vucica -> RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. (26.6.2015 20:04:22)
|
Pinky bas mi drago da si se javila i da tvoj M super napreduje, zao mi je sto vas AD toliko muci. Moj F ce sutra biti 8 mj, ima isto 8,5 kg i nema jos zubica, a danas sam cula prvo "mama". Inace je jako vesel, znatizeljan, ne place uopce ali mira nema ni sekunde. Okrece se, gmize, ali isto ne moze dugo sam sjediti. Voli papati, za sada uz sisanje jede dvaput na dan kasice, po noci isto barem jedamput sisa. Jos se mucimo s okom, nikako da mu se odcepi suzni kanalic, nadam se da bi more moglo pomoci, a kao zadnju opciju ostavljamo operaciju. Ima malo i problema s alergijama, na obrazima mu zna izbiti crveno koje ga svrbi, pogotovo po noci, dr je rekla da bi mogao biti AD ali nema nigdje po tijelu, s vremenom sam skuzila da mu izbije kada ja jedem mlijeko, jaja ili orasaste, od kada sam to izbacila crvenila vise nema. Kremu koristimo od Eucerina Atopic Control no ne mogu bas tvrditi da puno pomogne. Sto se spavanja tice i dalje zaspi na sisi, oko 22h a ujutro se budimo oko 8, uz nekoliko nocnih budjenja, tako da draga Pinky tocno znam kako ti je, preko dana ima svoj ritam, triput spava po sat vremena otprilike, pa uspijem skuhati i malo po kuci pospremiti. Ja sam jos tri kg izgubila i sad sam bas mrsava a jedem non stop, valda se sve potrosi i mali posisa. Cesto vas se sjetim, bas bi voljela da se javite barem sa kratkim izvjestajima o bebicama, pusa svima
|
|
|
|