hipo -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (25.2.2015 11:35:06)
|
Evo me doma. Naštrcali me. Danas bilo prije gotovo. Čim je biologica njih smuckala, odma su me zvali. To mi se svidja. Bila jos samo jedna cura. Svaka u svoju salu, doktor udje, ustrca i ode do slijedece. Pitam ja jel opet imamo domaci rad, oni svi u glas : obavezno, i kaze doktor nema zabusavanja! Kaze na kraju doktor, da sad muz mora prat sudje i usisavat[sm=jezicek.gif] Pitala za ITI kaze da su odustali jer im se nije pokazalo kao metoda koja nosi bolji uspjeh od obicnog AIH-a. Dobila 3x1 dufic, Folacin 5mg, beta 11.03, ako je pozitivna radimo tulum, ako je negativna dodjem po ljekove za Ivf. Kako je to brzo gotovo, u tren oka. Nista ne boli, ne zulja nema napetosti. Pitam se di sam bila i sta sam radila, papa test je zeznutiji[sm=smiley36.gif] Idem nesto gricnut pa do krojacice da mi skrati nove traperice da ih bar malo nosim prije nego ostanem trudna[sm=jezicek.gif] MM nije mogo bit samnom, morao je na posao, drzao je ispit, a troje kolega bolesno pa je nakon doprinosa i pojavljivanja na klinici morao ic, mislila sam da ce mi bit[sm=smiley13.gif], al je vise njemu nego meni. Sad cekanje..... Citam vas kasnije, idem malo disat duboko [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|