Sunshine28 -> RE: Odbrojavanje veljača 2015. (10.2.2015 12:21:30)
|
jutro cure....znam da je podne ali eto, nisam stigla ranije...mm je bio kod kuce besposlen pa sam ja trknula na depilaciju dok on pazi curu koja je vec puno bolje (a mama koristi "njeno" bolovanje za odmor)...[sm=smiley36.gif] naime, ja sam sada vec 100 posto PUPO, odnosno sto posto uvjerena da sam trudna [sm=smiley36.gif] ali salu na stranu [sm=hudicek1.gif] nema, i dalje malo grcevi set__aju po jajnicima, cice osjetljive, iscjedak imam prozirni i jos uvijek se osjecam dolje jako zatvoreno, ne znam kako da to opisem, kada se brisem wc papirom i probam malo "zagrabiti" iscjetka na papir da ga proucim ne mogu bas, izdajnickog [sm=hudicek1.gif]-prista na bradi jos uvijek nema, nema spotinga (koji mi uvijek krece i po 6 dana uoci [sm=hudicek1.gif]) a i danas me na depilaciji bas nista nije boljelo - inace kada idem pred [sm=hudicek1.gif] ili ne daj boze za vrijeme dode mi da pobjegnem sa stola!!! iako, jako mi je tesko za povjerovati, pa ne zelim raditi test prerano, cekati cemo petak-subotu....ako jesam da si poklonimo [sm=duda.gif] za valentinovo [sm=smiley36.gif] strumpfeta ja ako sada jesam stvarno trudno mogu reci da to zahvaljujem upravo ovulacijom mikroskopu- maybe baby....moj je samo druge marke, nije "maybe-baby" vec se zove "fertil focuse"...... http://www.fertile-focus.com za prvu bebu smo se mucili duuugo i onda uzeli taj mikroskop i upalilo iz prve....i evo za drugu bebu nam je ovo tek drugi ciklus da pokusavamo, prvi sa mikroskopom i evo, meni se stvarno cini da smo uspjeli! po onome sto sam ja skuzila, meni malo set__a O u svim smjerovima jer cesto imam migrene i pijem lijekove koji odgađaju ovulaciju pa mi klasicno racunanje ne pomaze... mirkoskop je zakon i ako ga koristis po uputama nema sanse da omane....bitno je samo na stakalce stavljati slinu odmah ujutro, prije nego uzmes gutljaj icega ili zapalis cigaretu, i to od ispod jezika (uz to po noci ako ustajes nikako ne piti nista osim vode)... 2-3 dana prije O pocne pokazivati slabiju paprat, a na dan O ju ne mozes promasiti...stvarno preporucujem.... maybe baby je skup, mislim da je oko 450kn u nasim ljekarnama, ovaj moj je kosta oko 180 preko neta....imas i u Mađarskoj za kupiti u ljekranama neki marke "Donna", kazu da kosta oko 120 kuna ali za njega ne garantiram.....
|
|
|
|