daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (26.2.2015 19:32:34)
|
irchy drago mi je da te ne boli [sm=hudicek1.gif]. perlice ako si ti zadovoljna onda je i odluka dobra. [sm=smiley1.gif] hipo još nije gotova [sm=hudicek1.gif]. Vratila se u one stare okvire,vražja [sm=hudicek1.gif]. noemaa ja slušam sve od 2cellos preko eminema do metalice. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Obožavam glazbu,domaću nešto manje,al imam svoje miljenike. [sm=smiley36.gif] Cajke ne volim baš,sve ostalo može. po raspoloženju... [sm=smiley1.gif] Silente su mi OK. Baš mi je žao ovo za doznake. [sm=smiley13.gif] tajci drago mi je da ste u relax fazi. Ovo za vodu, trebale su te curke i više prepast. Ja sam vikala na mamu,ona bi u 2 dana popila dec vode. Ja ludila,dok joj jednom nije pozlilo,pa su ju doktori prepali. Sad obvezno popije litru do litru i pol. Ima kamence na bubrezima i u žući. [sm=smiley13.gif] Dok ja s druge strane pijem i preko 2 litre dnevno. buba nek je peso sretan. [sm=smiley1.gif] sandra super za HSG. Ne boj se,ako i bude bolilo trajat će nekih 15 sekundi. Nije to ništa što ne bi podnijela za jednu [sm=duda.gif],jel da? [sm=smiley1.gif] chrna razgovarajte,sredite vezu. Nemam ti neki pametan savjet. Ti si nađi neku zanimaciju da se smiriš i ne misliš stalno na betu. Nije toliki stres dobar ni za moguću trudnoću. [sm=smiley13.gif] Drž se.
|
|
|
|