Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje siječanj 2015. (23.1.2015 6:38:33)
|
Jutro![sm=smiley1.gif] Naspavala sam se! Otišla u krevet u 21:30![sm=smiley1.gif] Zaspala instant![sm=smiley36.gif] Evo kavica za svih![sm=kava.gif] Daxy, želim ti SRETAN ROĐENDAN!!![sm=bravo.gif][sm=darilo.gif][sm=metulj.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=torta.gif] Neka ti se svi snovi ostvare, a čim prije onaj dugo sanjani[sm=zz_cloud9.png] IZVORNA PORUKA: mali andeo a sada kada ona zaspe...cc do nekih pola sata ,ali kad čujemo da se počinje buditi ,to zna biti dosta frustrirajuće... Mali andeo, evo upravo kako si ti opisala. Ili su to popodnevne akcije kad je E. popšodnevni spavanac, ali čim zaspi jer tada spava najčvršće. Ili su to večernje akcije, kad zaspi, u bilo koje doba večeri jer tada spava ok. Perlice, mi smo u tom prosjeku gdje su parovi s djecom.[sm=smiley36.gif] Najbolje bi bilo kad bi klinci bili u krevetu do 21 h, ali po ljeti to ne drži vodu. Pakleno je vruće, ide se na more, tek u 20 h ima malo zraka, da budeš vani, prošetaš... i onda je nezgodno trčati kući da bi se dijete stavilo spavati. A da ne spominjem odlaske u grad navečer, pojesti sladoled... [sm=smiley36.gif] Buba, promijenite popodnevni režim spavanja. Očito je da to ometa djetetov odlazac na noćno spavanje. Naravno, i mi smo shvatili vezu između tog dvoje i imali frustracije na tu temu pa smo se bacili u njihovo rješavanje. [sm=smiley1.gif] Za 2. DC sam dosta topla, kako to?[sm=zmeden.gif] Obično sam smrzotina.....[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|