MarijanaC -> RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. (11.11.2014 15:44:31)
|
Ej drage moje evo i mene malko. Ja malko bolujem zadnjih dana pa sam više u krevetu a s moba mi se neda tipkati, već samo pročitam što ima novoga. [sm=smiley36.gif] Malo ste mi utihnule pod zadnje?? MissKitty tebi je još 9 dana preostalo dok ugledaš svoj smotuljak. Kako se osjećaš? Jesu pripreme završile? Jesi ti psihički i fizički spremna na upoznavanje svoje ribice? Pumba mila još 2tj. Jel se taj tvoj harambaša okrenuo na glavicu ili još uvijek lijepo sjedi na maminom kanalu? hh. Što su doktori odlučili? Jel idete prirodno ili na CR? [sm=smiley1.gif] Kako si nam ti? Jesi napokon usporila ili si i dalje u punom pogonu? Andydea mila jel ti uživaš negdje u svome carstvu? Kako napredujete? Kako naša velika ljepotica? Posebne puse nesebničnom braci Di-u na djeljenju cike sa sekicom. Pravi veliki brat. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mama3put čestitke na punih 2mj! Wow kako vrijeme samo leti. I kod nas je super nosati se. A iste muke po težini dijelimo. On je već prešišao 6kg i nekad mi se ruke brzo umore pa smo uveli nasu boba maramu onda se nosamo i grlimo i mazimo [sm=smiley36.gif]. Drago mi je da sve sjeda na svoje mjesto i da hvatate ritam polako. roccoko super da si bolje, i da rez ne boli više. Mog ne muče toliko grčići koliko zrak, Kad se isprdi odmah mu je lakše ali to previjanje zna trajati i po pola sata pa nam je doktor rekao da uvedemo sabsimplex kapi. pa smo ih naručili jer ih u ljekarni našoj nisu imali [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif] One navodno pomognu bebama izbaciti taj zrak a smiju se davati skupa s biogaiom, javim kako je prošlo i jel pale. Što se tiće nas, osim što sam ja zakurila i kašljem ko idiot je sve ok. M savršeno napreduje, noćno spavanje je sve duže u komadu, moje cice se navikle na to. Jako puno jede što vidim po cicama jer se jako napune između hranjenja a on smaže oba dvije dok si rekao keks [sm=smiley1.gif][sm=jezicek.gif] i poslije tak lijepo spava. Kako i nebi od toliko mlijeka. Najsmješnije mi je kako mu buša jako naraste kada se napapa. Presmiješan je [sm=smiley36.gif] G mi je bio kod otorinca i rekli su nam da su mu mandule na stupnju 3+ od moguća 4, da su se potpuno spojile sve 3 i da njegov nosič uopće nema funkcije i zato tako jako hrče i ima podočnjake i priča nazalno pa su nas naručili na operaciju u trećem mjesecu čim on navrši 3god. Užasno me strah ali znam da je to za njega najbolje. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Jedino što ne može tata s njim u bolnicu jer kao primaju samo mame, jer nemogu biti tata i mama u sobi jer bi moglo biti neugodno tako da sam ljuta. M će tada imati 5 i pol mjeseci i potrebna sam mu a nema šanse da G ide sam u bolnicu. Pa je mm rekao ili da će mi donositi M-a na cicanje ili ću se ja izdajati i prosljeđivati mu mlijeko ili će on ako se može zakupiti cijelu sobu i umjesto 400kn dati 800kn pa da bude sam u sobi. Jer obojici sam potrebna ,,, i kako sad izabrati s kojim ići. Znam da M-u neče biti ništa ni da je 2dana na flašici ili čak i dohrani ali mi je žao. Tako i onako smo samo 2 i pol dana u bolnici, jedan dan ga primaju i obavljaju pretrage, drugi dan ga operiraju i taj dan sam isključivo njegova a treći dan idemo doma. Luda sam i razbijam glavu a to je onako za 4mj. Uffff e kad ti to dođe tako. Najradije bi uzela obojicu sa sobom. M ide sutra u Klaičevu na uzv kukova a 30.11 smo naručeni kod kirurga za ovaj njegov testis. I to smo vukli veze da nas prime i primit će nas na nedjelju kad nije gužva. Ehhh naše zdravstvo. Srrećom da nije ništa hitno jer ovo čekanje izludi čovjeka. To vam je to za sad od mene. Mamice moje javljajte se, kako napredujete, kako bebice rastu, jeste uhvatili ritam.... Evo za kraj slikica mojih dečkiju. M prati pogledom G-ja kamo god da se G pomakne, onda ujutro prije vrtića se pomaze i popričaju. Puse svima http://instagram.com/p/vQViX5Eqe6/?modal=true
|
|
|
|