MissKitty -> RE: Dobrodošle jesenske bebe 2014. (3.11.2014 14:35:09)
|
Marijana ma bebac ti je zakon [sm=smiley36.gif] bas si sretna sto imas takvu djecu. A za muza ne moram ni govoriti... Meni se mama i tata stalno smiju kako ce mi biti kad rodim. Kazu da sam ja bila katastrofa. Nisam htjela spavati, jesti, samo sam se derala, i svi su me morali nositi i stalno raditi neke scene da bi meni bilo zanimljivo. A kada sam odrasla grizla sam ogradu od kinderbeta i sve oko sebe, kaze meni mama Kad zagrizes, ne pustas! [sm=smiley36.gif] A buraz je od rodenja bio ljenguza a i sada nije nista bolji hahaha[sm=jezicek.gif] Meni jucer mm kaze Dobro je da si ocistila kucu da ne moram ja[sm=smiley36.gif] Jer kad odes u bolnicu na 5 dana... Ja ga prekinem KAKVIH 5 DANA??!!!! [sm=jezicek.gif] A on Pa meni su rekli da ces minimalno biti 4 dana u bolnici... Jadan sav je isprepadan kada pocnemo pricati o tome... Mislim da bi lakse mogla dijete svoje ostaviti doma nego njega[sm=jezicek.gif] Daxy hahaha ma to ti je cirkus zivi...[sm=jezicek.gif] Vidim da se i ti trudis za bebicu, pa ti stoga zelim svu srecu ovog svijeta i da brzo ugledas svoj plusic! [sm=smiley1.gif] Mozda ti mogu dati neki savjet, meni je pomogao da ostanem trudna. Nisam koristila lubrikant jer sam citala da to nije dobro za spermice, pa sam umjesto toga koristila maslinovo ulje. Znam da smrdi ali u akciji ni ne osjetis hahaha. I nakon akcije sam legla uz zid i u onaj polozaj svijece. Ne samo noge nego i cijeli trup da sve ode gdje treba(da se lijepo izrazim)[sm=smiley36.gif] i tako sam stajala naopako oko 10 min., nije mi se dalo duze i nakon treceg puta + i to jaaako veliki +. Pa mozes probati ako zelis, ne moze skoditi [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|