Sunshine28 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (9.2.2015 9:42:48)
|
jutro cure! evo tipak od kuce...cura mi je malo bolesna pa nisam isla raditi, ali nam doktorica radi od pola 2 pa sada cekamo.... kod mene i dalje nista od [sm=hudicek1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i dalje samo onaj vodenasti iscjedak, ali osjecam kako mi je se dolje sve skupilo, kao da sam se nekako zatvorila...bolucka me jos dolje, seta od jajnika do jajnika, malo pritisak u maternici....mene to sve jako plasi, imala sam jedan spontani pa mi zapravo to sto mi kasni [sm=hudicek1.gif] ne znaci puno kada imam strah u glavi da i ako sam trudna postoji mogucnost da ne bude sve ok....paranoje, paranoje.... ali pokusavam biti optimisticna...pogotovo zato smo sam skuzila da sam krivo izracunala i da zapravo [sm=hudicek1.gif] trebam dobiti danas, a ne sutra! [sm=smiley1.gif] u svakom slucaju, zbog spomenutih paranoja, a i cinjenice da sam zadnjih deset dana pila stvarno previse lijekova (ibuprofeni zbog zuba, pa tura antibiotika, pa jos par lupoceta i dvije tabeleta za migrenu!!!!) pricekat cu [sm=hudicek1.gif] jos malo...ljekovi su mozda produzili ciklus....uglavnom ako ne bude spotinga ili [sm=hudicek1.gif] do petka, onda piskim.... hipo, tajci, barbika - tu smo negdje - sta ima kod vas? perlice znas da O zna "setati", tak da se slobodno baci na posao, za svaki slucaj [sm=smiley2.gif] chrna nikako da ti zazelim dobrodoslicu, pa eto, dobro dosla! kako je kod tebe? jer ima danas kakvih simpotoma?
|
|
|
|