noemaa -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (30.1.2015 10:12:05)
|
curke, jutro!!! [sm=kava.gif] ja baš odmaram sa svojim mišićem. dobro je, bolje je. još je mali pušač kad kašlja, ali nadam se da će ga brzo proći. hipo, vidim vi akcijate i akcijate i ne stignete se naspavati... ma to mora uroditi plodom! [sm=duda.gif][sm=smiley36.gif] daxy, perlice, želim vam sreću s MPO i doktoricu koju hvalite. nek ne ode nikamo dok vas ne pošalje doma s [sm=duda.gif] tajci, kako si ti? to da ste ti i tm uživali doma, to je samo drugi naziv za [sm=sloncek.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_wub.gif] eternity, žao mi je. baš sam se ponadala lijepim vijestima. ali moramo biti sve strpljive. bit će, kad tad! drži se, draga! snjeguljice, graf ti je skuliran, baš je odlučio sigurno biti školski. od prvog dc do zadnjeg, naravno! [sm=smiley1.gif] barbika, buba, vilic, pusa i uživajte! mene pred jutro uhvatilo miksanje u maternici i sve sam imala osjećaj da će procuriti i sam si rekla nek procuri ako ima da ne uzgajam lažnu nadu. a kad ono, grafić raste... [sm=smiley1.gif] sad se samo nadam da nije da sam nešto pokupila od mm ili miceka. mm jučer došao doma s temp., jutros ipak išao na posao, spustila mu se...
|
|
|
|