noemaa -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (20.11.2014 7:38:48)
|
[image]http://yoursmiles.org/tsmile/sex/t1543.gif[/image] [image]http://yoursmiles.org/tsmile/sex/t1520.gif[/image] [/quote] uglavnom, daxy, rikla sam od smijeha s tvojom sličicom[sm=smiley36.gif] hahaha! možda je taj čin poslao pozitivne vibre za odličnu akciju! dakle, šalji još! [sm=smiley36.gif]i konačno mi srce na mjestu; bome smo uspješno odakcijali!!![sm=zz_dance.gif] a potom ja digla u antidezerterski stav [sm=smiley36.gif] noge dobrih po urice,ak ne i više. i još izbjegavala ić piškit cili sat (inače sam ja prava pišalica[sm=smiley36.gif]). čini mi se da nije niš (ili jaaako malo) iscurilo ovaj put. inače (jel se to događa i vama?) mi često kao iscuri litru toga. znam da ne može tek tako iscuriti naše blago, ali meni uvik curi neki klinac i uvik si mislim - eto ga na, umjesto unutra, pobjegnu svi van....[sm=zmeden.gif] daxy, ja ti onda želim 3 JS, samo tri, ali jakih, čvrstih, zapečaćenih! [sm=smiley1.gif] p.s. kako u grafić staviti BD? jel to pod VIP opcijama ili ja ne vidim dobro u ovom običnom grafu? vidite, temp.raste? AJMEEEE, nisamvaljda zeznula jer nismo odakcijali uspješno u ponedjeljak?[sm=smiley19.gif] perlice, ma kužim da cice znaju biti i PMS, ali meni je ko i mutilici, nikad u PMS-u, ali u 1.[sm=nosecka.gif] su mi bile ogromne!!! (a inače je brižna dvojčica [sm=smiley36.gif]) pa zato mene uvijek štrca da je to to! pogotoov ako i mutilica, ti nisi imala nikad bolne cice, a sad jesi... daj, napravi testić čim bude vrijeme!!![sm=smiley20.gif] perlice, a čuj sad mog tatu: sam si postavi dijagnozu /prema nekim člancima iz knjige o zdravlju) i onda s tim piči dokotirci!!! ja poludim s njim. ali, kužim ga,kako je mama umrla nedavno, od gadnog raka, valjda ga je sada svega strah pa stalno prebire po toj knjizi. ipak, čini mi se da je to prestresno.... budem malo i ljuta. a katkad se i smijem, ovisi o danu. jučer sam mu ja morala prepisivati simptome neke bolesti koje navodno on ima da sutra pokaže dr.opće prakse. na kraju, pola tih simptoma nema. ajmeee, kako sam ga vikala! [sm=hudicek1.gif] slažem se da često i pacijenti znaju biti jako zahtjevni i bedasti!!!!
|
|
|
|