noemaa -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (17.11.2014 10:35:53)
|
syringa, imaš ti pravo, nema mjesta depri. ako je seve rodila u 40.oj, pa još pod onakvim stresnim ludim životom koji baš i nije najzdraviji... hmmm.... pa onda sve mi definitvno trebamo uskoro na forum za [sm=nosecka.gif] [sm=smiley36.gif] daxy, super da si riješila sve... bliži se, bliži se[sm=bravo.gif] minnieme, nije bitna vožnja, bitna je mala srećica mrvica! [sm=smiley36.gif] ali znam da ti nije baš ugodno tolike km u autu... eh, da su bolnice bliže.... cuvaj se! [sm=smiley1.gif] da, folletto, slažem se s perlicom, i nama G kažu da negdje oko 30., 33., nakon 6, max.9 mj. na obradu... mutilica, jesi počela s mjerenjem BT? perlice, bitno da je muž živ i zdrav? [sm=smiley1.gif] baš si me nasmijala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] al stvarno su ludi. trebali su zatvoriti, dati italiji pobjedu pa bi vidjeli ovi idioti koji sramote naše i državu kak bi radili idući put.... grrrr.... katy, [sm=bravo.gif]za akcijanje! sreću želim. fora potpis [sm=smiley1.gif] hipo, kako si ti? ja mjerila temp., 36,10. još moram stavit na grafić...
|
|
|
|