Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (29.1.2015 8:26:48)
|
Jutro! [sm=smiley1.gif] Sinoć sam bila tako ljuta, da nisam mogla pisati od ljutnje. Evo, sada sam se smirila. Moram se sjetiti svog Hashimota, ne smijem se tako nervirati.[sm=smiley1.gif] Zadovoljna je kako su nalazi uredni. Pa me pitala kakav je nalaz MM. [sm=zmeden.gif] I kad sam rekla da nije radio ništa osim S-grama, rekla je da bi ga poslala na pretrage na : klamidiju, aerobne i anaerobne bakterije, ureaplasmu... sve što sam i ja radila, i još traži bris sperme. Kao, možda on ima neku latentnu uplau i postoji prebacivanje. Ma, moj nalaz je uredan! Svježi nalaz! Da on ima nešto, imala bih i ja. E sad, što me ljuti!? Briseve za mene sam tražila ja, ne bi ona to radila, da nisam inzistirala. Sad se uhvatila MM![sm=lev.gif] Želi isključiti taj faktor, onda stajemo na loptu i krećemo na novu trudnoću. Htjela je krenuti s klomifenima još na jesen.[sm=hudicek.gif] I nije mi jasno što izvodi. Molba Cure, molim vas, napišite mi jesu li vaši muževi išli na ove pretrage i u kojoj fazi obrade.
|
|
|
|