrade [sm=bravo.gif]

Veliki [sm=smiley31.gif] mojim ostalim curkama ♥️

mali andeo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 17:47:20)

pozdrav curke,
evo pije se popodnevna kava ..
evo moja neprijateljica je jučer stigla u popodnevnim satima ,
s velikom količinom bola ...
ovaj put sam se rušila od bolova ...
kod nas je doma jučer nastao muk i tišina..
ja sam za čudo to stoječki podnjela ,ali skužila sam
da je počelo to MM bedirati..
neznam koja od vas je pisala da je MM zakazao,
nije to ništa strašno i nama se to ovaj mjesec dogodilo..
jednostavno je to i njima isto pritisak i veći nego što si mi mislimo...
i već je ovaj mjesec sebe okrivio za neuspjeh...[sm=smiley13.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 18:07:17)

Mali andeo [sm=smiley13.gif] žao mi je što te tako jako bolilo, vjerujem da i njega to pogađa. Želim vam puno uspjeha u novom ciklusu!

syringa, nije mu se dalo vadit, an? ma bit će sve ok, ako bude [sm=rozacrtici.gif] trk kod dr. R. pa će te on pazit!
Nije tulumarenje, miran tj. neki radni vikend.

Lourdess, tvoj bi malo gušta, koji cirkus s njima uvik.

Koja magla danas u Zg. Puuuj [sm=zz_oops.png]kako ružno vrijeme! NIje mi se ni na balkon dalo izać. [sm=smiley13.gif]

mutilica -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 18:49:40)

Mali andeo zao mi je[sm=smiley13.gif]
Radujmo se sljedecoj O biti ce bolje
Imam pitanje za sve vas
Dali vam se ikad dogodilo da nakon sexa primjetite sukrvicu,par kapi krvi, doslovno kapi blijedocrvene??
Upravo mi se to desilo,dali moze biti krv u spermi ili?Prosvijetlite me

Minnieme -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 18:59:37)

Dobra vecer svima[sm=smiley1.gif]

Mutilice ja sam imala takvu situaciju prosle godine,
i kad sam to spomenula svom ginekologu na slijedecem pregledu
nije mi nista rekao[sm=smiley13.gif]
Tako da dan danas mogu samo predpostavljati o cemu je bila
rijec, poslije sam imala neku upaletinu pa sam to povezala s njom,
al se vise nije ni ponovilo...

hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 19:03:20)

mutilica može bit u spermi, može bit da je neka tvoja krv. Je l svježa ili smećkasta?
Ako je u spermi, nek TM ode kod dr. da nema kakvu upalu, je li ga boli što?
A ako je tvoja, a brzo je datum nepoželjne vještice, možda je zbog toga, meni to zna isto bit par dana prije vještice, pa mi krene spotting. Ako inače nemaš smeđi iscjedak prije početka vještice možda da odeš dr. pa kažeš da si iza odnosa imala tu krv?
Nadam se da nije ništa.
Možda će druge cure moć bolje pomoć.

mutilica -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 19:47:13)

Minnieme moja bi da joj to kazem vjerovatno rekla da nije vidovita
Hipo ne boli ga nista,ni mene!A sukrvica bas,svijetlo-rozkasto.Mozda dolazi [sm=hudicek1.gif] dobro kazes,nikada nije ovako uranila!Znas kad se prvi put sretnes s necim takvim,nije ugodno!Moj M ima sljedeci mjesec spermiogram a za koji dan moramo ic kod moje dr na razgovor zbog "kompletne obrade" nemam pojma vjeruj mi niti sta sve spada u to "kompletno" umorna sam vise od ovog [sm=smiley35.gif] [sm=zz_poop.gif] koje traje skoro 3 g. bez nekog ocitog razloga,stvarno sam na rubu odustajanja od druge [sm=nosecka.gif] jer ovo polako gubi smisao,necu imat razliku izmedu djece f...... 10 g.

daxy -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 19:47:18)

syringa jao,šta napravi. Al dobro šta je tu je,sad je gotovo.
Znaš da su šanse u najboljim uvjetima 25%,a ako se i ostvari trk doktoru.

lourdess [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ja umirem od smijeha. Nemoj se ljutit meni je urnebesno. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

noemaa uspila si s moba! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mali andeo sviđa mi se avatar.
Žao mi je što te boli. [sm=smiley13.gif]
Joj stvarno nije ni našim M lako. [sm=smiley13.gif]

mutilice i meni se to događa ponekad,uglavnom kad je [sm=hudicek1.gif] pred vratima.
Kako su mi svi nalazi uredni,a nemam ni ranica,ne znam kako protiv toga.
Jeste bili možda malo strastveniji? [sm=zmeden.gif]

Sad mi je lakše kad vidim da ste mi zainteresirane.
Hvala vam.

Imam popit još samo jedan Klomifen! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mutilica -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (22.11.2014 19:52:09)

Daxy bilo je klasika,cijeli dan je radio i crknut doslovno pa onda vidi koliko strasti [sm=jezicek.gif]
Kaze 6 ipo je,da je jucer u jutarnjem cito da je najbolje vrijeme za sex u 6 ipo popodne [sm=smiley36.gif]
Blesav

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>