daxy -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (28.11.2014 11:21:11)
|
Evo uredila sam post na ovoj temi: http://www.ringeraja.hr/forum/m_911301/mpage_1/key_/tm.htm#911301 Ako tko ima pitanja,postavite ih tamo. Eh sad par detalja jučerašnjeg dana. [sm=smiley36.gif] MM i ja na putu do St smo se dobro nasmijali. Prvo sam mu rekla da će plivaći danas u lunapark. Mojoj zbunjozi niš nije bilo jasno,pa sam to pojasnila. Plivači će najprije malo plivati kad ih budu ispirali na vodenom toboganu,a kad ih dobro provozaju,onda će ih premjestit na ringišpil. Tada će ih zavrtit,a oni koji se ne budu mogli držat neće ići na putovanje života. U crvenu zemlju zvanu Maternica. Tu će oni najbolji,najbrži i najvrijedniji dobit šansu upoznati ljubav svog kratkog života - Jajnu Stanicu. Udvarat će joj svi,a tko osvoji njeno srce ona će ga pustit unutra - malo će se mazit i stvorit novi život. Lijepo sam mu objasnila da u bilo kojem trenutku može povući pristanak na postupak sve dok sjeme ne ubrizgaju u maternicu. To sam kasnije požalila jer kako sam već spomenula htjela sam se pravit da ga ne znam kad je od nervoze počeo gnjavit sestru. Malo smo se zabrinuli (budući imamo loše iskustvo od prije sa s-gramom u KBCu) za plivače,pa smo postali i nervozni. Prošlo je 36 sati od moje štoperice i ja sam se počela plašit da ne zakasnimo sa inseminacijom i da mi JS ne pobjegne. Znaaaam da s IUI ne možeš puno falit i da sat-dva i ne igraju ulogu,al je MM prenio nervozu na mene,pa si nisam mogla pomoći. Kad je napokon došlo vrijeme za moju IUI, u čekaonici su bile još 2 žene. Jedna čekala folikulometriju,a druga doktoricu da se dogovore za postupak. Dok sam ja ušla unutra i ove 2 su obavile što su imale tako da je MM ostao sam u čekaonici. To čekanje je prestrašno,htjeo ili ne uhvati te nervoza. Mi smo prvi došli,a zadnji otišli. Dok smo čekali malo smo se zezali,svako malo bi MM ispalio: FIJUUUUUUU... A ja bih se nasmijala. Netko bi pomislio da nam nije mjesto tu i da smo nezreli,al nama je bilo lakše kad se zezamo. [sm=jezicek.gif] Kasnije me MM mazio i pazio. [sm=smiley9.gif] Kaže da sam sad trudnica. [sm=smiley36.gif] Najgore mi je da ja u svojoj glavi ne mogu zamislit da spermij ne oplodi JS. To mi je nepojmljivo,pokušavam sebi objasnit da se to ne mora dogodit i da postoji realna šansa da neću ostat [sm=nosecka.gif],al srce ne sluša objašnjenja i ne poznaje logiku. Tako nekako i MM ne može zamislit ni jedan drugi scenarij osim [sm=nosecka.gif]. Sad se mi borimo sami sa sobom oko toga. Znamo koliki je uspjeh IUI,al je nama tih 10% kao 100%. Ja vam,žene,ne mogu objasnit to riječima,shvatit ćete ako dospijete u moju situaciju.
|
|
|
|