daxy -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (18.11.2014 12:52:39)
|
mutilice ako se odlučiš ja mjerenje BT,najbolje kako je hipo rekla da uzmeš neki digitalni koji mjeri u par sekundi. mali andeo kakav ti toplomjer imaš? Čudne mi ove varijacije na grafu. [sm=smiley36.gif] andy draga vidim da si ispunila upitnik. Hvala ti. Budem te sada dodala na listu. [sm=smiley1.gif] Što se tiče sluzi u trudnoći,ja ti stvarno ne znam odgovor. Znam kakva je situacija kod mene. Meni iz O bude gomila vodenaste sluzi,tako da nisam neko mjerilo. A mislim i da su sve žene različite,pa se to odražava i na iscjedak u trudnoći,nekima bude manje,nekima više,... lili sigurno si jako nestrpljiva zbog pregleda. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] noemaa FF označi O kad je BT tri dana za redom povišena u odnosu na prijašnje temperature. To je zbog toga što nam BT može iz nekog razloga bit visoka samo jedan dan,a kad je O u pitanju mora ostat viša. Pa da bi FF bio siguran,on čeka 3 dana. Označi O onaj dan prije skoka BT,znači kad je ona još niska. Dok je niska BT trebate akcijat,kad bude visoka možete odmarat. [sm=smiley36.gif] Prođiraj malo po našim grafovima,pa ćeš vidit kako to sve skupa izgleda. Još ćeš vidit kako će se tvoja temperatura ponašati.... mutilice pelinkovac,kažeš? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] syringa znamo taj osjećaj. Ja sam neki dan vidila poznanicu s trbuhom do zuba,a već ih ima troje doma i svi skupa žive u teškom siromaštvo. [sm=smiley13.gif] hipo razumijem te definitivno. Sve treba uskladit s ciklusom,pa s poslom,pa s muževim poslom,pa sa položajem zvijezda u odnosu na mjesec na nebu,.... Najveći posao je to usklađivanje. [sm=smiley13.gif] Vidim da je perlica pisala,al nije to samo u CITu tako. Ako si u postupku nema mijenjanja UZVa,a još i da ga radiš malo na jugu,malo na sjeveru,ne ne. Najbolje ti je propustit sljedeći ciklus i onda se pripremit za onaj tamo oko NG. Odradi taj sastanak na terenu u miru i bez presinga,tako da isto tako mirno možeš na IUI kasnije. minnieme vidim imaš i ti slatku sličicu. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|