noemaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (26.2.2015 7:51:19)
|
Jutrooo, curkee!!![sm=kava.gif] Seki zelim svu srecu i pozitivnu betu hvala. draga tajci. [sm=smiley1.gif] ali vidiš, njoj nisu rekli da dođe vaditi betu. samo ako joj slučajno bude kasnila menga par dana, da napravi test. kako su različite te naše bolnice!!![sm=sloncek.gif] babrika, tamo kad završi menga, počni mjeriti [sm=smiley1.gif] ako ne stigneš prije. a možeš i od 1dc. irchy, bez veze, ali glavu gore! s ovog foruma nitko neće otići, a da ne zatrudni. a uvjerena sam da ćemo sve lagano nestati. SOON! [sm=bravo.gif] daj na sunce ff! [sm=smiley1.gif] perlice, jesi prespavala promaknuće i sredila odluku? foletto, sretno ms putu i još sretnije s transferom! [sm=bravo.gif] štrumfeta, sretno i tebi!!! [sm=smiley1.gif] tina, eto, potražila si još jedno stručno mišljenje, i to je zapravo i najbolje. mi smo babe i samo kokodačemo, a stručnjak je ipak stručnjak. jest da su i naše neke cure već diplomirale humanu reprod.i sve u vezi nje, ali sad je tebi bar srce na mjestu. [sm=smiley1.gif] hoćeš mjeriti na ff-u kao i mi? a daxy ima pravo, samo vi pokrivajte plodne dane, nikad se ne zna... [sm=smiley1.gif] tajci, ništa ne pišeš o sebi. u kojoj si fazi? hipo, perlice, meni su prvi, a i sad drugi put, tražili 2 mjeseca uštimavanja trerapije zbog planiranja trudnoće - zato tako odmah, inače bi 3-4 mj. snjeguljice, hvala za ideju za poklon. ja sam tako out of svega što se ekonomije tiče, ne kužim se ni u što!!! [sm=smiley9.gif] daxy, moj datum, ovaj put zaista u iščekivanju [sm=hudicek1.gif] je 21.3. neka bude 35. dan od k. rekli su mi između 30 i 40 dana. tako nek bude prvi dan proljeća, nagovještaj nečeg lijepog.... [sm=smiley1.gif] slobodno mi kod nicka stavi da iščekujem Gospođu ovaj put, a ne [sm=duda.gif]. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|