katy1503 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (16.1.2015 8:43:13)
|
Jutro cure! Petak je konacno[sm=bravo.gif] ... bio naporan[sm=zmeden2.gif] Akcijanje je malo ostalo sa strane[sm=smiley13.gif] ... posao me ubio [sm=zaspan.gif] vikend nastupa a prema LH trakicama koja se jedva nazire ovulacija tek treba stici ... zato od danas se bacamo na akcijanje [sm=bravo.gif] Ja i MM idemo danas na spoj - kino, kokice - prava uvertira za akcijanje u autu - ah ti dani [sm=smiley36.gif] , btw. idemo gledati onu komediju Gospodar vjenčanja - treba malo smijeha [sm=smiley36.gif] pa krenimo: Zubic vila - vidim da pišeš da ideš na VV vaditi hormone. Ja sam počela ovaj mjesec, sve pohvale. Jedino nalaze jos nemam jer duze treba zbog AMH. Nazvala sam prvi dan ciklusa, rekli da dodje 4 dan prema uputnici, stigla tada, u čekaonici milijun ljudi ali šta je tu je. Jednom kad udes u sustav (ako ides prvi puta, onda te moraju sestre upisati), prozivaju te i ides na kat ispod gdje nema nigdje nikoga i izvade ti krv.Gotovo!Nalaze možeš preuzeti osobno ili neka ti šalju poštom. Ja sam se odmah naručila za PROG sad 22.01 - 21 dan ciklusa. Nalaze cu pokupiti tada.... Moja preporuka izvadi sve hormone u jednom ciklusu - tako se vidi kako funkcionira cijeli sustav od A do Ž, sretno!!!! Hipo, snjeguljice - ove vase BT izgledaju prekrasno i vrlo obećavajuće[sm=smiley1.gif][sm=love.gif] Snje-gu-lji-ce - prava mala Japanka, ako cure kazu da nije strasno, vjerujem im ... sve ce to biti ok [sm=bravo.gif] monjikica - čestitke na dečkiću [sm=bravo.gif] buba m - sretno kod ginića[sm=smiley1.gif] perlice, noema,daxy [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|