hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (19.11.2014 11:25:25)
|
Glede teme od sinoć - otuđenje...Znam da moji prijatelji,ce pričaju o "mom slučaju" bez mene, jer znaju da oćemo djecu, a da djece još nema, al sinoć na pivici je to skoro postalo javno, i ja sam htjela propast u zemlju.[sm=smiley19.gif] nekako mi je lakše ako o tome s njima ne pričam. Jedna od njih ima Hašimota pa uvijek nešto o tome popričamo i dođe ona meni kao poluglasno da drugi ne čuju, na što su se ovi s moje druge strane nakrivili i još više htjeli čut...kaže kao da neka njena, od šogorice blablabla ima isto neki problematični TSH pa je otišla u Podobnik na umjetnu, ja ju gledam, s upitnikom, a ona, kao ne govorim ja to tebi, nego samo onako općenito, da znaš da to nije prepreka...ja kažem pa moj TSH je ok, i znam da nije prepreka....mislim vjerojatno je htjela pomoć ili ne znam šta, al mi je došlo da ju odvalim stolicom i kriglom. Prije toga sam bila vesela, nakon toga sam jedva čekala doma.... Ta ista cura, je onako blentavo iskrena, ne zna ništa sakrit. U šire društvo nekad dođe cura koja je bila par puta na IVF, na žalost bez uspjeha, njih muči idiopatska isto. PIta me kako sam , ja taman bila na histero i na hitnoj radio ne temperature (znači prošli mjesec je to bilo), i kažem što je bilo, i pita me kao to ti je priprema za postupak i šta da kažem, nisam htjela lagat, znam bar da će ona razumijet. Al stvar je u tome da je ona bliska s onom gore što me sinoć ubedirala. I tako da filtriram informacije i rekla sam joj da ako može bit diskretna i da im ništa ne govori, al možeš mislit.... Ne želim ih izbjegavat, znam ih skoro 20 godina, najbliže su mi društvo, al mi je ovo razdoblje jako teško glede druženja s njima....Znam da me ne mogu shvatit isto kao što ni ja vjerojatno shvatila nekog s ovim problemima da nisam u ovoj koži. syringa, super za uputnice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za što si točno sve nažicala, ako ti se da napiši. Zanima me koje su i jedva čekam nalaze. Možda budeš korak bliže da rješiš svoje upitnike. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] a je ste me s tom piđamom uhvatili [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Lourdess, u tebe sexona u punom jeku, zato slabije tipkaš, a izvlačiš se na duplu smjenu, cccc to tebe icrpi, a ne smjena [sm=smiley36.gif] eternity, ja još uvijek želim izbjeć božić s rodbinom-još sam u toj fazi [sm=smiley13.gif] perlice, ja sam mislila čekat 14DPO osim ako me ne napadne spotting ranije, u tom slučaju znam da nema smisla piškit test.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|