hipo -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (17.11.2014 15:38:35)
|
Evo i mene. Da vidim što ste mi pisale. lili, super je taj čaj i čaj od matičnjaka. syringa stanje je da čekam, ko zna, možda je i ne dočekam :) al nekako mi fali optimizma. Super što ideš na pretrage. Želim da ti slijedeći ciklus bude sve kako treba! Lourdess, super su ti nalazi, prva liga!!!! Još muž da odradi plivače, nije bio? ili je pa sam zaboravila? Super ti je plan, samo navali dalje!!! foletto a da mi ''''77 godište i slične stavimo u potpis, svi smo mi seve :-) daxy super da si dobila info za tabletice i da jurišaš do svoje bebice! Super što si našla i čarobnu formulu/koktelčić protiv bolova! noemma super za mjerenje, odma sam jutros provjerila jesi mjerila. Već su cure rekle, do pol sata se tolerira brljanje s vremenom. syringa, aj dodaj graf da te možemo špijat :) netko je pitao za snjeguljicu - ona je otputovala danas, bude nam se vratila u četvrtak/petak. Zvala sam jutros sestru, uputnice za MM me čekaju u popodnevnoj smjeni tako da poslije posla idem po njih i onda nas moram naručit za markere, a MM nosi plivače na bakteriološki. Je l netko zna treba li za to imat neku propisanu apstinenciju, negjde sam našla da da, negdje ne piše ništa? Bude mi sestra valjda znala reć.
|
|
|
|