RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

daxy -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (30.1.2015 18:43:18)

Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] hkajo - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] katy1503 - 30.01. - ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] papučica - 30.01.

daxy -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (30.1.2015 18:45:42)

IZVORNA PORUKA: noemaa

daxy, ma ti sI sigurno neka dr.sc. priznaaaaaaaj [sm=smiley36.gif]

Da baaaar. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Al kako smo krenule mogle bi mi lako doktorirat reproduktivnu medicinu. [sm=smiley36.gif]

tajci stavi kod kreveta negdje il u wc,tako da se sjetiš.

hipo -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (30.1.2015 20:44:41)

Neupotrebljiva sam od ovih Dufića. Dodjem doma s posla i oči na pol koplja. [sm=smiley36.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (30.1.2015 20:54:05)

Hej curke, evo i mene malo....[sm=smiley1.gif]
Vidim da pišete o ITI metodi, i jako je zanimljiva...
U periodu kad je MM imao bolji s-gram smo čitali kak prof. Šimunić
radi tu metodu, link koji je daxy stavila...
Al sam od oboje G ipak dobila preporuke za MPO G dr. Lučingera,
mislim da je on vlasnik IVF centra, na kraju smo se odlučili za Split.
Ima na YT kratkih 3D animacija svih postupaka, super su ti filmići,
ako nekog zanima, nek pogleda...
Tipkamo ujutro... Katy navijam za [sm=rozacrtici.gif], nadam se da si
kupila testić [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

daxy -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (30.1.2015 21:14:08)

perlice obožavam animirane filniće (to je onaj geek u meni [sm=smiley23.gif]). [sm=jezicek.gif]

Razmišljala sam da otvorim novu temu/dvije,čisto informativnu u kojoj bi svako toliko stavljali članke(možda videa) i istraživanja,dostignuća u reproduktivnoj medicini...
Šta mislite o tome?

Sama sam doma i ne skidam se s interneta. Idem se tuširat,pa pogledat koji film i u krevet.
Tipkamo se sutra (ili kasnije,ako ne zaspem [sm=smiley36.gif]).

Eh,da katy sretno sutra! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (30.1.2015 21:30:37)

Daxy, Daaa, svakako otvori temu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
MM ide vani s dečkima, meni pripremio film već prije par dana Sex after kids [sm=smiley36.gif]
Nisam ga pogledala do kraja, To on da me utješi malo [sm=jezicek.gif]
Noooć curke ...

mali andeo -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 5:51:48)

D O B R O J U T R O
[img]http://www.pic4ever.com/images/coffeebath.gif[/img]

curke drage kako ste ?
evo ja jedva da živim,nikako da vas se javim ,ali pratim vas ...

hipo drago mi je da je sve prošlo uredno ,želim ti
svu sreću ovog svijeta i da za 11 dana ugledaš jedan predivan +

perlice bravo za MM .i neka ovaj S-gram bude najbolji ..

katy ajde iznenadi nas i završi s pozitivnim ovu sijećanjsku listi...

cure sve do jedne vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

nisam se ovaj tjedan uspijela naručiti na pregled,jer mi je gin na godišnjem...[sm=smiley13.gif]
ljuta sam jer mi je sad bila prilika ...
sad se ni nemogu naručivat ,jer s malenom idem 4.2 anesteziologu,tad ću znat kad ide na op...
pa nakon toga ću se naručit...
pišite me za 23.2.!
nadamo se ....
cure želim vam svu sreću da u mjesecu ljubavi ugledate svoje [sm=rozacrtici.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 7:26:28)

pogledajte graf od katy!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
jako sam sretna zbog tebe!!!!!!!
cestitam ti i zelim urednu trudnocu i zivu i zdravu bebu!!!!!

Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 7:33:50)

Katy, čestitke![sm=bravo.gif]

[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

katy1503 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 7:51:11)

Jutro cure!!!
Radila test ( kineza) jutros,vidi se crtica....
Danas cu u aooteku po clearblue pa cu sutra ponoviti...
Jos uvijek ne vjerujem....
Hvala vam na podrsci!!!!
Cujemooo se tokom dana....

hipo -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 8:14:30)

katy!!!! [img]http://yoursmiles.org/tsmile/pregn/t8313.gif[/img][sm=zz_skip.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_dance.gif][sm=rozica.gif][sm=ribica.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=morje.gif][sm=sloncek.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]

Barbika86 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 8:44:50)

Katy čestitam [sm=bravo.gif]

Nisam vam se javljala jer Mi i ja hvatamo zaostatke. Nadamo se da će akcija uroditi plodom. [sm=smiley36.gif]

Kak ste vi? Jel kod vas ima snjega kao u OS? Nije puno al se malo bijeli. :)

noemaa -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 8:59:34)

katy, predivno, presuper, preodlično!!!! čestitaaaaaaaaaaaaam! uživaj, veseli se!!!!! [sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=metulj.gif][sm=zajcek.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=sloncek.gif]

syringa -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 8:59:59)

Katy, draga čestitam ti!!!!!!!!!!.želim ti školsku trudnoću!
Juuuupiiiii
Još jedna trudnoća!!!!!!!!
[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
[sm=modriCrtici.gif][sm=rozaCrtici.gif][sm=9nebesa.gif][sm=duda.gif][sm=sloncek.gif][sm=miska.gif][sm=zajcek.gif][sm=zz_cloud9.png][sm=zz_bounce.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=smiley31.gif]
Uživajt draga i samo polako.

perlica55 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 9:01:39)

Katyyyyy ČESTITAM od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ugodnu trudnoću ti želim [sm=9nebesa.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=9nebesa.gif][sm=sloncek.gif]
Barbika nek ste obavili akciju, nikad se ne zna [sm=bravo.gif]
Maloprije sam ustala, baš fine vijesti za dobro jutro [sm=smiley1.gif]

perlica55 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 9:07:29)

Zaboravila sam napisati, Katy kad uhvatiš vremena, molimo
detalje, dal ste zbilja imali samo jednu akciju oko O???
Ma, sve piši [sm=smiley36.gif]

noemaa -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 9:15:41)

perlice, pogađaš mi misli, već danima da ću prokomentirati kakko su od jednog hopa cupa riješili stvar! [sm=smiley36.gif] bravo za katy! još jednom čestitam!

a ja sam malo tužna, ali ću se srediti, jer mi je pala tempica kao što vidite. [sm=smiley19.gif] baš sam se poradovala jučer ful, čak sam počela maštati.... [sm=smiley13.gif] i u jutro se probudim, bilo mi je malo mučno i odmah se poveselim - sigurno je to to. kad ono, mjerim tempicu i [sm=zz_poop.gif] i sad mi je mučno, slaba sam makar sam jela, ali bit će da sam ipak pobrala neku boleštinu od mm i malenog. a što mi najviše na živce ide, još uvijek se nadam - a glava mi govori nek se skuliram i takve nade pospremim za dr. put. [sm=smiley13.gif] realno je da nisam [sm=nosecka.gif] jer imam još 3 dana do dolaska [sm=hudicek1.gif], a i čitala sam da ako nakon 25. dc BT pada da onda nema [sm=nosecka.gif].
eto, sad sam vam se izjadala.
nadam se da ste sve dobro i katy, još jednom, čestitam!!!![sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

buba m -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 10:14:47)

Katy

Katy, ČESTITAM!!!! ajmo cure fešta! [sm=smiley36.gif] [sm=zz_dance.gif] [sm=zz_showoff.gif] [sm=torta.gif] [sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=love.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley20.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_bounce.gif]
Katy plaća cugu! [sm=zz_biggrin.png]

daxy -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 10:50:18)

Jutro,curke. [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]

Najprije katy čestitam ti od srca!
[sm=zz_wavespin.gif][sm=zz_twins.gif][sm=zz_spin.gif][sm=zz_running.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_playfull.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_cloud9.png][sm=zz_bounce.gif][sm=smiley32.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley20.gif][sm=sloncek.gif]
Ovako ja svakoj friškoj kažem: Želim ti da maksimalno uživaš i minimalno brineš,dosadnu školsku trudnoću i lagan porod. [sm=bravo.gif]

noema tvoja BT još nije za bacit. Bila je dosta visoka,pa ovaj pad izgleda ružno,al dok je ona iznad crte dobro je. [sm=smiley1.gif]

mali andeo pišem datum i nadam se da ćeš kod gin tražit termin zbog [sm=nosecka.gif].

barbika samo vi akcijajte! [sm=bravo.gif]

syringa kako si nam ti?

papučice gdje siiiii?
Ima li što dobrog kod tebe? [sm=zmeden.gif]

Idem zgotovit kavicu,pa ću smislit teme,možda danas zspočnem bar jednu. [sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 10:59:15)

Katy toliko si mi uljepsala dan da ga nista ne moze pokvarit!!!!
[img]http://yoursmiles.org/tsmile/party/t3430.gif[/img]
[img]http://yoursmiles.org/tsmile/eat/t19100.gif[/img]

Tajci66 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 11:22:30)

Katy cestitam! Uljepsala si mi dan i tjedan [sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_skip.gif][sm=sloncek.gif]. Nek sve bude u redu [sm=smiley1.gif]. Pisi nam detalje, sve me zanima [sm=smiley36.gif]. Bas samsretna radi tebe [sm=duda.gif]

tik tak -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 11:53:16)

Katy čestitam od srca ...ljepa vijest za vikend...[sm=bravo.gif][sm=duda.gif][sm=bravo.gif]

papučica -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 12:02:21)

Katy, čestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].
Želim ti laganu trudnoću ,osmjeh svih devet mjeseci , radost i zdravlje nakon toga.Baš je lijepo vidjeti sreću na RR.

E da vam kažem , ostalo je moje gore ime pa da ga u produžetku napišete crvenim slovima[sm=smiley36.gif].

Kod mene još ništa nema, grudi kako znam za sebe bole pred ciklus a evo sada ne bole, krsta povremeno...[sm=zmeden.gif]

Vazda imam uredan ciklus ali prošli mjesec je produžio pet dana i ja uradim test ,negativan . Mens trajala 4 dana od toga samo jedan jako išlo. Sad nisam sigurna kad je trebam očekivati ali vodeći se prethodnim računanjem danas mi je [sm=smiley13.gif] vrijeme ili sutra, sačekat ću.

Šta je sa ovim mojim grudima, pa možda ne moraju pred svaki ciklus bolit?

papučica -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 12:13:52)

Eh , kako se to menii može desiti , danas je 31. a ja od silnog računanja mislila da je 30. [sm=smiley36.gif],

katy1503 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (31.1.2015 13:18:05)

Hvala vam cure!!!
Ja se jos bojim vjerovati...ali crtica je bila...sutra cu ponoviti s clearblue stapicima...nisu imali digitalni,ali si mislim ako je pokazati ce i stapic...
Ja nikakve simptome...drugacije jedino...nisu bolne cice kako su obicno
Da,cure...imali akciju samo na dan 15... Osjetila sam jajnik popodne,a MM i ja bili u kinu navecer...i zavrsili kako treba...ostala spavati s deckima....
Jos.ne.mogu vjerovati da je ovo moguce....
Drzite fige da bude ipak[sm=duda.gif]
Jos jednoom hvalaaaaaa svima....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 43 [44] 45   Sljedeća stranica >   >>