hipo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (25.2.2015 12:31:33)
|
Perlice, uzimaš terapiju prije bockanja. Zapravo se tom kontrolom gleda kako ti ta terapija paše, pa je logično da ju redovno, pa i to jutro uzmeš. Držim fige za 16h! možda će te špotat jer si puno na RR [sm=smiley36.gif] zezam se, vjerujem da nije ništa negativno. buba, nemoj mi se umorit [sm=smiley36.gif] sandra, žao mi je što je [sm=hudicek1.gif] ipak došla [sm=smiley13.gif] Sretno s pretragama i sa HSG.om, nek sve bude uredno i prohodno! chrna, hvala, nek tvoja isto bude velika i trocifrena! noema, isto tamo u postavkama profila imaš prozorčić di umetneš ticker, na stranici od lilihipića [sm=smiley36.gif] imaš link kojeg kopiraš samo ti odmaraj, sad ću i ja malo u horizontalu [sm=smiley36.gif] snjeguljice, ovaj mačak je dobro izbečio oči, šta to čita? irchy, još dva dana, još malo, sretnooo!!! daxy, jel se vještica primirila? sunshine, čitam te tamo na jesenskim bebicama, javljaj redovno kako pregledi, držim fige da sve bude i dalje ok. Super što će ti tvoji pomagat, bit će ti lakše uz fizičku i moralnu potporu! Štrumfeta, javi se malo. Foleto, sretno sutra!
|
|
|
|