Pumba
|
Bok svima!!! Nije me bilo par dana jer nisam imala laptop, treci put u 5 mjeseci je bio na popravku... citala sam vas sa tableta ali s njega ne mogu doslovce ni recenicu napisat, jako je los taj tabletov touch i ne snalazim se sa njim... Maloprije mi je muz s posla posao do covjeka koji nam je popravlo laptop i odbacio mi ga doma, nisam mu dala da doceka kraj smjene, hehehhehehe, bas mi je falio... Ne znam sto mu se dogadja, jednostavno se "zamrzne" i crn je ekran, ja ga restartam, upalim, on vrti onu jabuku (Mac je) i onda opet blackout, i tako stalno ponovno. Jednostavno se nije dao upaliti... poludila sam, ista takva dijagnoza mu je bila prije 2 mj, i prije toga.. Taj momak sto mi ga odrzava, cisti i popravlja je svaki put mislio da disk pomalo crkava, ali svaki put se ispostavi da je sve ok, ne znam sto napravi ali malo ga procisti, poveca memoriju, apdejtira neke aplikacije i njemu proradi. Ja se stvarno ne razumijem u te stvari pa nisam pametna reci nista vise od ovoga, znam samo da me ljuti i da vise ne mislim ulagati u njega, ipak mu je 4 god, pa ako opet bude zezao novog kupujemo radije nego da ulazemo u staroga, sad 300 kn za ciscenje, pa 500 kn za neku izmjenu, pa nadogradnja memorije 700 kn, ma grozno... Ali nebitno, bitno da on meni opet radi, i da ga napokon imam u rukama. Prije svega cestitke od srca ANDY na rodjenju male / velike curice... Neka vam je sretno i blagoslovljeno. Cuvajte se i odmorite, nakon svega ste uistinu zasluzile. Nadam se da sve ide glatko, da nije bilo tako strasno i da cete brzo doma svojoj ekipi natich i tebi od srca cestitke na vasoj bebi, malom Zeljku... Zao mi je sto si se namucila tako, i sto si na kraju zavrsila na CR ali najbitnije je da ste ti i mrva dobro, sigurna sam da cette se brzo oporaviti i uzivati doma utroje POLJUBAC MAMI I BEBI Daxy mila moja zao mi je cuti za svo to kljukanje hormonima, i za sve probleme i cudne nalaze Ali istovremeno drago mi je da ne odustajete, da idete dalje, borite se i hocete svoju malu mrvicu kao sve mi ostale. Neka vam je sretno krajem mjeseca na inseminaciji, pomolit cu se za vas perlica55 Sve znas, znas da ti zelim isto sto i Daxy, i da navijam za vas od srca. Sjetim vas se svaki put kad skuzim koliko sam sad sretna, ispunjena i kad se zahvaljujem Bogu sto nam je podario najveci poklon od svih. Zelim vam tu istinsku i cistu srecu od koje nema vece na ovom svijetu. Vjeruj mi, pola ovih divnih udaraca moga malisana posvecujem vama, da cim prije osjetite takvu i toliku radost! Strpljivo i doci ce. Volim vas sve curke na odbrojavanju angel@ puno poljubaca saljem Davidu i tebi Vec je veliki decko kladim se, gledala sam neke fotke ovdje u vasem albumu na raji samo ne znam koliko su stare, stavi koju novu kad stignes da vas pratim i divim se MissKity nadam se da si jos u komadu, bas sam se nasmijala na onaj tvoj post otprije par dana, i to onako od srca hahhahaha Mi cemo jos koji dan valjda biti okruglice, ti si prije mene svakako. Neka ti bude lagano i brzo. A te kontrakcije ili trudovi neka te pripreme sto je bolje moguce za ono sto nas tek ceka. I spremi muza na vrijeme, jadan se uspanicio prije potrebe, hahahahhahaha Obavjestavaj nas o svemu naravno kisica da, da draga moja... leti vrijeme, bas leti.. evo danas punih 37. tjedana, ulazimo u 38. Stvarno kao da smo jucer ugledali onaj nas plus Nadam se da si ti dobro i tvoja djecica... Javi nam se malo cesce ako stignes. Puno puno puno vas grlim Ana888 hvala mila, i ja se sve nekako nadam da se bude okrenuo moj decko i radim neke vjezbe i stojim na sve 4 i lezim na lijevom boku i samo sto ne dubim na glavi, ali ne slusa pa ne slusa, hahahhaha... Mogu onako bas lijepo opipati glavicu viiiiisoko gore, ispod rebara, a udarce jako nisko jos uvijek (nogice).. vidjet cemo jos... Ma sigurna sam da ce mi sve to faliti za koji tjedan kad i moja mrva stigne pa sada nastojim uzivati u svakom udarcu i maziti stomak sto vise Kako tvoja curica? Jeste se snasli? Uzivajte maksimalno, kazu svi da strasno brzo odrastu ti malisani, dok se ni ne okrenemo vucica javi nam se kad stignes sa detaljima, ja racunala mi cemo zadnje ostati a ti nas sve zeznula, haahahhaa Samo je bitno da je sve u redu. Odmarajte i javite nam se malo detaljnije kad ti beba da mira bebac24 pa kako si mi ti draga moja??? Jos malo pa i tvoja beba stize, jooooooj... nadam se da gurate super i da je sve za sad kako treba biti... vidim i pripreme su u punom toku... neka, neka Jos uvijek nekad ne mogu vjerovati da smo docekale svoje mrve, ja, ti, Pinky... uffff, jos da nam se pridruze cure sa odbrojavanje i sreci nema kraja MarijanaC kod vas je uvijek radno, zivo, veselo, uzurbano Neka, neka... akcija i samo akcija, ali isto se ti cuvaj i odmaraj koliko mozes. Vjerujem da nije bas jednostavno pohvatati sve konce odjednom, i dvoje djecice je tu, muz... a nije ni tebi bas bajno sve proslo sa CR.. cuvaj se riza puno puno poljubaca tebi i tvom frajeru malom... pa vec mjesec dana iza vas?? Jeli moguce? Covjece, kao da je jucer bilo... Nadam se da rastete, napredujete, papate i odmarate... Jos maaaalo pa mozemo zakljuciti nase jesenske bebe, uf, napeto je napeto hahahahahaha Pinky drago mi je da se bolje osjecas, da je mrva mala dobro, da raste lijepo i deblja. Kad stignes javi se sa vise detalja, znas da nas sve pomno zanima vezano za Mihaela i mamu Evo mi smo danas usli u 38. tjedan. Dobro sam, guram.. malo teze hodam i nisam aktivna kao prije 15-ak dana, valjda je i umor i trbuh i tezina ucinila svoje, ali ne dam se. Svaki dan je neko ciscenje i spremanje po kuci, da, da... uhvatila je i mene groznica i manija ciscenja o kojoj ste mi govorile U petak cemo na pregled u bolnicu (znaci preksutra) da vidimo ima li naznaka da se okrenuo nas malisan.. vidjet cemo tezinu i popricati o opcijama ako je zadak jos uvijek u pitanju (a jest, jer osjecam glavicu gore).. Svakako nek mi stoji u srijeda (12.11.) kao sljedeci datum za pregled, ali ovaj je uletio prije... u srijedu idem kod svoje G, valjda zadnji put, pretpostavljam da ce nam dati uputnicu i to je to... onda cemo vjerojatno samo po potrebi otic jos koji put u bolnicu... Evo danas planiram staviti sve u torbu, kupili smo i zadnje potrebne stvari, pa pakovanje je veceras na rasporedu. Muz mi dosta pomaze, stvarno je divan, i po kuci i ne da mi da se umaram i pazi me, i stedi na sve moguce nacine. Hvala Bogu sto je tako super, bas sam sretnica Eto ga, to je to, ja mislim... tu sam, pratimo se, i drago mi je da ste jos aktivne i na okupu unatoc obvezama i brigama oko bebica... Jos nas tri junakinje i mozemo zakljuciti sa jesenskim bebicama 2014. Jao, koje radosti nas tek cekaju, Bozic, praznici, posjete, zubici, gugutanje, nadohrana... radujem se da cemo ovdje moci izmjenjivati iskustva i svakodnevne brige i radosti. Budite mi i dalje tako divne, pametne, hrabre, vesele i superjunakinje-mame Ljubi vas vasa PUMBA