noemaa -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 21:18:40)
|
hipo, u 1. [sm=nosecka.gif],i svako jutrro bilo bljak prvih tjedan dana. tako sam i bila skužila da sam trudna jer nisam uopće mislila na to!e, kad se sjetim... to je bilo baš po recepturi "samo se opusti i ne misli na to". samo što je to onda bilo lako jer nismo planirali... a sad kad planiraš, sad svaki dan mislim na [sm=duda.gif] je li tako i vama cure? stalno, ali stalno. jedino na poslu mi fuuuuul rijetko upadne ili kad se nešto zaposlim... ali inače.... uhhhh... perlice, daxy, baš lijepo za svjež zrak i luftanje. i ja sam danas tako htjela van, ali kako je mm bolesnjikav, a malenome doktor.zabranila do pon van, morala sam provesti kućnu subotu. papučice, želim ti sreću! buba, kad bismo sve odbljakale na [sm=nosecka.gif] forum, bilo bi super! neka bude bljakanja što više, ovaj put mi neće smetati [sm=smiley36.gif] snjeguljice,kako ti? si odlučila šta za G? čula sam da je i neki stari u suprotnoj smjeni s mojom, isti ured i da nije loš. osim što, navodno, šmekucka cure[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] katy fešta! neka, i ja bih na njenom mjestu! ili možda nadoknađuje s mužem ono što su skoro zaboravili ovaj mjesec! e, kako im se posrećilo... jedan, ali vrijedan! [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] ja odoh spavati s molbom svima onima gore, dole, da sutra Bt poprimi ponovno visoki sjaj, a bljakavilo nek teče ko kiša [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|