Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (21.11.2014 7:15:07)
|
Jutro, cure![sm=smiley1.gif] Čitam vas skoro sat vremena i tek sam došla do 19.11....[sm=smiley36.gif] Moram odvojiti još sat vremena da pročitam ostatak.[sm=smiley36.gif] Vratila sam se!!![sm=smiley1.gif] put je prošao dobro, Ema je bila super, koliko 3,5 godišnje dijete može biti, mrvicu sam čuvala.[sm=smiley1.gif] Ukratko za vas: Daxy, sretno!!![sm=bravo.gif] Počela je tvoja priča koja će imati sretan završetak![sm=bravo.gif] Eternity i Syringa, najprije sam otpisala ciklus, pa onda bez simptoma...[sm=smiley36.gif] Ali, stvarno je bilo nešto - vrtoglavica, par dana. Eto, to se smirilo, valjda je tijelo naviklo na tu neku promjenu, drugo stanje. Sad me muče gljivce. Već je počelo. S E. sam ih vukla 6 mj. Idem danas kod gin. tražiti 1. pregled upravo zbog njih ili da mi da već sada neke vaginalete! Iscjedak je bio žukasti par dana, prešlo u mokro bijeli....i evo ga tri dana svrbež, ali nije jako, nema neugodnog mirisa. Otkriveno na vrijeme.[sm=jezicek.gif] Syringa, imat ćeš I ti trbuh do zuba I druge će ti zavidjeti! Bit će, vjeruj! Nemoj mi klonuti! Šaljem ti pusu i zagrljaj! Noema, bravo za BT, nekako kao da si ulovila O! Lourdess, odlično za SH! Drago mi je da je to Ok! Andy, dobrodošla! Mali andeo, ja sam ovaj ciklus nakon označene O odlučila biti prava umišljena trudnica, nikad se nisam tako ufurala u PUPO status, a ishod vidiš!Sretno![sm=duda.gif] Pinky, hvala na čestitki! Poljubi I pomazi malenog Mihaela![sm=smiley1.gif] Perlice, privatni trener, zavidim ti![sm=smiley36.gif] Hipo, super novi potpis![sm=jezicek.gif] Sve ste mi nedostajele, strašno! Danas ću imati puno posla i bit ću zauzeta, kad stignem sve ću do kraja pročitati i javiti se kad budem u prilici!
|
|
|
|