PinkyFunkyBirdy -> RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. (28.10.2014 21:14:25)
|
Drage vucica i Dacana, iskrene čestitke na dolasku vaših bebica i želim vam brz oporavak! [sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif][sm=bravo.gif][sm=zz_bounce.gif] Hvala vam svima na savjetima! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Evo, prošlu noć je MM dežurao s malim do 2h dok sam ja odspavala i tad smo ga nahranili, podrignuli, presvukli, ponovno presvukli jer je odmah pokakao čistu pelenu [sm=smiley36.gif] i još malo utješili na sisi pa sam ga dala MM da ga on svojim magičnim rukama uspava i stavili smo ga u kindač da vidimo dal će spavati i frajerčić je odspavao od nekih pol 4 pa sve do 7h, a i mi s njime. [sm=bravo.gif] Nisam mogla vjerovati, ali očito se to lagano korigira pa počinje više spavati tijekom noći. [sm=smiley1.gif] Mi imamo dosta mali krevet tako da i hoćemo ne može biti s nama, ali ovako je možda lakše i njemu i nama jer se on stalno trza u snu i maše rukicama pa bi nas vjerojatno stalno budio (tako me u bolnici par puta opalio rukicom po faci [sm=smiley36.gif]). Što se tiče nošenja, baš kad jako plače pokušavamo ga smiriti na rukama, ali s laganim ljuljanjem i mislim da nebi trebalo biti problema, a i nemamo puno gostiju za sad da ga razmaze. [sm=smiley1.gif] Danas sam imala situaciju da sam se nakon tuširanja brisala i odjednom nešto kapne i mislim si ... pa obrisala sam cijeli gornji dio, kad opet kapne i skužim da mi mlijeko curi iz sisa. [sm=smiley36.gif] Nakon toga je uslijedilo brzinsko oblačenje grudnjaka. [sm=smiley36.gif] A sise mi uopće ne djeluju pretjerano pune pa me baš iznenadilo. [sm=smiley1.gif] Dal se i vama to dešava? Draga Andy, ajme pa još izdržavaš trudove? [sm=zmeden.gif] Budi mi jaka naša prava lijepa hrabrice i nadam se da će se ta tvoja tvrdoglavica ubrzo odlučiti izaći van. Grlimo i pusamo te Mihael i ja! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Ana, jako mi je žao zbog šavova. [sm=smiley13.gif] Meni je svakim danom sve lakše i lakše sjediti pa se nadam da ide na bolje. Bacila sam jednom pogled dolje i izgleda grozno - isto kao da je to sve popucalo, ali valjda to treba tako izgledati ... nemam pojma. Vidjet ću kad odpadnu konci i kad više neću osjetiti nelagodu. [sm=zmeden.gif] Angel@ mila ljubi Davida u moje ime! [sm=smiley1.gif] I hvala ti puno što mi se javljaš iako nisi s nama odbrojavala ... srce si! [sm=smiley27.gif] Marijana, ma super ti ide s listom. [sm=smiley1.gif] Nema smisla da preuzimam listu jer je MM na GO još ovaj i sljedeći tjedan pa ne mogu biti uz vas (sad je izašao malo s frednovima). A kad se vrati na posao pitanje je kako ćemo se nas dvoje snalaziti pa ne mogu ništa obećati. [sm=smiley1.gif] I da, bravo za napredak tvog Mateja! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] A za jajčeko će sigurno biti ok. [sm=zmeden.gif] Mama3.put, baš si mi slatka kad kažeš da iako već imaš dvoje djece od prije ipak imaš još nedoumica sa svojom Marlom. [sm=smiley1.gif] Da, znam da je to sad prilagodba svih nas na novu situaciju i vjerujem da ćemo se svi međusobno prilagoditi i sve će s vremenom sjesti na svoje mjesto. [sm=smiley1.gif] Zato su i neki dani iscrpljujući (kad npr. jučer kad sam spavala svega 3h u cijelom danu) dok su pak drugi za poželjeti (kao danas kad sam spavala najprije 3 sata, pa još 3,5 sata i popodne 2 sata). [sm=smiley1.gif] Baby, lijepo da tvoja Lea tako fino spava. [sm=smiley1.gif] Barem se uspijete odmoriti. [sm=smiley1.gif] Vgaspic, drži se milena! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Tintin milena, hvala ti puno što tu viriš i hrabriš nas. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Kikilina, drago mi je da se Kiara hrabro držala kad je dobila pikicu. Bravo za mrvicu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Natich, slažem se da ti pregled ne mora ništa značiti. I ja sam u čet bila na pregledu, a u petak ujutro sam bila već u trudovima na 6 min jači i između njih na 3 min slabiji (i otvorena 6 cm) ... tako da ne možeš znati kad će stvarno krenuti. Budeš i ti uskoro držala svoju mirišljavu štrucu. [sm=smiley1.gif] Briciola, a kako i koliko ti spava tijekom noći? Dal je s vama ili u kindaču? [sm=zmeden.gif] Vjerujem da ti nije lako. Ja tek sad pravo cijenim svaki sat sna jer čim sam ja iscrpljenija s time je i mali nervozniji jer osjeća da nisam dobro. Začarani krug. [sm=smiley13.gif] Držim fige za naše preostale trudnice da im porod prođe čim brže i laganije! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|