noemaa -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (21.11.2014 21:40:47)
|
[img]http://i.myniceprofile.com/445/44503.gif[/img] evo za sve prašine za [sm=duda.gif], posebno za daxy, perlicu i hipo!!!! [sm=smiley36.gif] ipak ste duže od nas ovdje pa valjda je red da prve i obznanite [sm=modricrtici.gif][sm=smiley1.gif] (snjeguljice, hvala za link!) i šta je s tvojom G? često je nema[sm=zmeden.gif] perlice, joj, vidiš kako je tm dobar - godinu dana odgađa nešto, dakle, ZAISTA mu je bila frka, strah itd.... i ipak se kjonačno odvažio! [sm=smiley36.gif]trebao je samo malo pažnje i poticaja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ajme, ak te toliko iscijedio, onda mi je još više drago da je to odradio! [sm=smiley1.gif] uživaj sutra s nećakom! [sm=bravo.gif] lourdess, aha, kužimmm! [sm=smiley1.gif] a ja mislila da si neka na pantovčaku pa a ti doktori dolaze doma. jest da ti piše blizu mora, ali... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] katy, tajci, super za akcijanje! sad tako sentimentalno gledam na to! [sm=smiley36.gif] daxy, ajmo još 4!!! pa to je dan i jedno jutro ak se ne varam[sm=smiley1.gif] a joj, u nedjelju ću moć malo na RR[sm=smiley13.gif] seka ima rođendan pa je žensko okupljanje kod nje. [sm=smiley1.gif] ali ću pokušat kako-tako. kad sam kod toga, nemogu se s moba spojit na internet. [sm=zmeden.gif] prvi put sam pokušala jer do sad nisam imala internet na mobu. a sad kad ste me zarazile, rekoh - da i ja pokušam pa kod G za vrijeme duuuugog čekanja, da vam se javim. ali nisam uspjela. [sm=smiley13.gif] mutilice, imaš pravo - od sad ću šutjet za O mm. [sm=smiley1.gif] ti ostala gladna, a tm je ipak donio je nešto na G. gira, gavun.... [sm=smiley36.gif] zapiši mu drugi put!!! hipo, opet tulumčić za vikend? [sm=smiley1.gif] minieme, kako si ti?
|
|
|
|