Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 8:16:36
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke Isto vjerujem vše starom toplomjeru... Ja si navijem mob 6:30 za mjerenje tempice i u 6:34 za buđenje... Ponekad zbilja zaspem te 4 min Hipo nadam se da će tvoja uskoro, obzirom da imaš pad BT... Buba m za deča i ne cicanje Papucice, sretno kod G.. Pokušaj dogovoriti folikulometriju/ciljane odnode da vidiš idući ciklus gdje je zapinje... Sretnoo. Sunshine, barbika, kakvo je stanje jutros???' Moja BT skočila, nekak rano ovaj ciklus , al dobro...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 8:24:10
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA vilic zuba SUTRA 13.02. progesteron 13.02. mali andeo gin 20.02.? buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK hipo TSH, početkom mjeseca mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK vilić zuba muž ide na spermiogram 17.02.2015 perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA tajci SUTRA 13.02. ide vidit je li cista zbrisala Papučica SUTRA 13.02. ide kod gin po terapiju da joj dođe Noemma endokrinolog 19.02. i 20.02. čini mi se ide vidit katy de kod ginekologa vidit 20.02. daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK daxy nam čeka svoj drugi AIH chrna ide na prvi AIH hipočeka pa ide na drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 9:39:17
|
|
|
|
hipo
|
daxy snila jaje nek odbrojavanje brzo prođe sa sretnim ishodom!!! Sunshine, ima li novosti? jel' se simptomi drže i dalje?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 10:08:14
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. noemaa - 02.02. - ponosna Sunshine28 - 10.02. Barbika86 - 11.02. hipo - 11.02. Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. daxy - 25.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02. madeline - 27.02.
< Poruku je uredio daxy -- 12.2.2015 11:16:17 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 10:25:40
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Dobar dan trudilice, pupice i trudnice Kod mene 5. ili 6.DPO. Vjerojatno nevezano za simptome, jutros mi se zeludac dignuo na prvu jutarnju cigaretu. Al je stres na poslu pa moguce da mi se sve smuckalo. Hipo hvala za lijepi podsjetnik za sutra na cekaonici. Koliko cekam nalaze progesterona (privatno)?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 10:29:06
|
|
|
|
hipo
|
vilić, zadnje sam privatno išla u Breyer, u Ilici, budu za sat-sat i pol, ovisi što i kolika je gužva, šalju na mail. Držim fige da bude lijepi visoki i da potvrdi O!!! Moj se trbuh danas dobro uskomešao, isjedak se pretvorio u stiky sa smeđim žilicama i svijetlo smeđu vodicu. Cice i bradavice još jako bole, treba valjda malo vremena da daj progesteron izbacim iz sebe Nadam se da ove smeđe žilice i vodica znače da će skoro krenut. Tempica je fino počela padat, pogotovo s obzirom da mi često padne tek kad gospođa krene. Dam joj tjedan dana da krene, ako ne krene za tjedan dana, naljutit ću se Ovo nikako da vam ispričam. Tamo na onoj drugoj aplikaciji di upisujem temperaturu i di se može komentirat ispod svakog grafa, ima jedna žena iz SAD-a koja muku muči sa sluzi tj. nema ju nikako već godinama, suha za pop.... Isprobala sve i svašta. I onda je išla kod neke NAPRO doktorice, koja joj je dala dva mjeseca amoksil. Kao da postoji teorija da dođe do disbalansa bakterija pa to utječe nekako da te sluzi nema. Nisu sigurni zašto i kako to funkcionira točno, al da se pokazalo da nakon terapije pomaže. Ova je sad tamo luda od sreće jer je prošli ciklus bila sluzava ko pred puno godina. Jel tko od vas naišao do sada na nešto tako?
< Poruku je uredio hipo -- 12.2.2015 10:45:16 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 10:46:13
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav,curke! papučice nadam se da će terapija potjerati hipo drago mi je da si dobro. perlice kako sexona? buba super za odvikavanje od cice. Drago mi je da ide glatko. BT ti izgleda bolje. Moje auto: Jutros sam se digla sat vremena prije mjerenja. Išla u wc,popila vode i legla još do mjerenja. Mislim da bi mi bila i viša da nije tog ustajanja. Počela sam pitu Folacin,za Duphiće još nisam sigurna. Šta vi mislite?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 10:51:29
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: hipo Ovo nikako da vam ispričam. Tamo na onoj drugoj aplikaciji di upisujem temperaturu i di se može komentirat ispod svakog grafa, ima jedna žena iz SAD-a koja muku muči sa sluzi tj. nema ju nikako već godinama, suha za pop.... Isprobala sve i svašta. I onda je išla kod neke NAPRO doktorice, koja joj je dala dva mjeseca amoksil. Kao da postoji teorija da dođe do disbalansa bakterija pa to utječe nekako da te sluzi nema. Nisu sigurni zašto i kako to funkcionira točno, al da se pokazalo da nakon terapije pomaže. Ova je sad tamo luda od sreće jer je prošli ciklus bila sluzava ko pred puno godina. Jel tko od vas naišao do sada na nešto tako? Šta je amoksil? I gdje se to kupuju? Zvuči mi ko antibiotik.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 10:52:03
|
|
|
|
hipo
|
Amoksil je penicilin, tj antibiotik. Meni to sve bilo čudno u početku, da ju toliko šopa antibiotikom i to bez da ima nalaz da ima ne znam kakve živine. Al kao da je stvar u disbalansu pa ovo nekako to sredi. Kao da joj je objasnila da nisu sigurni na koji način to pomogne i koji je mehanizam, al da su skužili da uglavnom ženama pomogne za sluz. Al eto ova je jadna bila toliko sretna ko da je ugledala plus Ta je cura trebala krenut s postupcima, jer pokušava dugo, al nije još htjela, pa je htjela probat radit malo s doktorima koji kao forsiraju druge metode, praćenje prirodnog ciklusa i tako nešto, nisam do kraja proučavala. Vjerujem da nekome može pomoći taj pristup, ali mislim da ima problema di samo MPO pomaže. Išla je kod te doktorice na jesen, i dala je još par mjeseci sebi da upali, po njenim savjetima i praćenju "prirode", ako ne uspije, ide MPO-vcu.
< Poruku je uredio hipo -- 12.2.2015 11:01:37 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 10:55:53
|
|
|
|
katy1503
|
IZVORNA PORUKA: Vilić zuba Hipo hvala za lijepi podsjetnik za sutra na cekaonici. Koliko cekam nalaze progesterona (privatno)? Hej Vilic, ja bila na VV u sijecnju, vadila progesteron 22.01 a 27 vec bio u sanducicu. Super brzo! mislim da se ne isplati kod privatnika ali vidi... Ako ides na daljnje postupke, ne znam da li ti priznaju nalaze -- ili je to samo za spermiogram - -vise ne znam, sve sam pobrkala Ostalim curama, big daxy - za jajce!!!! hipo - neka dodje sto prije da sto prije ode! buba:m - supe da mali ne zeza za ciku Meni je danas puno bolje, nema grlobolje, noćas ćornula 9 sati i bas se fino naspavala ... jedino do sad sam jela vec triput - malo lementina, pa banana pa sendvičić, pijuckam čaj - nekako mi kava ne leži - ne mogu vjerovati ... Neka vam je svima lijepi dan
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 11:05:40
|
|
|
|
Sunshine28
|
jutro....ubija me grlo, antibiotici djeluju, ali sam sva zacepljena, dupe bi prodala da mogu uzeti MaxFlu pa da kao u reklami zabravim da sam bolesna (meni to stvarno tako djeluje!) ali necu, pise da pseudoefedrin koji je unutra steti plodu...pa za svaki slucaj samo ljubomorno gladam mm kako ga pije ali barem sam se naspavala danas, mm uzeo curu kada se probudila i odnio ju dolje, a ja odgulila do 9! to je za mene inace kao nekada kada sam znala reci "spavala sam do podneva" i dalje nema, sve isto kao zadnji dana, samo grceva puno puno manje, ali osjecam neko stezanje dolje imalo me bole leđa, mozda ipak dolazi..... ma ne znam ni sama...evo mm otisao poslom u grad i kaze kupiti ce test kada ja vec necu i da ga pravimo sutra ujutro! bas me iznenadio....napravilo smo toliko testova ali ovo mu je prvi put da ce ga kupiti, to je inace bio moj sveti zadatak uglavnom ja mu napisala 2-3 marke testa koje da kupi i dala papir, ali bi sve dala da ga mogu gledati kako se preznojava u ljekarni eto, sutra ujutro piskim pa sta bude! Barbika predlazem da mi se prikljucis i da to rjesimo zajedno! papucice, sto se tice izazivanja , meni kada je kasnila a znala sam da nisam trudna ja sam ju isla poticati sa hopa-cupa...i svaki je put upalilo....malo je bad, jer, barem ja, kada trebam dobiti bas mi nije do akcije, ali jednom kada krene ne pozalis nadam se da ce i doktor pomoci... daxy amoksil je antibiotik...u kategoriji najslabijih i koristi se za lijecenje blagih upala ili upala opcenito kod djece ili osoba koja jako rijetko ili skoro nikada uzimaju antibiotike....a cuj...za svaki lijek kazu da ima vise primjena, pa je moguce i za antibiotik....naravno, ne mozes ga kupiti u slobodnoj prodaji ni kod nas ni u okruzenju, treba ti recept....ali u svakom slucaju ne bi ti preporucila da ga samoincijativno uzimas bez nadzora lijecnika, pogotovo ne cak dva mjeseca! to moze biti opasno... hipo jos jednom
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 12.2.2015 11:07:01 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 11:05:45
|
|
|
|
daxy
|
katy drago mi je da ti je bolje! hipo ništa od toga. Ja sam imala anafilatički šok od penicilina. Skoro umrla. Nisam baš da se antibiotici koriste tako neodgovorno. Uostalom oni remete ravnotežu u drugim sustavima.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 11:10:03
|
|
|
|
daxy
|
sunshine draga,nisam ni mislila uzimat na svoju ruku. Zato sam i pitala šta je to jer nisam sigurna. Mislila sam da je neki vitamin ili nešto. Navijam za debele !
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 11:15:12
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy hipo ništa od toga. Ja sam imala anafilatički šok od penicilina. Skoro umrla. Nisam baš da se antibiotici koriste tako neodgovorno. Uostalom oni remete ravnotežu u drugim sustavima. I ja isto. I za alergiju i ovo korištenje za svašta. Šta se tiče alergije, kao maloj mi se to dogodili i doktori nisu htjeli upisat u karton. Ja za to nisam ni znala, nego kad sam došla na faks na daleki bijeli sjever dobila bronhitis i dr. mi dala Amoksil. Trk na hitnu, šta je, zovem doma jel imam kakvu alergiju i mama kaže: je al mi nisu to htjeli priznat nego mene optužili da sam ti ko zna šta dala jest.... godinu poslije sam dobila alergiju na još jedan antibiotik iz druge skupine antibiotika, pa sad kad mi trebaju nešto dat su na sto muka Sunshine dobar ti je muž, i ja bi ga htjela vidit u apoteci :) Onda sutra piškiš? Ako ne budeš htjela, već će te muž natjerat SRetno! Želim ti da drugu bebu dobiješ što prije, da se ne patiš ko prvi put!!!
< Poruku je uredio hipo -- 12.2.2015 11:18:22 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 11:25:47
|
|
|
|
daxy
|
Ja sam imala 4 godine. Dali mi inijekciju i samo sam se srušila. Godinama mi je na onom starom kartonu pisalo velikim crvenim slovima CAVE PENICILIN. Doktor mi je rekao da kad god ulazim u bilo koju ordinaciju da već s vrata govorim alergična na penicilin. Tako i radim,pa šta god da mi trebaju dati ja govorim da sam alergična na penicilin,pa makar mi davali Aspirin.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 11:40:23
|
|
|
|
hipo
|
Daxy, sad piše i meni Cave penicilin i Cave novocef a to spomenem onako sto puta dok mi ne pokažu da su upisali u neku povijest bolesti. Anesteziolozima sam noćna mora na formularima na prijemu u bolnicu to još napišem na sto mjesta i usmeno pitam jeste vidjeli i prije nego me uspavaju na stolu buncam penicilin i novocef Muža s vremena na vrijeme pitam, na šta sam alergična tako da zna reć ako sam ja u nekoj nesvjesti Nije baš ugodno kad se ospeš i počmeš davit, jel da ne ponovilo se!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 11:55:07
|
|
|
|
daxy
|
Ja sam pala u blagu komu pa se ne sjećam ničeg,a i bila sam dijete. Sreća pa sam već bila u bolnici,brzo su reagirali. Mama mi svaki put zaplače kad govori o tome. Kad sam se probudila samo sam rekla: "Mama,ja ti bila umrla,pa oživila." Tako i ja. Po 100 puta kažem. Pa ako u ljekarni uzimam šta,opet pitam. Pročitam one upute o lijeku,svako slovo. Sad kad su davali lokalnu za polip sam isto 2 puta rekla da sam alergična. Pa opet ponovila kad su mi davali nalaz,pa u ljekarni pitala za taj Doksicilin... Bolje biti siguran nego žalit. Čak sam si to htjela tetovirat. Zamisli tetovaže: cave penicilin.
< Poruku je uredio daxy -- 12.2.2015 12:00:34 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 11:56:19
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy Čak sam si to htjela tetovirat. Cave penicilin i kostursku glavu
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 11:59:49
|
|
|
|
daxy
|
Baš tako.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 13:08:15
|
|
|
|
perlica55
|
Katy, fino da si bolje, uživaj u čajeku kad kavica ne šmeka Sunshine za testić, navijam Daxy, ne znam ti za Dufić Ti odluči... Strah me da ti opet ne zbrčka ciklus... Hipo, nekak ne tolko antibiotika preeeeviše... Vjerujem da bi homeopati pali u nesvjest da čuju tu terapiju... Osobno se ne bih usudila piti antibiotik dva mjeseca, makar bio najblaži na svijetu.... Zeznute su atibiotske alergije, samo vi ponavljajte liječnicima, važno da vas čuju i da upamte tu info Daxy, imam skok BT i znaš mene, obvezna akcija na dan porasta tempice, luda glava ne bi oprostila da to propustimo Uživajte curke...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 13:10:11
|
|
|
|
perlica55
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 Katy, fino da si bolje, uživaj u čajeku kad kavica ne šmeka Sunshine za testić, navijam Daxy, ne znam ti za Dufić Ti odluči... Strah me da ti opet ne zbrčka ciklus... Hipo, ajoj tolko antibiotika je preeeeviše... Vjerujem da bi homeopati pali u nesvjest da čuju tu terapiju... Osobno se ne bih usudila piti antibiotik dva mjeseca, makar bio najblaži na svijetu.... Zeznute su atibiotske alergije, samo vi ponavljajte liječnicima, važno da vas čuju i da upamte tu info Daxy, imam skok BT i znaš mene, obvezna akcija na dan porasta tempice, luda glava ne bi oprostila da to propustimo Uživajte curke...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 14:01:42
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy Počela sam pitu Folacin,za Duphiće još nisam sigurna. Šta vi mislite? Ja pročitala da jedeš neku pitu koja se zove Folacin Dufići, ne znam, jel možeš zvat doktoricu, provjeri s njom?
< Poruku je uredio hipo -- 12.2.2015 14:02:25 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 16:15:31
|
|
|
|
hipo
|
Što ste mi danas neaktivne i nevesele? Di ste? Il čekamo popodnevnu smjenu: noema, buba, tajči?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 16:33:13
|
|
|
|
buba m
|
Juhuhu, ma di su te neaktivne i nevesele?! Hipo zanimljivo mi je ovo sa amoksilom, možda ženi pomogne, sad kad je konačno posluzavila i ja bi da posluzavim, ja vam imam jako oskudan iscjedak, toliko da ga moram prstima vaditi/tražiti samo u rijetkim momentima oko ovulacije osjetim navalu sluzi (jednokratno) i to ne svaki ciklus... mislim da bi meni trebalo nešto za dizanje libida i da bi ubrzo sve bilo bolje i jasnije a time i uspješnije
< Poruku je uredio buba m -- 12.2.2015 16:34:41 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 16:45:14
|
|
|
|
daxy
|
hipo pita od Folacina. I ja se nešto pitam gdje su svi? buba probaj Citrofit kapi - ekstrakt sjemenki grejpa. Meni je pomoglo,iako mi ih je nestalo nekih 5 dana prije O,imala sam W i E iscjedak.
|
Anketa
ime za deckaxxxxykoje vam je od ova dva imena ljepse leon (
47%)
adrian (
53%)
Broj svih glasova: 75Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!