Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 16:52:03
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. noemaa - 02.02. - ponosna Sunshine28 - 10.02. Barbika86 - 11.02. hipo - 11.02. Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. daxy - 25.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02. madeline - 27.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 17:24:07
|
|
|
|
tina24
|
hipo žao mi je što nisi dočekala pozitivnu betu :( . A baš sam se ujutro probudila jučer i odmah išla provjeriti mislim na tebe zadnjhi par dana i držala fige :( . Imam pitanje... ovulacija mi je trebala biti jučer, ali LH je bio negativan. Testirala sam LH zadnjih 10 dana, od kad je tijelo počelo pokazivati da se priprema za ovulaciju. E sada cikulusi su mi oko 32-38 dana, znaci za ovu gornju granicu za ovulaciju jos nije kasno, ali tijelo mi više ne pokazuje da se priprema za ovulaciju i sluz je sada gušca ko da se gasi. Zanima me zašto LH test nije potvrdio ovulaciju niti jedan dan, dali se to dogodi kod ciklusa kada nema ovulacije ? Pitam jel korsiitm trakice vec 3 mjeseca i uvijek su pokazivale kad je bila osim ovog mjeseca. Pokrili smo sve datume od kad se tijelo pocelo pripreat za ovulaciju do danas i pokrit cemo i dalje... ali me brine zašto LH nije bio pozitivan :-(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 18:14:51
|
|
|
|
perlica55
|
Tina, možda nisi uhvatila LH pik, pila si puno tekućina, išla si češće na WC, trakice ne valjaju, nisi imala O.... Ima jako puno razloga... Buba ja sam isto uzimala Citrofit, neka od cura je bila objavila link... Ak sam dobro upamtila, uzima se 30 kapi u prvom dijelu ciklusa, od M do O... Uzmi si ciklus/dva, pa budeš vidjela.... Ja tek stigla domeka, bila na depilaciji. Sada idem papat jedva stojim od gladi...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 19:30:00
|
|
|
|
hipo
|
Buba nadam se da ces popravit sluz ako te muči. Tina hvala sto si mislila na mene! Kada radis LH testove, u koliko sati? Winkice kako si? Javila si da si trudna i nema te? Daj malo detalja oko inseminacije? Cure s Klomifena, je l se vama sluz bila smanjila dok ste ga uzimale? Bilo mi je manje, sad se mislim da cu slijedeci put presušit ako ga pijem drugi put za redom. Znam da za postupak nema veze, al treba odradit i domaći rad
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 20:21:52
|
|
|
|
Barbika86
|
Bok, evo i da javim da od ništa. Imam smečkasti iscjedak a sad ćemo vidjeti hoće li preći u . Nadam se da neće pa ću i ja sutra radti test. Svakako vam javim vijesti. Simptomi su svi tu. Ako dobijem definitivno idem do gin da me pošalje na pretrage. Jer meni do sada nisu grudi bile za broj veće i bradavice me nisu pekle. Sunshine nadam se da će test sutra biti .
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 21:26:10
|
|
|
|
tina24
|
hipo LH testove radim oko 17 sati uvijek. i do sada su mi uvjiek pokazivali LH pik, a ovaj mjesec baš svi simptomi ovulacije, ali niti jedan LH pik, a koristim one najosjetljivije LH testove, prije su mi čak znali biti vidljive crte i prije i poslje LH pik-a ali samo kad je LH pik bio je bila tamnija i poklapalo se uvijek s simtomima tijela da je O. Baš sam se nadala da je ovaj mjesec taj, a sada nemogu niti dočekati LH pik , teško da sam ga fulala jel mi je do sada uvijek jedan dan bila ista crta ko i kontrolna, a drugi dan tamnija i deblja od kontrolne i onda pocela svjetlit. A ovaj mjesec nikako da se pokaze ni ista a ni tamnija a vec mi je 21DC :( Znaci sigurno je ako je ciklus bez ovulacije da nema LH pik-a a svi ostali simptomi tu (na simptome mislim sluz koja je jako rastezljiva i čista + žudnja za mojim dragim velika jako velika :D )
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 12.2.2015 21:47:04
|
|
|
|
noemaa
|
hipo, draga, imaš pravo, tjedan dana max.ćeš čekat gospođu, a onda jao si ga njoj ima da ne zafrkava!!! perlice, neka lude glave, ima ona pravo daxy, ajde neka ova dva puta budu dobitna kombinacija!!! stvarno je vrijeme da se lista malo popuni barbika i sunshine, sretno s , ima da ih ugledate, onako kao i katy, s marsa buba, ti opasno s odvikavanjem a? bravo za malca!!! i za tebe - a i za tebe u mjerenju BT tajci draga,kako si ti? u kojoj si fazi? i sve ostale trudilice, snjeguljice, tina, vilic i sve druge, budite dobro!!! p.s. ja bez ikakvih simptoma. dobro da glupača ne dolazi jer i ovako mi je čudno kakva je to bez mučnina (ako zanemarim onaj tjedan oko datuma kad sam trebala dobiti)
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 6:48:11
|
|
|
|
hipo
|
Jutro, nek nam bude lijep dan s kojim prijavljenim Sunshine, barbika sretno cure!!!! daxy sanjala sam da si trudna nekad mi se snovi ostvare pa spremaj pelene za bebu, a spakiraj uloske noema super sto nemas simptoma, nadam se da neces ni imat nikakvih, sad si se nacekala za plus, red je da trudnoca bude bez muka! tina je l ti ijedan put bila tamnija testa crta ili bas nikad nista? Ne mora znacit da ces imat anovulacijski, mozda ce bit kasnije, nastavite s akcijom, dezurajte u krevetu svaki drugi dan. Bas sam se dobro naspavala zadnje dvije noci.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 7:02:16
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Sunshine, baš je fora što ti je muž išao kupiti test. Super prizor! Tebi i Barbiki držim fige za plus! Danas je Petak 13 pa se čuvajte.... Ja namjeravam provesti sretan, profesionalno i privatno ispunjen dan. Hipo, gledam tvoj novi avatar i kažem "koja mačka! Sanjala si prekrasan san, neka se ostvari! A ja sam pak sanjala nekog manijaka koji me želi ubiti pa sam zvala policiju. Kad smo već kod mačaka, jučer smo bili u parku i došla je neka crno-bijela mačka, sjela MM u krilo i grijala ga. Onda sam sjela ja, došla je i meni u krilo. Išla je svuda za nama, a na kraju ju je E. htjela povesti kući... Nismo pa je bila Brzo ju je prošlo... Uživajte!!!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 13.2.2015 7:03:39 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 7:09:01
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljice jako mi se svidja tvoj skok!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 7:55:53
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Piškilice, pa gdje ste???? Hajmo na sunceeee
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:16:30
|
|
|
|
Sunshine28
|
Jutro....evo lezim u krevetu i odgadam ustajanje, ali sada me vec toliko tjera na wc da moram....drzite mi fige, idem to rjesiti pa da zivot krene dalje :)))) barbika sretno, nadam se da iscjedak nije bio pocetak M.... Uh! Ajmo!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:16:51
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA vilic zuba DANAS 13.02. progesteron 13.02. mali andeo gin 20.02.? buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK hipo TSH, početkom mjeseca mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK vilić zuba muž ide na spermiogram 17.02.2015 perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA tajci DANAS 13.02. ide vidit je li cista zbrisala Papučica DANAS 13.02. ide kod gin po terapiju da joj dođe Noemma endokrinolog 19.02. i 20.02. čini mi se ide vidit katy de kod ginekologa vidit 20.02. daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK daxy nam čeka svoj drugi AIH chrna ide na prvi AIH hipočeka pa ide na drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:17:25
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: Sunshine28 Jutro....evo lezim u krevetu i odgadam ustajanje, ali sada me vec toliko tjera na wc da moram....drzite mi fige, idem to rjesiti pa da zivot krene dalje :)))) barbika sretno, nadam se da iscjedak nije bio pocetak M.... Uh! Ajmo! SRETNO!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:21:52
|
|
|
|
daxy
|
sunshine sretno!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:26:56
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro drage moje, eee kako ćete obilježiti Valentinovo? MM i ja ne obilježavamo baš ta Valentinova, ne obilježavamo ni godišnjice, aš ovaj moj nije neki čovik od datuma za Valentinovo bi htjela da ga provedem malo drugačije samo zbog isforsiranosti i pritiska medija, za prošlo Valentinovo smo se gadno posvađali, više se ne sjećam zbog čega Dakle u subotu ću pokušati da radim samo jutarnju smjenu, skuham mužu jetrica na gulaš jer ih se zaželio, a za moj gušt će biti čokoladna torta čiji sam link neki dan tu postala uz to da ne bude nikakvih svađa i nek bude puno pusa i zagrljaja i da bar ne padne kiša, tako da možemo svi skupa u šetnju
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:36:44
|
|
|
|
perlica55
|
Sunshine sretnooooo Buba, fino onda uživajte za Valentinovo i sve ostale curke .. MM i ja s frendovima idemo na vikendicu danas popodne, vraćamo se u nedjelju...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:37:25
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. tina nisu ni trakice nepogrešive,to je prva stvar. Druga,ovulacija može šetat kroz ciklus. Meni je ovaj cijlus bila 23. dan. Budite u akciji svaki drugi dan i nećeš ju fulat. perlice vidim da je O prošla. hipo koji lijepi san. Nisam osjetila razliku u sluzi kad sam pila Klomifene. snjeguljice super mi je ovaj tvoj skok BT. It is PUPO time! barbika nadam se da nije došla i da ćeš nam piškit ! buba MM i ja smo proslavili godišnjicu. Za Valentinovo ću napravit pizzu,popit ćemo pivu i gledat horor. Nadam se i malo akcije.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:40:30
|
|
|
|
perlica55
|
Sunshine, pa hajde više ženo draga, bude mi se strgala F5 tipka
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:40:36
|
|
|
|
hipo
|
Daxy koji dan prije vađenja bete sam sanjala da sam dobila i u tom snu je bila jedna Martina sa crvenom kosom koju nisam vidila bar 10 godina. Kad sam s vađenja bete išla na posao, srela sam tu Martinu i njenu crvenu kosu. Malo poslije je došo negativan nalaz bete Nadam se da će se ovaj san od sinoć ostvarit Za Valentinovo ne planiramo ništa, nadam se da ću imat muža za sebe ovaj vikend i da neće morat ispravljat 50 ispita i šizit kako studenti ništa ne uče. IZVORNA PORUKA: perlica55 Sunshine, pa hajde više ženo draga, bude mi se strgala F5 tipka I ja rifrešam ko luđakinja Ne mogu ić na kolegij (kavu) dok ne vidim rezultate! Onda svi mene čekaju da (obavim kao nešto važno) i svi su jadni i nervozni jer bi na kolegij (kavu). Da nije test upao u školjku?
< Poruku je uredio hipo -- 13.2.2015 8:48:17 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:56:16
|
|
|
|
daxy
|
hipo saznat ćemo za 10 dana. I ja želim da se san ostvari. sunshine izgleda slavi!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:56:59
|
|
|
|
hipo
|
idem ja u birtiju, pa čitam poslije
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:57:53
|
|
|
|
perlica55
|
IZVORNA PORUKA: hipo idem ja u birtiju, pa čitam poslije Bome i ja.. Fali mi kavica
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 8:59:45
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 IZVORNA PORUKA: hipo idem ja u birtiju, pa čitam poslije Bome i ja.. Fali mi kavica A ja na posao... Tipkamo se kasnije.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 13.2.2015 9:50:00
|
|
|
|
hipo
|
Vratila se ja iz birtije, i još ništa! Pa kako ću sad radit Sunshine mučiš nas!
|
Anketa
Dojenjemm1209Koliko dugo ste dojile svoje bebe?1-3 mjeseca (
27%)
4-6 mjeseci (
6%)
7-godinu dana (
31%)
više<(komentar) (
24%)
Nisam nažalost mogla dojiti (
13%)
Broj svih glasova: 101Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!