|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2015.
12.2.2015 8:16:36   
perlica55
Jutro curke user posted image user posted image user posted image
Isto vjerujem vše starom toplomjeru... Ja si navijem mob
6:30 za mjerenje tempice i u 6:34 za buđenje...
Ponekad zbilja zaspem te 4 min user posted image user posted image
Hipo nadam se da će tvoja user posted image  uskoro, obzirom da imaš
pad BT...
Buba m user posted image  user posted image  user posted image  za deča i ne cicanje user posted image
Papucice, sretno kod G..
Pokušaj dogovoriti folikulometriju/ciljane odnode
da vidiš idući ciklus gdje je zapinje... Sretnoo.user posted image
Sunshine, barbika, kakvo je stanje jutros???'
Moja BT skočila, nekak rano ovaj ciklus , al dobro... user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 676
12.2.2015 8:24:10   
hipo
user posted image
Čekamo pretrage::

VELJAČA
vilic zuba SUTRA 13.02. progesteron 13.02.
mali andeo gin 20.02.?
buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV

OŽUJAK
hipo TSH, početkom mjeseca
mali andeo gin 05.03.?
perlica TSH

user posted image
Spermiogrami

OŽUJAK
vilić zuba muž ide na spermiogram 17.02.2015
perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji user posted image

user posted image
Čekamo preglede/konzultacije::

VELJAČA
tajci SUTRA 13.02. ide vidit je li cista zbrisala
Papučica SUTRA 13.02. ide kod gin po terapiju da joj dođe user posted image
Noemmauser posted image endokrinolog 19.02. i 20.02. čini mi se ide vidit user posted image
katyuser posted image de kod ginekologa vidit user posted image 20.02.
daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa

OŽUJAK
sunshine 3.3. ginekolog
perlica endokrinolog u ožujku
hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom

user posted image
Čekamo nalaze:

VELJAČA
buba papa
daxy phd nalaz pokojnog polipa

user posted image
Zahvati i popravci
trenutno nema nikog u čekaoni

user posted image
Čekamo postupke

VELJAČA/OŽUJAK
daxy nam čeka svoj drugi AIH user posted image user posted image user posted image
chrna ide na prvi AIH user posted image
hipočeka user posted image pa ide na drugi AIHuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 677
12.2.2015 9:39:17   
hipo
daxy snila jaje user posted image user posted image user posted image user posted image nek odbrojavanje brzo prođe sa sretnim ishodom!!!

Sunshine, ima li novosti? jel' se simptomi drže i dalje?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 678
12.2.2015 10:08:14   
daxy

Trudilice:

user posted image winkica - ponosna user posted image
user posted image tik tak - 01.02. - ponosna user posted image
user posted image papučica - 01.02. user posted image
user posted image noemaa - 02.02. - ponosna user posted image
user posted image Sunshine28 - 10.02.
user posted image Barbika86 - 11.02.
user posted image hipo - 11.02. user posted image
user posted image Snjeguljica_83 - 19.02.
user posted image Vilić zuba - 22.02.
user posted image mali andeo - 23.02.
user posted image daxy - 25.02.
user posted image tina24 - 25.02.
user posted image perlica55 - 26.02.
user posted image madeline - 27.02.

< Poruku je uredio daxy -- 12.2.2015 11:16:17 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 679
12.2.2015 10:25:40   
Vilić zuba
Dobar dan trudilice, pupice i trudnice user posted image

Kod mene 5. ili 6.DPO.
Vjerojatno nevezano za simptome, jutros mi se zeludac dignuo na prvu jutarnju cigaretu. Al je stres na poslu pa moguce da mi se sve smuckalo.

Hipo hvala za lijepi podsjetnik za sutra na cekaonici. Koliko cekam nalaze progesterona (privatno)?

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 680
12.2.2015 10:29:06   
hipo
vilić, zadnje sam privatno išla u Breyer, u Ilici, budu za sat-sat i pol, ovisi što i kolika je gužva, šalju na mail. Držim fige da bude lijepi visoki i da potvrdi O!!!

Moj se trbuh danas dobro uskomešao, isjedak se pretvorio u stiky sa smeđim žilicama i svijetlo smeđu vodicu. Cice i bradavice još jako bole, treba valjda malo vremena da daj progesteron izbacim iz sebe user posted image Nadam se da ove smeđe žilice i vodica znače da će skoro krenut. Tempica je fino počela padat, pogotovo s obzirom da mi često padne tek kad gospođa krene.
Dam joj tjedan dana da krene, ako ne krene za tjedan dana, naljutit ću se user posted image

Ovo nikako da vam ispričam. Tamo na onoj drugoj aplikaciji di upisujem temperaturu i di se može komentirat ispod svakog grafa, ima jedna žena iz SAD-a koja muku muči sa sluzi tj. nema ju nikako već godinama, suha za pop.... Isprobala sve i svašta. I onda je išla kod neke NAPRO doktorice, koja joj je dala dva mjeseca amoksil. Kao da postoji teorija da dođe do disbalansa bakterija pa to utječe nekako da te sluzi nema.
Nisu sigurni zašto i kako to funkcionira točno, al da se pokazalo da nakon terapije pomaže. Ova je sad tamo luda od sreće jer je prošli ciklus bila sluzava ko pred puno godina.
Jel tko od vas naišao do sada na nešto tako?

< Poruku je uredio hipo -- 12.2.2015 10:45:16 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 681
12.2.2015 10:46:13   
daxy
Pozdrav,curke!

papučice nadam se da će terapija potjerati user posted image

hipo drago mi je da si dobro. user posted image

perlice kako sexona? user posted image

buba super za odvikavanje od cice. Drago mi je da ide glatko.
BT ti izgleda bolje. user posted image

Moje auto: Jutros sam se digla sat vremena prije mjerenja. Išla u wc,popila vode i legla još do mjerenja.
Mislim da bi mi bila i viša da nije tog ustajanja. user posted image
Počela sam pitu Folacin,za Duphiće još nisam sigurna. Šta vi mislite?

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 682
12.2.2015 10:51:29   
daxy

IZVORNA PORUKA: hipo

Ovo nikako da vam ispričam. Tamo na onoj drugoj aplikaciji di upisujem temperaturu i di se može komentirat ispod svakog grafa, ima jedna žena iz SAD-a koja muku muči sa sluzi tj. nema ju nikako već godinama, suha za pop.... Isprobala sve i svašta. I onda je išla kod neke NAPRO doktorice, koja joj je dala dva mjeseca amoksil. Kao da postoji teorija da dođe do disbalansa bakterija pa to utječe nekako da te sluzi nema.
Nisu sigurni zašto i kako to funkcionira točno, al da se pokazalo da nakon terapije pomaže. Ova je sad tamo luda od sreće jer je prošli ciklus bila sluzava ko pred puno godina.
Jel tko od vas naišao do sada na nešto tako?

Šta je amoksil? I gdje se to kupuju?

Zvuči mi ko antibiotik. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 683
12.2.2015 10:52:03   
hipo
Amoksil je penicilin, tj antibiotik.
Meni to sve bilo čudno u početku, da ju toliko šopa antibiotikom i to bez da ima nalaz da ima ne znam kakve živine. Al kao da je stvar u disbalansu pa ovo nekako to sredi. Kao da joj je objasnila da nisu sigurni na koji način to pomogne i koji je mehanizam, al da su skužili da uglavnom ženama pomogne za sluz. Al eto ova je jadna bila toliko sretna ko da je ugledala plus user posted image

Ta je cura trebala krenut s postupcima, jer pokušava dugo, al nije još htjela, pa je htjela probat radit malo s doktorima koji kao forsiraju druge metode, praćenje prirodnog ciklusa i tako nešto, nisam do kraja proučavala. Vjerujem da nekome može pomoći taj pristup, ali mislim da ima problema di samo MPO pomaže. Išla je kod te doktorice na jesen, i dala je još par mjeseci sebi da upali, po njenim savjetima i praćenju "prirode", ako ne uspije, ide MPO-vcu.

< Poruku je uredio hipo -- 12.2.2015 11:01:37 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 684
12.2.2015 10:55:53   
katy1503

IZVORNA PORUKA: Vilić zuba
Hipo hvala za lijepi podsjetnik za sutra na cekaonici. Koliko cekam nalaze progesterona (privatno)?

Hej Vilic, ja bila na VV u sijecnju, vadila progesteron 22.01 a 27 vec bio u sanducicu.
Super brzo! mislim da se ne isplati kod privatnika ali vidi... Ako ides na daljnje postupke, ne znam da li ti priznaju nalaze -- ili je to samo za spermiogram - -vise ne znam, sve sam pobrkala

Ostalim curama, big user posted image
daxy - user posted image za jajce!!!!
hipo - neka dodje sto prije da sto prije ode!
buba:m - supe da mali ne zeza za ciku user posted image

Meni je danas puno bolje, nema grlobolje, noćas ćornula 9 sati i bas se fino naspavala ...
jedino do sad sam jela vec triputuser posted image - malo lementina, pa banana pa sendvičić, pijuckam čaj - nekako mi kava ne leži user posted image - ne mogu vjerovati ...
Neka vam je svima lijepi dan user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 685
12.2.2015 11:05:40   
Sunshine28
jutro....ubija me grlo, antibiotici djeluju, ali sam sva zacepljena, dupe bi prodala da mogu uzeti MaxFlu pa da kao u reklami zabravim da sam bolesna (meni to stvarno tako djeluje!) ali necu, pise da pseudoefedrin koji je unutra steti plodu...pa za svaki slucaj samo ljubomorno gladam mm kako ga pije user posted image
ali barem sam se naspavala danas, mm uzeo curu kada se probudila i odnio ju dolje, a ja odgulila do 9!user posted image
user posted image to je za mene inace kao nekada kada sam znala reci "spavala sam do podneva"user posted image

user posted image i dalje nema, sve isto kao zadnji dana, samo grceva puno puno manje, ali osjecam neko stezanje dolje imalo me bole leđa, mozda ipak user posted image dolazi..... ma ne znam ni sama...evo mm otisao poslom u grad i kaze kupiti ce test kada ja vec necu i da ga pravimo sutra ujutro! bas me iznenadio....napravilo smo toliko testova ali ovo mu je prvi put da ce ga kupiti, to je inace bio moj sveti zadatak user posted image uglavnom ja mu napisala 2-3 marke testa koje da kupi i dala papir, ali bi sve dala da ga mogu gledati kako se preznojava u ljekarni user posted image user posted image user posted image

eto, sutra ujutro piskim pa sta bude! Barbika predlazem da mi se prikljucis i da to rjesimo zajedno!user posted image

papucice, sto se tice izazivanja user posted image , meni kada je kasnila a znala sam da nisam trudna ja sam ju isla poticati sa hopa-cupa...i svaki je put upalilo....malo je bad, jer, barem ja, kada trebam dobiti bas mi nije do akcije, ali jednom kada krene ne pozalis user posted image nadam se da ce i doktor pomoci...user posted image

daxy amoksil je antibiotik...u kategoriji najslabijih i koristi se za lijecenje blagih upala ili upala opcenito kod djece ili osoba koja jako rijetko ili skoro nikada uzimaju antibiotike....a cuj...za svaki lijek kazu da ima vise primjena, pa je moguce i za antibiotik....naravno, ne mozes ga kupiti u slobodnoj prodaji ni kod nas ni u okruzenju, treba ti recept....ali u svakom slucaju ne bi ti preporucila da ga samoincijativno uzimas bez nadzora lijecnika, pogotovo ne cak dva mjeseca! to moze biti opasno...

hipo jos jednom user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 12.2.2015 11:07:01 >

I + G = E & L

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 686
12.2.2015 11:05:45   
daxy
katy drago mi je da ti je bolje! user posted image

hipo ništa od toga. Ja sam imala anafilatički šok od penicilina. Skoro umrla. user posted image
Nisam baš da se antibiotici koriste tako neodgovorno. Uostalom oni remete ravnotežu u drugim sustavima.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 687
12.2.2015 11:10:03   
daxy
sunshine draga,nisam ni mislila uzimat na svoju ruku.
Zato sam i pitala šta je to jer nisam sigurna.
Mislila sam da je neki vitamin ili nešto. user posted image

Navijam za debele user posted image ! user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 688
12.2.2015 11:15:12   
hipo
IZVORNA PORUKA: daxy

hipo ništa od toga. Ja sam imala anafilatički šok od penicilina. Skoro umrla. user posted image
Nisam baš da se antibiotici koriste tako neodgovorno. Uostalom oni remete ravnotežu u drugim sustavima.

I ja isto. I za alergiju i ovo korištenje za svašta.
Šta se tiče alergije, kao maloj mi se to dogodili i doktori nisu htjeli upisat u karton. Ja za to nisam ni znala, nego kad sam došla na faks na daleki bijeli sjever dobila bronhitis i dr. mi dala Amoksil. Trk na hitnu, šta je, zovem doma jel imam kakvu alergiju i mama kaže: je al mi nisu to htjeli priznat nego mene optužili da sam ti ko zna šta dala jest....
godinu poslije sam dobila alergiju na još jedan antibiotik iz druge skupine antibiotika, pa sad kad mi trebaju nešto dat su na sto muka user posted image

Sunshine dobar ti je muž, i ja bi ga htjela vidit u apoteci :) Onda sutra piškiš? Ako ne budeš htjela, već će te muž natjerat user posted image SRetno! Želim ti da drugu bebu dobiješ što prije, da se ne patiš ko prvi put!!!

< Poruku je uredio hipo -- 12.2.2015 11:18:22 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 689
12.2.2015 11:25:47   
daxy
Ja sam imala 4 godine. Dali mi inijekciju i samo sam se srušila.
Godinama mi je na onom starom kartonu pisalo velikim crvenim slovima CAVE PENICILIN. user posted image

Doktor mi je rekao da kad god ulazim u bilo koju ordinaciju da već s vrata govorim alergična na penicilin. user posted image
Tako i radim,pa šta god da mi trebaju dati ja govorim da sam alergična na penicilin,pa makar mi davali Aspirin. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 690
12.2.2015 11:40:23   
hipo
Daxy, sad piše i meni Cave penicilin i Cave novocef user posted image a to spomenem onako sto puta dok mi ne pokažu da su upisali u neku povijest bolesti. Anesteziolozima sam noćna mora user posted image
na formularima na prijemu u bolnicu to još napišem na sto mjesta i usmeno pitam jeste vidjeli i prije nego me uspavaju na stolu buncam penicilin i novocef user posted image Muža s vremena na vrijeme pitam, na šta sam alergična tako da zna reć ako sam ja u nekoj nesvjesti user posted image
Nije baš ugodno kad se ospeš i počmeš davit, jel dauser posted image ne ponovilo se!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 691
12.2.2015 11:55:07   
daxy
Ja sam pala u blagu komu pa se ne sjećam ničeg,a i bila sam dijete. Sreća pa sam već bila u bolnici,brzo su reagirali.
Mama mi svaki put zaplače kad govori o tome. Kad sam se probudila samo sam rekla: "Mama,ja ti bila umrla,pa oživila."

Tako i ja. Po 100 puta kažem. Pa ako u ljekarni uzimam šta,opet pitam. Pročitam one upute o lijeku,svako slovo.
Sad kad su davali lokalnu za polip sam isto 2 puta rekla da sam alergična. Pa opet ponovila kad su mi davali nalaz,pa u ljekarni pitala za taj Doksicilin...

Bolje biti siguran nego žalit.

Čak sam si to htjela tetovirat. user posted image

Zamisli tetovaže: cave penicilin. user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 12.2.2015 12:00:34 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 692
12.2.2015 11:56:19   
hipo

Čak sam si to htjela tetovirat. user posted image

Cave penicilin i kostursku glavu user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 693
12.2.2015 11:59:49   
daxy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Baš tako. user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 694
12.2.2015 13:08:15   
perlica55
Katy, fino da si bolje, uživaj u čajeku kad kavica ne šmeka user posted image
Sunshine user posted image user posted image za testić, navijam user posted image
Daxy, ne znam ti za Dufić user posted image Ti odluči... Strah me
da ti opet ne zbrčka ciklus...
Hipo, nekak ne tolko antibiotika preeeeviše... Vjerujem da bi homeopati
pali u nesvjest da čuju tu terapiju... Osobno se ne bih usudila piti
antibiotik dva mjeseca, makar bio najblaži na svijetu....
Zeznute su atibiotske alergije, samo vi ponavljajte liječnicima,
važno da vas čuju i da upamte tu info user posted image
Daxy, imam skok BT i znaš mene, obvezna akcija na dan porasta tempice,
luda glava ne bi oprostila da to propustimo user posted image user posted image
Uživajte curke...

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 695
12.2.2015 13:10:11   
perlica55

IZVORNA PORUKA: perlica55

Katy, fino da si bolje, uživaj u čajeku kad kavica ne šmeka user posted image
Sunshine user posted image user posted image za testić, navijam user posted image
Daxy, ne znam ti za Dufić user posted image Ti odluči... Strah me
da ti opet ne zbrčka ciklus...
Hipo, ajoj tolko antibiotika je preeeeviše... Vjerujem da bi homeopati
pali u nesvjest da čuju tu terapiju... Osobno se ne bih usudila piti
antibiotik dva mjeseca, makar bio najblaži na svijetu....
Zeznute su atibiotske alergije, samo vi ponavljajte liječnicima,
važno da vas čuju i da upamte tu info user posted image
Daxy, imam skok BT i znaš mene, obvezna akcija na dan porasta tempice,
luda glava ne bi oprostila da to propustimo user posted image user posted image
Uživajte curke...

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 696
12.2.2015 14:01:42   
hipo

Počela sam pitu Folacin,za Duphiće još nisam sigurna. Šta vi mislite?

Ja pročitala da jedeš neku pitu koja se zove Folacin user posted image user posted image user posted image
Dufići, ne znam, jel možeš zvat doktoricu, provjeri s njom?

< Poruku je uredio hipo -- 12.2.2015 14:02:25 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 697
12.2.2015 16:15:31   
hipo
Što ste mi danas neaktivne i nevesele? Di ste?
Il čekamo popodnevnu smjenu: noema, buba, tajči? user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 698
12.2.2015 16:33:13   
buba m
Juhuhu, ma di su te neaktivne i nevesele?! user posted image
Hipo zanimljivo mi je ovo sa amoksilom, možda ženi pomogne, sad kad je konačno posluzavila user posted image i ja bi da posluzavim, ja vam imam jako oskudan iscjedak, toliko da ga moram prstima vaditi/tražiti user posted image samo u rijetkim momentima oko ovulacije osjetim navalu sluzi (jednokratno) i to ne svaki ciklus... mislim da bi meni trebalo nešto za dizanje libida i da bi ubrzo sve bilo bolje i jasnije a time i uspješnijeuser posted image

< Poruku je uredio buba m -- 12.2.2015 16:34:41 >

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 699
12.2.2015 16:45:14   
daxy
hipo pita od Folacina. user posted image
I ja se nešto pitam gdje su svi? user posted image

buba probaj Citrofit kapi - ekstrakt sjemenki grejpa.
Meni je pomoglo,iako mi ih je nestalo nekih 5 dana prije O,imala sam W i E iscjedak. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ime za decka
xxxxy

koje vam je od ova dva imena ljepse

leon (47%)

adrian (53%)

Broj svih glasova: 75

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!