hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (18.11.2014 8:51:18)
|
noemma, bilo bi dobro svaki drugi dan akcijat tako da budeš sigurna da nećete promašit O i da održavate plivače u dobroj kondiciji, da treniraju malo [sm=smiley36.gif] Ja zato koristim LH trakice ko najavu, prije nego bude pozitivna, počmu malo tamnit, pa znam da se O bliži i onda otkazujem i ne zakazujem nikakva druženja s prijama, kina, izlaske....[sm=jezicek.gif] treba bit doma jer imamo posla. Al probaj toliko ne razbijat glavu, znam da je to lakše reć nego napravit, al možda vam je jedan ciklus tako naporan i neka tlaka faza, poslije bude ok. MI smo imali naizmjence takve faze, pa bi se uvijek netko više trudio da održimo interes. Ako vam se ne da, pusti sve, bolje nego da ti se akcija ogadi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Za zavod za transfuziju (markeri) se mora naručit, poslala sam mailom uputnice i nalaz doktora pa čekam odgovor. MM sam ostavila uputnicu, sterilnu bočicu, "upute" i adresu di mora otplivat s plivačima pa kad bude htio da ih odnese. Al već vidim kako ću ga morat tjerat, jer kad nešto mora, ne da mu se, pa kad krene odgađat sve mu se manje da...ide sam sebi na živce što nije napravio, pa onda ja počmem šizit...grrrr....umjesto da to odradi pa je miran....za bilo kakve bakteriološke nalaze mislim da treba pričekat bar 3 dana. Tako mi je jednom teta u Breyeru rekla, tj. kao treba im par dana da uzgoje bakterije ako ih ima u uzorku (bilo kojem). Teoretski postoji šansa da skupim sve nalaze do kraja ciklusa, al sam malo skeptična, baš sbog MM. Al, pokšavam se skulirat da se ne nerviram, jer ne znam bi li radili inseminaciju sad u prosincu i da skupim nalaze, ostavili smo dogovor kad dođem s nalazima. Drugi, još veći problem mi je što ću otprilike od 10-13 DC (vikend + ponedjeljak) bit na jugu države, a ako idem sa nekom blagom stimulacijom, morala bi bit na UZV-u tim više što do sada nisam pila Klomiće pa ne znamo kako ću reagirat na to. Brine me taj 13 DC jer mi O zna najranije bit tada...Taj put ne mogu nikako odgodit ili otkazat, dolaze mi neki partneri iz inozemstva na sklapanje ugovora, i taj prvi sastanak moram bit tamo, da je to u odmakloj fazi, poslala bi neku zamjenu. Ljudi su već rezervirali avionske karte i smještaj, ne mogu sad to zeznut. Isto tako, to sam već odgađala neko vrijeme, jer kao, ne mogu uletavat u novi projekt, sad ću ostat trudna, i stalno tako si nešto odgađam radi neostvarene možebitne trudnoće. Tako da, kad skupim nalaze-skupim, ako dođe vještica krajem mjeseca, idem na konzultacije pa ćemo vidjet. Treći problem je što mi slijedeća tura plodnih dana pada oko/iza Nove Godine.[sm=zmeden.gif] Super ako nismo u postupku, jer možemo na putovanje kao što smo htjeli, negdje di je više od 20 stupnjeva.......... znam da brinem previše unaprijed, al ko se dugo muči sa svime, možda razumije stanje uma [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] perlice imaš pravo, pretužan je dan. snjeguljice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] mutilica šta si pila za taj Badnjak, možda meni upali za doček Nove godine [sm=smiley36.gif] syringa [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] neka tih trudnih, al što dalje od mene, osim ako ste u pitanju vi tu s foruma. Kud su trudne, kud još to moram gledat! daxyić ćoriš? Evo dok sam ja natipkala ovaj predugi post, dobila sam mail da MM i vadimo krv za markere u slijedeći ponedjeljak. Opet ću imat bolnički dan. Ujutro vadim krv, popodne pregled kod endokrinologice [sm=smiley36.gif] Dobro da mi je šef više na putu nego tu, a tajnica je super ženska koja gleda kroz prste, i sama zuji po pregledima raznima, za sebe ili klince, pa joj je sve to ok.
|
|
|
|